הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט תזונה לחיטוב

Shoni245

מושעה
53
0
נק' מוניטין:
0
53
0
איך התפריט הזה לבנאדם ששוקל 82.5 מטר 78..
2063 קלוריות

קבצים מצורפים

• Screenshot_20170804-152342.png
    Screenshot_20170804-152342.png
    KB 22.6 · צפיות: 154
כמות חלבונים, שומנים ופחמימות סופית?
אתה תלמיד? כמה יצא לך חישוב הBMR לבדו ובכמה הכפלת אותו? אתה מוסיף עוד בימי אימון או שזה מבטא ממוצע שבועי?

• פותח/ת השרשור
כמות חלבונים, שומנים ופחמימות סופית?
אתה תלמיד? כמה יצא לך חישוב הBMR לבדו ובכמה הכפלת אותו? אתה מוסיף עוד בימי אימון או שזה מבטא ממוצע שבועי?
הכינו לי את זה לפי הנתונים שלי לא אני הכנתי ולא מוסיף בימי אימון

אחר - ✯עקרונות הפורום + חוק ברזל כל מי שמפרסם תפריטים + מאמרים מומלצים✯

7. יש לפרסם ערכים כללים של כלל התפריט שיהיו כך:

חלבונים: XXX
פחממות: XXX
שומנים: XXX
סה"כ קלוריות: XXX
מטרה: חיטוב/מסה/נטראלי/סיבולת/כוח וכו'

אשכול ללא סיכום התפריט ינעל ולא יזכה לתשובה

יש להוסיף את כל הפרטים האלה, ובנוסף את ה-RMR שלך אם אתה יודע מה הוא

חוץ מהשומן איך התפריט לדעתך? והאם זה כזה קריטי השומן?
השומן קריטי מאוד, הוא חשוב לבריאות שלך
התפריט עצמו קצת מוזר, הוא יכול להיות יחסית סבבה, או משעמם מאוד וחסר בויטמינים, וזה הרבה שאלה של בחירה שם
אם תיקח ביצים למשל במקום גבינה לבנה זה ייתן לך הרבה יותר ויטמינים למשל, והרבה שומן טוב, או למשל אבקת חלבון או יוגורט, זה קצת ברור מה יותר מזין.
נראה שהתפריט הזה נכתב ע"י מאמן פרטי שיש לו ידע בתזונה של אנורקס, ויודע רק לספור קלוריות וחלבון, התפריט לא רע למראית עין, אבל חסרים בו מספיק דברים שכדי לתקן אותו תצטרך לשנות אותו משמעותית

• פותח/ת השרשור
השומן קריטי מאוד, הוא חשוב לבריאות שלך
התפריט עצמו קצת מוזר, הוא יכול להיות יחסית סבבה, או משעמם מאוד וחסר בויטמינים, וזה הרבה שאלה של בחירה שם
אם תיקח ביצים למשל במקום גבינה לבנה זה ייתן לך הרבה יותר ויטמינים למשל, והרבה שומן טוב, או למשל אבקת חלבון או יוגורט, זה קצת ברור מה יותר מזין.
נראה שהתפריט הזה נכתב ע"י מאמן פרטי שיש לו ידע בתזונה של אנורקס, ויודע רק לספור קלוריות וחלבון, התפריט לא רע למראית עין, אבל חסרים בו מספיק דברים שכדי לתקן אותו תצטרך לשנות אותו משמעותית
תוכל להביא לי דוגמאות שהיית מוסיף,שכחתי לציין שאני בצבא אז אין לי אופצייה כלכך לגוון אבל אשמח שתגיד לי עוד אופציות ושאלת השאלות שלי האם התפריט הזה יעזור לי להתחטב?

תוכל להביא לי דוגמאות שהיית מוסיף,שכחתי לציין שאני בצבא אז אין לי אופצייה כלכך לגוון אבל אשמח שתגיד לי עוד אופציות ושאלת השאלות שלי האם התפריט הזה יעזור לי להתחטב?
אם אתה בצבא זה קצת משנה את התמונה, כי באמת אין לך הרבה אופציות
אני הייתי מוסיף ביצים, או לפחות מכניס אותן כל יום, אפשר להכניס טונה, שזה גם נוח וגם יש שם הרבה שומן, לא לוקח את הגבינות הרזות, כי בסופו של דבר ההבדל הקלורי הוא לא גדול, אבל יש שם יותר שומן וטעם.
הוא כנראה יעזור לך להתחטב, אבל הבריאות שלך תפגע, וכנראה גם מסת שריר

• פותח/ת השרשור
אם אתה בצבא זה קצת משנה את התמונה, כי באמת אין לך הרבה אופציות
אני הייתי מוסיף ביצים, או לפחות מכניס אותן כל יום, אפשר להכניס טונה, שזה גם נוח וגם יש שם הרבה שומן, לא לוקח את הגבינות הרזות, כי בסופו של דבר ההבדל הקלורי הוא לא גדול, אבל יש שם יותר שומן וטעם.
הוא כנראה יעזור לך להתחטב, אבל הבריאות שלך תפגע, וכנראה גם מסת שריר
סבבה תודה רבה אחי ורק עוד שאלה לגבי הביצים כמה צהוב אתה ממליץ ביום?

סבבה תודה רבה אחי ורק עוד שאלה לגבי הביצים כמה צהוב אתה ממליץ ביום?
כמה שבא לך, כל עוד זה מתאים לערכים, ולא הייתי מסתכל על לבן וצהוב בנפרד, אלא על ביצה כביצה בשלמותה.
מה הBMR שלך ובכמה הכפלת אותו? מה רמת הפעילות שלך בצבא? אם אתה לוחם, אתה בקו או באימון ומה השגרה היומית?
בלי קשר, אם המאקרו שהראת בתמונה הוא מה שכתוב שאכלת, ולא הgoal, אז תחתוך חלבונים לאזור ה160-180; כמו שkotzer אמר יפה תעלה שומנים לאזור ה80 והשאר פחמימה.

• פותח/ת השרשור
כמה שבא לך, כל עוד זה מתאים לערכים, ולא הייתי מסתכל על לבן וצהוב בנפרד, אלא על ביצה כביצה בשלמותה.
מה הBMR שלך ובכמה הכפלת אותו? מה רמת הפעילות שלך בצבא? אם אתה לוחם, אתה בקו או באימון ומה השגרה היומית?
הbmr שלי הוא 1950 והתכוונתי מבחינת כולסטרול אם אפשר לצרוך יותר משלוש צהובים ביום ואני עושה abc 6 פעמים בשבוע אני לוחם בקו כרגע והשגרה כוננות...

הbmr שלי הוא 1950 והתכוונתי מבחינת כולסטרול אם אפשר לצרוך יותר משלוש צהובים ביום ואני עושה abc 6 פעמים בשבוע אני לוחם בקו כרגע והשגרה כוננות...
הבנתי למה התכוונת, וכן אפשר.
אם אתה בקו ורוב היום עובר בשמירות סביר להניח שתצטרך לקצץ בקלוריות, תתחיל מ2150 ותישקל אחת לשבוע, תשאף לראות ירידה של חצי קג בשבוע, ובהתאם תוסיף/תוריד (ככל הנראה תוריד) קלוריות.

לגבי התוכנית, בלי לראות אותה או נתונים כמו משקלי העבודה שלך אני יכול להגיד לך שהיא לא אידיאלית. תיכנס לפורטל, תראה תוכניות מומלצות ותעבוד בתוכנית fbw שלוש פעמים בשבוע או ab ארבע.

• פותח/ת השרשור
הבנתי למה התכוונת, וכן אפשר.
אם אתה בקו ורוב היום עובר בשמירות סביר להניח שתצטרך לקצץ בקלוריות, תתחיל מ2150 ותישקל אחת לשבוע, תשאף לראות ירידה של חצי קג בשבוע, ובהתאם תוסיף/תוריד (ככל הנראה תוריד) קלוריות.
לגבי התוכנית, בלי לראות אותה או נתונים כמו משקלי העבודה שלך אני יכול להגיד לך שהיא לא אידיאלית. תיכנס לפורטל, תראה תוכניות מומלצות ותעבוד בתוכנית fbw שלוש פעמים בשבוע או ab ארבע.
כבר עכשיו הערך הקלורי שלי יותר נמוך ממה שרשמת הוא 2060 ואני מעדיף לעשות abc כדי לתת דגש על כל שריר ואני עושה שני ריצוץ בשבוע..
ותאמת שעד עכשיו עשיתי דיאטת כסאח של 150 גרם אורז ביום ונהיו לי סוג של הפרעות אכילה,אני פוחד להכניס עכשיו עוד פחמימות לגוף שמא זה יגרום לי להתקע בחיטוב..

זה התפריט שעבדתי איתו הוספתי לעצמי עוד קצת בשר אבל בעקרון זה מה שאני אוכל..

קבצים מצורפים

• Screenshot_20170706-194326.png
    Screenshot_20170706-194326.png
    KB 86.7 · צפיות: 71
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית