הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גינו

רונן מונין

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
שוקל להתחיל להשתמש בחומרים ולהתחרות לאחרונה הרופא איתר אצלי גינו לא כזה נראה לעין.
רציתי לדעת אם חומרים ישפיעו על זה ויפתחו תרקמה למצב חמור יותר ואם כן אז מתי כדי לבצע את הניתוח לפני סייקל ראשון או אחרי הסייקל

חולק על חבריי כאן.
מציע לך לסיים סייקל אחד.
כך תוכל לדעת היטב כיצד הגוף מגיב לחומרים ופרט הג'ינו.
גם אם (חלילה) יחמיר המצב , ניתוח תמיד יישאר אופציה.
יש ניסים ונפלאות , וסיכוי לא רע שהג'ינו גם יפחת כתוצאה בעלייה במסת השריר בחזה ושימוש בחוסמי אסטרוגן(המצב האידיאל)
ממליץ לך לשקול את הנושא שנית.
מדובר בהמון כסף שעלול להיות לשווא במידה והג'ינו יחזור לאחר הניתוח עם השימוש בסטרואידים.

בהצלחה יקירי.
אוסיף ואומר אף יותר מזה ,
אם הינך מעוניין להכנס לעולם החומרים והתרופות ואתה מודע לכל ההשלכות הן כספיות והן מנטליות ,
מציע לך להגיע ראשית ליעד אותו הצבת לעצמך , ולפני העלייה לבמה (3-4 חודשים) לבצע את הניתוח ולאחר מכן לתת לגוף פוש אחרון בזהירות לקראת העלייה.
שקול זאת גם.

חולק על חבריי כאן.
מציע לך לסיים סייקל אחד.
יש ניסים ונפלאות , וסיכוי לא רע שהג'ינו גם יפחת כתוצאה בעלייה במסת השריר בחזה ושימוש בחוסמי אסטרוגן(המצב האידיאל)
מדובר בהמון כסף שעלול להיות לשווא במידה והג'ינו יחזור לאחר הניתוח עם השימוש בסטרואידים.

בהצלחה יקירי.
אם הינך מעוניין להכנס לעולם החומרים והתרופות ואתה מודע לכל ההשלכות הן כספיות והן מנטליות ,
מציע לך להגיע ראשית ליעד אותו הצבת לעצמך , ולפני העלייה לבמה (3-4 חודשים) לבצע את הניתוח ולאחר מכן לתת לגוף פוש אחרון בזהירות לקראת העלייה.
שקול זאת גם.
הגינו לא יעלם בזמן סייקל, אם כבר ההפך.
אם הוא יקשיב לך סיכוי גבוה שהגינו יחמיר מאוד ויהיה גם נראה לעין ואז הוא יהיה חייב לנתח ולהפסיק להתאמן תקופה וכל הסייקל ילך לפח זבל..

• פותח/ת השרשור
תתעקש על כריתה ולא על שאיבת שומן, פשוט בגלל שאחרי כריתה יקח לגוף לייצר תאי שומן נוספים באזור החזה.
גם אני לא הבנתי
חולק על חבריי כאן.
מציע לך לסיים סייקל אחד.

בהצלחה יקירי.
שקול זאת גם.
חשבתי על זה הרבה אבל לפי מה שהבנתי הסייקל עלול להחמיר את המצב וזה לא מה שאני רוצה,יש סיכוי שהוא יחזור (הגינו)אך יש גם סיכוי שלא אני ימשיך לחשוב על זה כי גם אני חשבתי שאולי סייקל ולאחר מכן ניתוח יתן לי טיפה ניסיון עם החומרים ומה יחמיר אבל החברים פה בתגובות רשמו דברים אחרים

בכל מקרה לא תדע איך הגוף שלך יגיב לארמטיזציה עד שלא תתחיל בחומרים.
אם אתה רוצה להתחרות אתה צריך את הניסיון הזה, אם ניתוח או בלי ניתוח.

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה לא תדע איך הגוף שלך יגיב לארמטיזציה עד שלא תתחיל בחומרים.
אם אתה רוצה להתחרות אתה צריך את הניסיון הזה, אם ניתוח או בלי ניתוח.
כן אני יודע,עדיין קשה לי נורא להחליט כי כל הזמן התגובות בנושא הזה חלוקות מאוד
רציתי לעשות אחרי כדי לא לקחת סיכון שאחרי חומרים זה עלול לחזור ...

כן אני יודע,עדיין קשה לי נורא להחליט כי כל הזמן התגובות בנושא הזה חלוקות מאוד
רציתי לעשות אחרי כדי לא לקחת סיכון שאחרי חומרים זה עלול לחזור ...
החלטה פה היא שלך בלבד.
אני הייתי עושה מה ש @DonCorleon ממליץ.
אם יש לך נטיה לגינו אתה תגיע לניתוח בסופו של דבר. אז לפני שתגיע לניתוח אז כבר עדיף לדעת איך חומרים משפעים עליך. עוד הפעם זאת דעתי.
בנוסף, אם בכל מקרה תחליט להשתמש אז אתה יותר מכולם צריך לחרוש את נושא שליטה בארומטיזציה לפני שבכלל תיגע במזרק. תצטרך לבצע בדיקות דם תקופתיות כדי לראות חריגות ותצטרך ליווי צמוד של מומחה לחומרים אולי אפילו בתשלום.
לא יודע האם כל זה ישתלם לך רק כדי לעמוד על במה בתחתונים ולקבל פח חלבון וגביע מצופה.

שוב, אדם שסבל מג'ינו בעבר, לא יעיד בהכרח ששימוש בטסט ממקור חיצוני יגרום לחזרתו.
זה כמובן תלוי במינון - ולא, לא ניתן לדעת מראש באיזה מינון, מתי, לאחר כמה זמן ואיך יחזור, אם בכלל, הג'ינו.
מה שכן, הדבר היחידי שאתה אמור להיזהר ממנו מראש הוא הסיכוי הסביר שזה יקרה.
לכן, גם בעלי ג'ינו בעבר, יכולים להריץ סייקל של AAS, אך פשוט צריכים להקפיד יתרה על הנושא.

על חוסמי אסטרוגן יעודיים (סלקטיביים - SERM) לרקמת החזה או חוסמי אסטרוגן כללים (AI), תוכל לקרוא כאן:
Google
ייעוץ - שאלה לגבי Arimidex
Google
מידע - שימוש ב-SERM במהלך סייקל

יש הרבה חומר כתוב בנושא.
תבצע חיפוש פשוט בפורום.
למשל תגובה של @Daniel Barack בנושא דומה עם לינקים.
יש לך הרבה מה לקרוא ולהתייעץ לפני שתיכנס לעולם חומרים.

הגינו לא יעלם בזמן סייקל, אם כבר ההפך.
אם הוא יקשיב לך סיכוי גבוה שהגינו יחמיר מאוד ויהיה גם נראה לעין ואז הוא יהיה חייב לנתח ולהפסיק להתאמן תקופה וכל הסייקל ילך לפח זבל..

ראשית כל , קרא שנית את מה שרשמתי.
לא נאמר שהג'ינו יעלם בזמן סייקל אך ציינתי שיש ניסים ונפלאות ובורא עולם מסוגל לכל. כן , גם להעלים ג'ינו בזמן סייקל.
אף על פי שהמקרה המתואר הוא סיכוי נמוך עד אפסי.
שנית , נאמר שבמידה והג'ינו יחריף - ניתוח תמיד יעמוד על כנו כאופציה. ובכל אחד מן המקרים המתוארים ניתוח הוא הברירת מחדל.
כך שלטוב ולרע , הוא יוכל לבצע סייקל , למקסס את התוצאות שלו , לצאת לPCT מסודר , ולאחר הסיום וחזרת הציר ההורמונלי לערכיו הטבעיים , יוכל לבצע ניתוחון להסרת הג'ינו ולאחר חודש יוכל כבר לחזור לשגרת אימונים כשרה.

אם תרצה עוד הסבר ואפילו יותר מפורט , אין בעיה.

לפותח האשכול - לדעתי , אל תכנס לעולם הניתוחים לפני שסיימת את כל הסייקלים בחייך ואתה חושב שאתה מספיק מוכן (בהשוואה למתחרים) לעלות על במה ברמה מכובדת.
רק שתסיים מחזור של 6-7 סייקלים ותגיע למשקל מכובד עם מסת שריר איתנה , צא לניתוחון.
לאחר שהגוף יתרגל לשיגרה של חומרים הסיכויים שהג'ינו יחזור נמוכים יותר.

• פותח/ת השרשור
wp_ss_20170920_0002.png
wp_ss_20170920_0003.png
wp_ss_20170920_0004.png

מישהו פה יכול לעזור לי לברר אם הבדיקות תקינות ?
עשיתי בדיקת דם לבדוק את ההורמנים אשמח אם מישהו יעזור לי לברר מה המצב ..
@Daniel Barack
אסטרדיול estradiol 2 מאוד גבוה

הבדיקות תקינות
האסטרדיול אמנם מעט גבוה מהנורמה, אך ברמה כזו אינו יכול להעיד ישירות על בעיה
רק למול המצב הפיזי בחזה יהיה אפשר להחליט מה לעשות
פנה שוב לאנדוקרינולוג לחוות דעת

• פותח/ת השרשור
הבדיקות תקינות
האסטרדיול אמנם מעט גבוה מהנורמה, אך ברמה כזו אינו יכול להעיד ישירות על בעיה
רק למול המצב הפיזי בחזה יהיה אפשר להחליט מה לעשות
פנה שוב לאנדוקרינולוג לחוות דעת
אז לפי חוות דעתך המקצועית אין שום קשר לגינו ?..

אז לפי חוות דעתך המקצועית אין שום קשר לגינו ?..
זה לא מה שאני אומר
גינו יכול להיווצר בעבר בשל חוסר איזון הורמונלי, בעיקר בין טסטוסטרון לאסטרוגן
כיום ניכר שישנו איזון כלשהו, חרף האסטרוגן מעט מעל לנורמה
בכל נראה, זה לא מעיד על מה שהיה בעבר ויכול להשפיע
זו הסיבה שאמרתי לך לחזור לחוות דעת רפואית בעניין

• פותח/ת השרשור
זה לא מה שאני אומר
גינו יכול להיווצר בעבר בשל חוסר איזון הורמונלי, בעיקר בין טסטוסטרון לאסטרוגן
כיום ניכר שישנו איזון כלשהו, חרף האסטרוגן מעט מעל לנורמה
בכל נראה, זה לא מעיד על מה שהיה בעבר ויכול להשפיע
זו הסיבה שאמרתי לך לחזור לחוות דעת רפואית בעניין
יש מצב בגלל רמות האסטרוגן הגבוהות יש השפעה\קשר על התאוששות הגוף ?

• פותח/ת השרשור
כן
אסטרוגן גבוה מידי עלול להעיב על ההתאוששות
יש לי כמה שאלות אחרונות אליך וזהו,קודם כל אני מודה מאוד על העזרה שלך באמת אתה פותח לי את העיינים בקשר להרבה דברים אני מנסה ללמוד כמה שיותר 😃
1.יש טיפול תרופתי שידוע לך כדי להוריד את רמות האסטרוגן בגוף? שמעתי על תוסףDIM
2.זה בסדר להכנס לסייקל ראשון כשרמות האסטרוגן שלך גבוהות מהרגיל כי במהלך הסייקל האסטרוגן יעלה עוד יותר,איך מטפלים בזה

נערך לאחרונה:
1. יש כמה וכמה, תלוי בדיוק מהכין ולמה נובעת העליה באסטרוגן.
2. זה בסדר, אך צריך לקחת בחשבון את מה שאמרנו קודם - וזה הפוטנציאל להחרפה בבעיות הקיימות, לדברייך, ברקמת החזה. במצב כזה תצטרך לעשות שימוש בחוסמי אסטרוגן כדוגמת ארימידקס או לטרוזול. אני ממליץ קודם כל לפתור את עניין בעיית האסטרוגן מול גורם רפואי ורק אחר כך לשקול בכלל סייקל

• פותח/ת השרשור
1. יש כמה וכמה, תלוי בדיוק מהכין ולמה נובעת העליה באסטרוגן.
2. זה בסדר, אך צריך לקחת בחשבון את מה שאמרנו קודם - וזה הפוטנציאל להחרפה בבעיות הקיימות, לדברייך, ברקמת החזה. במצב כזה תצטרך לעשות שימוש בחוסמי אסטרוגן כדוגמת ארימידקס או לטרוזול. אני ממליץ קודם כל לפתור את עניין בעיית האסטרוגן מול גורם רפואי ורק אחר כך לשקול בכלל סייקל
יש לי פגישה עם רופא בשני אני יעדכן מה יהיה
תודה!

• פותח/ת השרשור
עדכון אחרי יעוץ רפואי
לגבי רמות אסטרוגן הוא אמר לי שהתוצאה טיפה מעל הנורמה ואין לזה חשיבות וזה לא ישפיע על הגוף ברמה הזאת
כמובן שהגינו יצטרך לעבור ניתוח
מה שכן הוא אמר לי משהו שמאוד הלחיץ אותי שFSH לא מראה מספר ואמר שהוא רואה אצל מתאמנים לא טבעים.שהגוף מקבל ממקור חיצוני
ושולח אותי לאולטרה סאונד אשכים מישהו יודע מה זה אומר אולי מלחיץ
(אמר שיש מצב לטעות בבדיקות מעבדה ולכן שלח לי אותי לחזור על הבדיקות)
ליד FSH לא רשום מספר והוא אמר שזה לא צריך להיות ככה
@Daniel Barack

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית