הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גינו

רונן מונין

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
שוקל להתחיל להשתמש בחומרים ולהתחרות לאחרונה הרופא איתר אצלי גינו לא כזה נראה לעין.
רציתי לדעת אם חומרים ישפיעו על זה ויפתחו תרקמה למצב חמור יותר ואם כן אז מתי כדי לבצע את הניתוח לפני סייקל ראשון או אחרי הסייקל

ממש לא. קודם כל קצת מעל הנורמה זה שולי ביותר. זה לא חריג. תנסה להפעיל את הראש קצת ולחשוב מה הגורם לזה אולי אתה אוכל הרבה מוצרי חלב ? אולי אתה שותה אלכוהול ? אולי תעושה עוד משהו שלילי לגוף שמעלה אסטרוגן ? אני חושב שזה עניין של תזונה ואם לא אז גנטי.

• פותח/ת השרשור
ממש לא. קודם כל קצת מעל הנורמה זה שולי ביותר. זה לא חריג. תנסה להפעיל את הראש קצת ולחשוב מה הגורם לזה אולי אתה אוכל הרבה מוצרי חלב ? אולי אתה שותה אלכוהול ? אולי תעושה עוד משהו שלילי לגוף שמעלה אסטרוגן ? אני חושב שזה עניין של תזונה ואם לא אז גנטי.
מוצרי חלב חוץ מאבקת חלבון אני לא צורך שום דבר בנוסף לא שותה התזונה רגילה חזה עוף טונה ביצים לחלבון
אורז שיבולת שועל פחמימה שומן אבקודו ביצים וטחינה
כנראה שזה גנטי אז
כשאני יתחיל עם החומרים בעתיד אני יצטרך לשים לזה לב כי זה יעלה עוד יותר ממה שזה עכשיו
יש לך אולי טיפים אחרי כניסת הסייקל בשבילי בנוגע לשמור על אסטרוגן וקצת לחזק לי דברים ?
אשמח מאוד לקבל קצת מהידע שלך

מוצרי חלב חוץ מאבקת חלבון אני לא צורך שום דבר בנוסף לא שותה התזונה רגילה חזה עוף טונה ביצים לחלבון
אורז שיבולת שועל פחמימה שומן אבקודו ביצים וטחינה
כנראה שזה גנטי אז
כשאני יתחיל עם החומרים בעתיד אני יצטרך לשים לזה לב כי זה יעלה עוד יותר ממה שזה עכשיו
יש לך אולי טיפים אחרי כניסת הסייקל בשבילי בנוגע לשמור על אסטרוגן וקצת לחזק לי דברים ?
אשמח מאוד לקבל קצת מהידע שלך
יכל להגרם גם מהשמנת יתר גנטי בהרבה מקרים. בכל מקרה אתה בסייקל ראשון שלך תשלב פרווירון 2 ביום ותילך לישון אם טמוקסיפן מתחת לכרית. אחרי סייקל ראשון שהוא יהיה בטח טסט אננטט + כדורים אולי טורינאבול לעליה נקיה במאסה אתה כבר תראה ותלמד איך הגוף שלך מגיב לחומרים ומינונים הנל. בהמשך בעתיד שתעלה מינונים / תוסיף חומרים כמו דקה/פיניל/טרן / דיבול תכיר מקרוב גם את התרופות כמו לטרזול/ארימידקס/ דוסטינקס וכו.

• פותח/ת השרשור
יכל להגרם גם מהשמנת יתר גנטי בהרבה מקרים. בכל מקרה אתה בסייקל ראשון שלך תשלב פרווירון 2 ביום ותילך לישון אם טמוקסיפן מתחת לכרית. אחרי סייקל ראשון שהוא יהיה בטח טסט אננטט + כדורים אולי טורינאבול לעליה נקיה במאסה אתה כבר תראה ותלמד איך הגוף שלך מגיב לחומרים ומינונים הנל. בהמשך בעתיד שתעלה מינונים / תוסיף חומרים כמו דקה/פיניל/טרן / דיבול תכיר מקרוב גם את התרופות כמו לטרזול/ארימידקס/ דוסטינקס וכו.
אוקי תודה רבה אח שמעת אולי על התוסף dim ?
ואם במקרה אני יחליט לבצע את הניתוח אחרי כמה סייקלים ולעלות לבמה אחרי הסייקלים והניתוח,
העצה שלך בקשר לחוסמי אסטרוגן תשאר אותה עצה להקפיד כדי אולי לנסות למנוע החמרה ?

אוקי תודה רבה אח שמעת אולי על התוסף dim ?
ואם במקרה אני יחליט לבצע את הניתוח אחרי כמה סייקלים ולעלות לבמה אחרי הסייקלים והניתוח,
העצה שלך בקשר לחוסמי אסטרוגן תשאר אותה עצה להקפיד כדי אולי לנסות למנוע החמרה ?
את התוסף DIM הזה אני לא מכיר לא בדקתי עליו, ולא שמעתי עליו ממש.
אתה תקפיד על כל מה שצריך אם אתה מתייעץ פה בפורום אם אנשים שמבינים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית