הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון למה ABCDE לא למתחילים?

HyperLior

משתמש מתחיל
65
13
נק' מוניטין:
16
65
13
שלום,
אני מנסה להוכיח לחבר שמתאמן חודשיים בחד"כ ועושה כל יום שריר אחר למה זה שגוי. אני זוכר שיש הסבר בפן של ההתקדמות, שזה לא אפקטיבי לגוף מבחינת התקדמות במשקלי עבודה.

יש לכם עוד כתבות או הסבר טוב?

אני כבר ממזמן שכחתי את כל ההסברים לכל הנושאים האלה.

תודה רבה.

פשוט מאוד-הגוף שלך מתאושש במלואו כ48 שעות בתור מתחיל ככה שאחרי יומיים אתה יכול לעבוד שוב על אותו שריר. יוצא שתתאמן ותתאושש מ3 אימונים כל שבוע מה שאומר שתתקדם הרבה יותר מאשר להתאושש מאימון 1 פר שבוע. בלי קשר החלוקה ההזוייה הזאת מתאימה אולי למפתחי גוף מקוצעיים עם טונות של חומרים. בשום שלב אימון שריר פעם בשבוע לא יהיה אופטימלי, גם מי שחושב שהוא מתקדם מאוד.
מה שחשוב זה כמות האימונים שהתאוששת מהם כי ההתאוששות בונה אותך. אם אתה יכול להתאושש מ3 אימונים בשבוע למה שתעשה רק 1?

• פותח/ת השרשור
פשוט מאוד-הגוף שלך מתאושש במלואו כ48 שעות בתור מתחיל ככה שאחרי יומיים אתה יכול לעבוד שוב על אותו שריר. יוצא שתתאמן ותתאושש מ3 אימונים כל שבוע מה שאומר שתתקדם הרבה יותר מאשר להתאושש מאימון 1 פר שבוע. בלי קשר החלוקה ההזוייה הזאת מתאימה אולי למפתחי גוף מקוצעיים עם טונות של חומרים. בשום שלב אימון שריר פעם בשבוע לא יהיה אופטימלי, גם מי שחושב שהוא מתקדם מאוד.
מה שחשוב זה כמות האימונים שהתאוששת מהם כי ההתאוששות בונה אותך. אם אתה יכול להתאושש מ3 אימונים בשבוע למה שתעשה רק 1?
כלומר, אפשר להשיג תוצאות הרבה יותר טובות ומרשימות מאימון AB / FBW למישהו שמתאמן חודשיים?

כלומר, אפשר להשיג תוצאות הרבה יותר טובות ומרשימות מאימון AB / FBW למישהו שמתאמן חודשיים?
לא רק למי שמתאמן חודשיים אלא למתאמנים בכל הרמות. פשוט הבנייה של התכנית והתקדמות במתאמנים מתקדמים תהיה שונה מסתם הוספה של משקל כל אימון אלא פירודזציה.

• פותח/ת השרשור
לא רק למי שמתאמן חודשיים אלא למתאמנים בכל הרמות. פשוט הבנייה של התכנית והתקדמות במתאמנים מתקדמים תהיה שונה מסתם הוספה של משקל כל אימון אלא פירודזציה.

תודה רבה. הסברתי לו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית