הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איבוד שווי משקל בפרס

• פותח/ת השרשור silan
  • פורסם בתאריך

silan

משתמש מתחיל
63
10
נק' מוניטין:
85
63
10
אהלן, יש לי בעיה די מציקה בפרס שבמשקלים הכבדים אני כל הזמן מאבד שיווי משקל. הרבה פעמים אני מוצא את עצמי בנעילה הולך קדימה ואחורה כדי לא ליפול. אני משתדל לכווץ את הבטן ולהרים חזה אבל במשקלים הכבדים החוסר שיווי משקל ותחושת dizzy כאילו סוג של מאבד תחושה בגוף ממש מפריעים. השיא שלי עומד על 70*4. מישהו חווה את זה ויש לו עצה איך להימנע מזה? היום לעומת שבוע שעבר בקושי עלה דאבל כי איזה 7 שניות איבדתי תחושה בכל הגוף והלכתי קדימה ואחורה.

שני דברים שלפעמים עוזרים: 1- יכול להיות שזה קשור לזה שאתה לוקח אויר למעלה. זה בסדר, רק שהתנוחה הזו משאירה מעט מקום לאוויר. אם ככה אתה עושה, נסה לקחת אויר למטה ולראות אם יש שינוי. 2- נסה לעשות את הפרס בעמידת-פסיעה (רגל קדימה ורגל אחורה). זה נותן ביטחון ולפעמים זה מוריד סטרס ופותר את הבעיה.
ותעדכן!

• פותח/ת השרשור
שני דברים שלפעמים עוזרים: 1- יכול להיות שזה קשור לזה שאתה לוקח אויר למעלה. זה בסדר, רק שהתנוחה הזו משאירה מעט מקום לאוויר. אם ככה אתה עושה, נסה לקחת אויר למטה ולראות אם יש שינוי. 2- נסה לעשות את הפרס בעמידת-פסיעה (רגל קדימה ורגל אחורה). זה נותן ביטחון ולפעמים זה מוריד סטרס ופותר את הבעיה.
ותעדכן!
תאמת אני לוקח נשימה אחת לשלוש החזרות הראשונות עוד לפני היציאה מהראק. אני ינסה שבוע הבא את העמידה הזאת נראה איך זה מרגיש. לקחת נשימה למטה יעלה לי בבאונס אז אני לא בטוח לגבי זה...

תאמת אני לוקח נשימה אחת לשלוש החזרות הראשונות עוד לפני היציאה מהראק. אני ינסה שבוע הבא את העמידה הזאת נראה איך זה מרגיש. לקחת נשימה למטה יעלה לי בבאונס אז אני לא בטוח לגבי זה...
בגלל זה אתה מרגיש שאתה מאבד תחושה בגוף או תחושה שאתה הולך להתעלף או משהו בכיוון.
תיקח אוויר לפני ההוצאה מהראק ותחזיק עד הנעילה, ואז בנעילה שוב תוציא ותכניס אוויר
ואתה מאבד שיווי משקל כי המוט כנראה לא מעל המרכז כובד (טכניקה)

• פותח/ת השרשור
בגלל זה אתה מרגיש שאתה מאבד תחושה בגוף או תחושה שאתה הולך להתעלף או משהו בכיוון.
תיקח אוויר לפני ההוצאה מהראק ותחזיק עד הנעילה, ואז בנעילה שוב תוציא ותכניס אוויר
ואתה מאבד שיווי משקל כי המוט כנראה לא מעל המרכז כובד (טכניקה)
אני מודע היטב לחשיבות ללחיצה כלפי מעלה, מעל מרכז כף הרגל. מלבד הקטע של הנשימה יש לך עצה נוספת איך להקפיד על זה? אולי זה קשור לזה שהנפח והתדירות שלי בפרס ממש נמוך?(אחת לשבוע, סט כבד ל 5 ואז 2 באק אוף עם 80%)

אני מודע היטב לחשיבות ללחיצה כלפי מעלה, מעל מרכז כף הרגל. מלבד הקטע של הנשימה יש לך עצה נוספת איך להקפיד על זה? אולי זה קשור לזה שהנפח והתדירות שלי בפרס ממש נמוך?(אחת לשבוע, סט כבד ל 5 ואז 2 באק אוף עם 80%)
לא קשור לתדירות
זה משהו טכני
מציע לך להוסיף סרטון של הביצוע

• פותח/ת השרשור
היום ביצעתי פרס במתכונת לינארית, מצרף שני סרטונים:
70*3:קצת נחלשתי כי חיטוב אז מילא

62.5*5:

לא הצלחתי לפצל רגליים אבל הצלחתי לקחת נשימה חדשה אחרי כל חזרה, מרגיש הרבה יותר טוב.

אגב תעבירט איזה 30 שניות קדימה כדי לדלג על הריטואל.

היום ביצעתי פרס במתכונת לינארית, מצרף שני סרטונים:
70*3:קצת נחלשתי כי חיטוב אז מילא

62.5*5:

לא הצלחתי לפצל רגליים אבל הצלחתי לקחת נשימה חדשה אחרי כל חזרה, מרגיש הרבה יותר טוב.

אגב תעבירט איזה 30 שניות קדימה כדי לדלג על הריטואל.

למעלה האגן שלך נמצא ממש מאחורי המוט, והוא גם מתנדנד הרבה לאורך התנועה, כנראה זה הגורם לחוסר ליציבות

• פותח/ת השרשור
למעלה האגן שלך נמצא ממש מאחורי המוט, והוא גם מתנדנד הרבה לאורך התנועה, כנראה זה הגורם לחוסר ליציבות
קצת קשה לי לשים לב איך/איפה הוא מתנדנד.
איפה האגן אמור להיות? איך לשפר את זה?

בעזהי"ת

למרות שזה נראה לא קשור ישירות, הייתי מנסה לשלב את תרגיל הבטן להלן, ובשינויים הבאים: במקום לזוז לכאן ולשם, לתפוס נקודה אחת ולשהות בה איזומטרית. אני נוהג לתת את התרגיל הזה עם מכונה כמו הסמית' משין, במיקום המוט די קרוב לרצפה והנחיית המתאמן לשכב עליו עם רגליים נשענות על הרצפה. לא לנסות אחרי אוכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית