הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גינו

רונן מונין

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
שוקל להתחיל להשתמש בחומרים ולהתחרות לאחרונה הרופא איתר אצלי גינו לא כזה נראה לעין.
רציתי לדעת אם חומרים ישפיעו על זה ויפתחו תרקמה למצב חמור יותר ואם כן אז מתי כדי לבצע את הניתוח לפני סייקל ראשון או אחרי הסייקל

שוקל להתחיל להשתמש בחומרים ולהתחרות לאחרונה הרופא איתר אצלי גינו לא כזה נראה לעין.
רציתי לדעת אם חומרים ישפיעו על זה ויפתחו תרקמה למצב חמור יותר ואם כן אז מתי כדי לבצע את הניתוח לפני סייקל ראשון או אחרי הסייקל
תעלה תמונה. פשוט מסכרן לדעת שאתה אומר שזה לא כזה נראה לעין... אבל איך שהוא הגעת לרופא שבדק ואמר שזה גינו. בכל מקרה אם תעלה לבמה אם גינו שכן נראה על הבמה לשופטים זה מוריד ניקוד וזה לא נראה יפה ולא אסטטי. אז עדיף לטפל בזה לפני הסייקלים כי אם תעשה סייקלים ותתקדם ואז תעשה ניתוח אתה תיהיה בהפסקה מאימונים בפגרה שתילך כמה צעדים אחורה. חבל.

• פותח/ת השרשור
תעלה תמונה. פשוט מסכרן לדעת שאתה אומר שזה לא כזה נראה לעין... אבל איך שהוא הגעת לרופא שבדק ואמר שזה גינו. בכל מקרה אם תעלה לבמה אם גינו שכן נראה על הבמה לשופטים זה מוריד ניקוד וזה לא נראה יפה ולא אסטטי. אז עדיף לטפל בזה לפני הסייקלים כי אם תעשה סייקלים ותתקדם ואז תעשה ניתוח אתה תיהיה בהפסקה מאימונים בפגרה שתילך כמה צעדים אחורה. חבל.
אני יעלה תמונה מחר תודה.. הגינו יכול יחזור גם לאחר הניתוח אז זה לא סוג של בזבוז לעשות את הניתוח אם הגינו עלול לחזור ?.
תודה על העזרה חבר

אני יעלה תמונה מחר תודה.. הגינו יכול יחזור גם לאחר הניתוח אז זה לא סוג של בזבוז לעשות את הניתוח אם הגינו עלול לחזור ?.
תודה על העזרה חבר

עדיף לעשות גניקומסטיה לפני שתתחיל עם חומרים , הניתוח ישבית אותך(בחדר כושר) לחודשיים מינימום ועל חומרים תצטרך להיות בשיא שלך
גינו לא יחזור אם תשתמש בחומרים הנכונים

• פותח/ת השרשור
עדיף לעשות גניקומסטיה לפני שתתחיל עם חומרים , הניתוח ישבית אותך(בחדר כושר) לחודשיים מינימום ועל חומרים תצטרך להיות בשיא שלך
גינו לא יחזור אם תשתמש בחומרים הנכונים
אוקי תודה,לפי מה שהבנתי אבל אתה בגג יושב חודש בבית
ואחרי כשבוע וחצי שבועים אתה יכול לעבוד עם משקלים נמוכים

אוקי תודה,לפי מה שהבנתי אבל אתה בגג יושב חודש בבית
ואחרי כשבוע וחצי שבועים אתה יכול לעבוד עם משקלים נמוכים

כן לזה התכוונתי ועד שתחזור לשיא שלך ייקח לך עוד חודשיים ,
ודרך אגב יש חומר בארה"ב שנקרא GYNOCTROL להמסת רקמת השד לא יודע עד כמה זה אמיתי (מחומרים טבעיים)
אבל שווה לנסות לפני מעורבות כירורגית

הגינו לא יחזור אחרי ניתוח אם תשתמש בחומרים בחוכמה ותמיד תשתמש לפי הצורך ב טמוקסיפן / כלומיד / דוסטינקס ארימידקס לטרזול פרווירון בצד כל פעם שתצטרך את התרופות האלה הגינו לא יופיע אתה תבלום אותו.

הגינו לא יחזור אחרי ניתוח אם תשתמש בחומרים בחוכמה ותמיד תשתמש לפי הצורך ב טמוקסיפן / כלומיד / דוסטינקס ארימידקס לטרזול פרווירון בצד כל פעם שתצטרך את התרופות האלה הגינו לא יופיע אתה תבלום אותו.
רק להרחיב על הניתוח-מבצעים בדר"כ סקציה(חיתוך) של רקמות השומן בשד.עד כאן זה ההליך הכירורגי.להגיד לך שזה לא יכול להתפתח מחדש זה שקר,בפרט אם הבעיה היא רקע ארומטיזציה גבוהה מאד.

• פותח/ת השרשור
אז בעצם עדיף לעשות לפני
תודה רבה על כל התגובות חברים אני חדש פה ובהחלט עזרתם לי הרבה

ניתוח אינו מסייע להעלים לחלוטין גינו, מאחר וזה עלול להתפתח שוב בעתיד משלך סיבות

מסכים עם דעת הכותבים, והיא לבצע ניתוח לפני כניסה לעולם החומרים

• פותח/ת השרשור
ניתוח אינו מסייע להעלים לחלוטין גינו, מאחר וזה עלול להתפתח שוב בעתיד משלך סיבות

מסכים עם דעת הכותבים, והיא לבצע ניתוח לפני כניסה לעולם החומרים
אני יעשה לפני תודה, יש לי שאלה החומרים שצוינו מקודם טמוקסיפן / כלומיד / דוסטינקס ארימידקס לטרזול פרווירון לא יעזרו במקרה שהגינו יחזור לאחר הניתוח ?שמעתי הרבה כאלה שהתרופות בהחלט עוזרות להם

לבעלי גינו בעבר ו/או אחרי ניתוח, יהיה חשוב לעקוב אחר אסטרוגן בסייקל
מראש לא ניתן לנבא במה באילו תרופות תצטרך להשתמש
בכל מקרה, כנראה ותצטרך לעשות שימוש בחוסמי אסטרוגן סלקטיביים (רק ברקמת החזה) כדוגמת טמוקסיפן, או אף חוסמי אנזים ארומאטז' כדוגמת ארימידקס או לטרוזול

• פותח/ת השרשור
לבעלי גינו בעבר ו/או אחרי ניתוח, יהיה חשוב לעקוב אחר אסטרוגן בסייקל
מראש לא ניתן לנבא במה באילו תרופות תצטרך להשתמש
בכל מקרה, כנראה ותצטרך לעשות שימוש בחוסמי אסטרוגן סלקטיביים (רק ברקמת החזה) כדוגמת טמוקסיפן, או אף חוסמי אנזים ארומאטז' כדוגמת ארימידקס או לטרוזול
אם אני לא יבצע את הניתוח לפני זה בהכרח יהפוך לגרוע יותר אחרי התחלת החומרים?

תתעקש על כריתה ולא על שאיבת שומן, פשוט בגלל שאחרי כריתה יקח לגוף לייצר תאי שומן נוספים באזור החזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית