הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורה לבטן

100 בבנצ'

מושעה
348
23
נק' מוניטין:
23
348
23
חשבתי לקנות אבל בארץ (כרגיל) הרבה יותר יקר מבחול אז חשבתי להזמין מMYPROTEIN הבנתי שאסור לפרסם פה קישורים
אבל האם מישהו יודע האם "Leather Lifting Belt" שלהם טובה?

Myprotein Leather Lifting Belt

נערך לאחרונה:
בנעילה שלך בpress אתה מעיף את המוט יותר מידי אחורה זה נראה כאילו אתה נועל כמו בסנאץ', כשהמוט מעל הראש שלך הוא ממש לא בקו של הmid foot הוא הרבה יותר אחורה וזה יקשה עליך להתקדם ולנצל את מלוא הכוח שלך

בנעילה שלך בpress אתה מעיף את המוט יותר מידי אחורה זה נראה כאילו אתה נועל כמו בסנאץ', כשהמוט מעל הראש שלך הוא ממש לא בקו של הmid foot הוא הרבה יותר אחורה וזה יקשה עליך להתקדם ולנצל את מלוא הכוח שלך
יש לי היום כאבים די נוראים בגב...
@Stamshamen
@kotzer

סתם ככה אי אפשר לדעת מה הסיבה, יש לך מושג אם זה מהטכניקה או משהו אחר?
זה מהמילטרי (די בטוח) (בדךר כלל הכאיבם קוראים או אחרי הסקוואט (HB) או אחרי המילטרי )
אז כנראה טכניקה (הרגשתי את האמת בחזרות האחרות שאני לא יכול להחזיק את הבטן

באט ווינק זה שהאגן מתעגל בתחתית.
אתה יכול להוציא או לנפח חזה כל עוד זה לא יגרום ללורדוזה מוגזמת באגן מה שיחמיר את הבאטווינק כנראה.

הדרך הכי טובה לעבוד על באט ווינק מהניסיון האישי שלי זה לשמור על מנח ניטראלי ולכווץ את הבטן חזק, ורק לאחר התחלת הירידה לסובב אגן על מנת למנוע מהאגן להתעגל בתחתית.
אבל צריך לעבוד על זה ממשקלים נמוכים, כי זה עלול להפריע לעומק בהתחלה.

זה לא, לא צריך להוציא אותו, צריך לנפח אותו, זה שונה

באט ווינק זה שהאגן מתעגל בתחתית.
אתה יכול להוציא או לנפח חזה כל עוד זה לא יגרום ללורדוזה מוגזמת באגן מה שיחמיר את הבאטווינק כנראה.

הדרך הכי טובה לעבוד על באט ווינק מהניסיון האישי שלי זה לשמור על מנח ניטראלי ולכווץ את הבטן חזק, ורק לאחר התחלת הירידה לסובב אגן על מנת למנוע מהאגן להתעגל בתחתית.
אבל צריך לעבוד על זה ממשקלים נמוכים, כי זה עלול להפריע לעומק בהתחלה.

א. מה זה לנפח את החזה?
ב. זה באטווינק נכון?

א. מה זה לנפח את החזה?
אם רק תוציא את החזה אז אתה פשוט תעקם את הגב, אם תנפח את החזה, כלומר תיקח אוויר ותנסה להבליט את השרירים של כל בית החזה, אז השרירים יהיו יותר מוכנים

ב. זה באטווינק נכון?
הסרטון לא זמין, תבדוק את הגדרות הפרטיות שלו

אם רק תוציא את החזה אז אתה פשוט תעקם את הגב, אם תנפח את החזה, כלומר תיקח אוויר ותנסה להבליט את השרירים של כל בית החזה, אז השרירים יהיו יותר מוכנים

הסרטון לא זמין, תבדוק את הגדרות הפרטיות שלו
עכשיו זמין לא?
ואני לא מצליח לנפח את החזה

עכשיו זמין לא?
זמין, וזה באט ווינק, זה נובע מזה שאתה לא מחזיק את האיזור הלוחמברי והבטן כמו שצריך לכל אורך ההרמה

ואני לא מצליח לנפח את החזה
אז תצטרך ללמוד לעשות את זה, לנסות לנפח את שרירי בית החזה, זה משהו שקצת קשה ללמד, תנסה לעשות את זה מול מראה

ככה שני דברים
נתחיל מהפשוט
1. מי שזוכר איך הייתי עושה בנצ' הייתי עושה די רחב בעקבות מה שנמסיס שלח (עמוד 5) הצרתי די קצת את החזה (רחב אבל אנך לרצפה) אז אני מרגיש דווקא פחות את החזה וזה יותר קשה לי (אפשר של בערך 5 קילו לאותו מספר סטים חזרות) להחזיר לאחיזה הרחבה?
2. בנוסף החלטתי לחזור לAB במקום ABC
אבלך יש לי בעיה איפה להכניס את הרגליים אחרי חזה הפלג גוף העליון שלי די גמור (בחינת עייפות ) ככה שזה בעיה לעשות שרירי לא קטן
ולהכניס לאימון B שכבר יש לי כתפיים וגב עוד רגליים זה גם יוצר בעיה מה לעשות?
@kotzer
@Ger
@Nemesis
@Crossfiter

אני לא מכיר אותך בתור מתאמן ולא יודע איפה אתה עומד.
בגדול, אם אתה בAB אתה אמור להתחיל עם הרגליים לפני החזה.
ואם זאת בעיה בשבילך גם אולי כדאי שתחשוב בכיוון של upper/lower

ככה שני דברים
נתחיל מהפשוט
1. מי שזוכר איך הייתי עושה בנצ' הייתי עושה די רחב בעקבות מה שנמסיס שלח (עמוד 5) הצרתי די קצת את החזה (רחב אבל אנך לרצפה) אז אני מרגיש דווקא פחות את החזה וזה יותר קשה לי (אפשר של בערך 5 קילו לאותו מספר סטים חזרות) להחזיר לאחיזה הרחבה?
2. בנוסף החלטתי לחזור לAB במקום ABC
אבלך יש לי בעיה איפה להכניס את הרגליים אחרי חזה הפלג גוף העליון שלי די גמור (בחינת עייפות ) ככה שזה בעיה לעשות שרירי לא קטן
ולהכניס לאימון B שכבר יש לי כתפיים וגב עוד רגליים זה גם יוצר בעיה מה לעשות?
@kotzer
@Ger
@Nemesis
@Crossfiter
1)עניין של הרגל לפי דעתי, תן עוד קצת זמן לאחיזה הזו. אם לא ישתפר- כנראה שבאמת עדיף לך רחב.
2)רגליים אמורות להיות לפני חזה, זה הרבה יותר נוח בצורה הזו.

1)עניין של הרגל לפי דעתי, תן עוד קצת זמן לאחיזה הזו. אם לא ישתפר- כנראה שבאמת עדיף לך רחב.
2)רגליים אמורות להיות לפני חזה, זה הרבה יותר נוח בצורה הזו.
אני כבר 3 שבועות נראה לי עם האחיזה היותר צרה (כן התחזקתי)
אני בטוח שאם הייתי אוכל וישן טוב היום הייתי מצליח לסיים 3 סטים של 8 אולי אפילו 4 (עם האחיזה הרחבה)
אבל עם הצרה (לא באמת צרה) אולי 2
אני חושב שאם אני אעשה רגליים לפני חזה אני יהיה גמור בחזה (אני בתוכנית נפח יש לי איזה 5 תרגילים לרגליים עם הרבה נפח)
אני לא מכיר אותך בתור מתאמן ולא יודע איפה אתה עומד.
בגדול, אם אתה בAB אתה אמור להתחיל עם הרגליים לפני החזה.
ואם זאת בעיה בשבילך גם אולי כדאי שתחשוב בכיוון של upper/lower
איך זה יעבוד כל הגוף יום אחד רגליים יום אחר?

אני כבר 3 שבועות נראה לי עם האחיזה היותר צרה (כן התחזקתי)
אני בטוח שאם הייתי אוכל וישן טוב היום הייתי מצליח לסיים 3 סטים של 8 אולי אפילו 4 (עם האחיזה הרחבה)
אבל עם הצרה (לא באמת צרה) אולי 2
אני חושב שאם אני אעשה רגליים לפני חזה אני יהיה גמור בחזה (אני בתוכנית נפח יש לי איזה 5 תרגילים לרגליים עם הרבה נפח)

איך זה יעבוד כל הגוף יום אחד רגליים יום אחר?

אני בטוח שיש בפורטל איפה שהוא הסברים על
אפר/לוואר
אבל בעיקרון כן, יום רגליים וcore ויום של פלג גוף עליון.
2-2 בשבוע

אני בטוח שיש בפורטל איפה שהוא הסברים על
אפר/לוואר
אבל בעיקרון כן, יום רגליים וcore ויום של פלג גוף עליון.
2-2 בשבוע
עזוב את זה שיום UPPER יקח לי איזה שעתיים וחצי לעומת יום LOWER שיקח שעה וקצת במקסימום אני יהיה גמור
אחרי חזה אני צריך לעשות גב וכתפיים ?

עזוב את זה שיום UPPER יקח לי איזה שעתיים וחצי לעומת יום LOWER שיקח שעה וקצת במקסימום אני יהיה גמור
אחרי חזה אני צריך לעשות גב וכתפיים ?
אם אימון upper ייקח לך כל כך הרבה זמן, ואימון lower כל כך קצת זמן אז משהו בתכנון שלך כנראה לא טוב
ככל הנראה יותר מידי נפח לפלג גוף עליון ולא מספיק לפלג גוף תחתון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית