הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך לשלב דרופסטים וחזרות שליליות באימון

100 בבנצ'

מושעה
348
23
נק' מוניטין:
23
348
23
לשים את זה פעם בשבוע לשריר אחד כתרגיל אחרון כסט אחרון בתרגיל האחרון או איך בדיוק תודה

המניפולציות האלה חסרות כל ערך למתאמן מתחיל.
אני מניח שהסקוואט שלך נמוך מ140 וכך הלאה. שזה אומר שתרוויח הרבה יותר מתוכנית מסודרת עם טווח התקדמות מוגדר.

• פותח/ת השרשור
המניפולציות האלה חסרות כל ערך למתאמן מתחיל.
אני מניח שהסקוואט שלך נמוך מ140 וכך הלאה. שזה אומר שתרוויח הרבה יותר מתוכנית מסודרת עם טווח התקדמות מוגדר.
יש לי בעיה בסקוואט מנסה לשפר אותו אז כן אבל בנצ' 90+ מקבילים 30+ דדליפט 140
סקוואט דפוק אבל אני לא מתכוון להתקע עליו מקווה שעם הזמן (אצליח לעלות אותו)

מה זה התקדמות בסיסית
התקדמות בנפח, אם זה ע"י עליה במשקלים לאורך זמן, מספר חזרות או סטים.
דרופ סטים מיועדים כדי להקפיץ את הנפח וקצת חסרי תועלת סתם ככה פעם בשבוע, הם מיועדים לשימוש לתקופה, וגם זה בעיקר כדי לשבור תקיעות בעבודה, אין לך מה לשלב אותם ללא צורך

• פותח/ת השרשור
התקדמות בנפח, אם זה ע"י עליה במשקלים לאורך זמן, מספר חזרות או סטים.
דרופ סטים מיועדים כדי להקפיץ את הנפח וקצת חסרי תועלת סתם ככה פעם בשבוע, הם מיועדים לשימוש לתקופה, וגם זה בעיקר כדי לשבור תקיעות בעבודה, אין לך מה לשלב אותם ללא צורך
תקשיב לעלות במשקלים חוץ מסקוואט (ודדליפט שכרגע אני עולה כל אימון) לא יקרה בשאר התרגילים

@MasterSplitter

מסכים ולכן ברגליים אני לא מתכוון לעשות דרופ סטים אבל בחזה יד אחורית קמדית וכתפיים איפה שהעלייה איטית
בבנצ', פרס ומתח וחתירות אתה מתקדם? מן הסתם ההתקדמות בהם תהיה מעט איטית יותר כי הם מערבים פחות שרירים גדולים

• פותח/ת השרשור
בבנצ', פרס ומתח וחתירות אתה מתקדם? מן הסתם ההתקדמות בהם תהיה מעט איטית יותר כי הם מערבים פחות שרירים גדולים
בבנצ' ופרס יש התקדמות מאוד לא איטית אז לשלב בינהם אני לא חושב שהמשקל שלי שמה כל כך נמוך 20 כל צד ו35 כל צד

דרופ סטים בידיים או תרגילים מבודדים לכתפיים לא יהרגו אותך, אבל שוב, זה לא נחוץ.

תדאג להתקדם בנפח לאורך זמן, בשיטה כזו או אחרת.

• פותח/ת השרשור
דרופ סטים בידיים או תרגילים מבודדים לכתפיים לא יהרגו אותך, אבל שוב, זה לא נחוץ.

תדאג להתקדם בנפח לאורך זמן, בשיטה כזו או אחרת.
ברור שקודם כל להתקדם בנפח
לחזה גם אין טעם להוסיף דרופ סטים?(90 5*8 על 69 קילו)

לא.
אם אתה ממש מתעקש להכניס דרופסטים וזה יעשה לך טוב על הלב: בהנחה ויש שלב בשבוע שבו אתה נח יומיים רצוף, תעשה אותם באימון שלפניהם. בהנחה ואין תעשה אותם סתם פעם בסופש.
והכי חשוב, אם אתה כבר עושה, אז לא למורכבים אלא למבודדים שגם ככה קשה להתקדם בהם, כמו כפיפות מרפקים וכו'.

• פותח/ת השרשור
לא.
אם אתה ממש מתעקש להכניס דרופסטים וזה יעשה לך טוב על הלב: בהנחה ויש שלב בשבוע שבו אתה נח יומיים רצוף, תעשה אותם באימון שלפניהם. בהנחה ואין תעשה אותם סתם פעם בסופש.
והכי חשוב, אם אתה כבר עושה, אז לא למורכבים אלא למבודדים שגם ככה קשה להתקדם בהם, כמו כפיפות מרפקים וכו'.
עושים את זה בתור תרגיל אחרון תרגיל בפני עצמו או סט אחרון בתרגיל שאני בוחר לא חייב להיות אחרון

עושים את זה בתור תרגיל אחרון תרגיל בפני עצמו או סט אחרון בתרגיל שאני בוחר לא חייב להיות אחרון
זה לא סותר כלום ממה שאמרתי. ועדיף שזה יהיה סט אחרון, כי דרופ סט דומה לכשל מבחינת התשה.

ברור שקודם כל להתקדם בנפח
לחזה גם אין טעם להוסיף דרופ סטים?(90 5*8 על 69 קילו)
אין שום צורך, אם אתה רוצה תוסיף את זה על תרגיל מבודד יחסית כמו פרפר, אבל שוב, לדעתי אין צורך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית