הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזו מתוכניות ה AB עדיפה?

• פותח/ת השרשור RS
  • פורסם בתאריך

RS

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
היי , אני מתאמן כבר במשך 2 חצי חודשים FBW את התוכנית הזו :
סקוואט 3X5
בנץ' פרס 3X5
דד ליפט 3X5
אוברהד פרס 3X5
פנדליי רואו/מתח/צ'ין אפס 3X5-8
פשיטות גו/כפיפות בטן
אני כבר מרגיש שמציתי אותה, אני כבר לא עולה במשקלים ואני מתחיל להרגיש עומס על הגב קצת (מניח בגלל העלייה במשקלים)
סקוואט : 60 קג (12 קג התחלה)
דדליפט : 50 קג (10 קג התחלה)
בנץ: 47.5 (התחלה במוט צר- 14 קג)
פרס : 32.5 (התחלה במוט צר-14 קג)
מתח : מתח אקסצנטרי בהתחלה* עכשיו 6 חזרות כל סט
אז כעיקרון אני מתלבט בין 2 תוכניות AB שמצאתי בפורטל קילוגרם
תוכניות אימונים לתקופת המסה - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
או התוכנית AB של tank :
תוכנית - אוסף תוכניות הפיצולים של הטנק למתאמן המתחיל/בינוני
מה לדעתכם עדיף? אני שואל מכיוון שאני לא בטוח עד כמה הם שונות מבחינת נפח ועומס

נערך לאחרונה:
זה לא שאתה צריך AB זה יותר שאתה צריך FBW לא פח
נ.ב
לא מבין זה תוכנית שלוקח לסיים חצי שעה כמה זמן אתה מבלה בחדכ בשבוע?

נ.ב
מה רע בתוכנית שהוא ביצע בתור התחלה?
בכל מקרה לדעתי הייתי מציע לך להישאר בFBW שיש לך כרגע רק להוסיף תרגיל עזר אחד לכל שריר גדול בטווח של 2X8-12(מקבילים,לג פרס, מסור וכו')
והחוסר התקדמות יכול לנבוע מזה שאתה לא אוכל מספיק(במידה ואתה עושה מסה).

• פותח/ת השרשור
נ.ב
מה בדיוק פח בה ? היא עובדת על כל הגוף בסטים של 3X5 למטרת כוח, תוכנית בסדר גמור למתחילים, ולא , איך חצי שעה?
מה רע בתוכנית שהוא ביצע בתור התחלה?
בכל מקרה לדעתי הייתי מציע לך להישאר בFBW שיש לך כרגע רק להוסיף תרגיל עזר אחד לכל שריר גדול בטווח של 2X8-12(מקבילים,לג פרס, מסור וכו')
והחוסר התקדמות יכול לנבוע מזה שאתה לא אוכל מספיק(במידה ואתה עושה מסה).
מבחינת חוסר התקדמות זה לא בגלל תזונה ופקטוריים חיצוניים ( אני מאוד מקפיד על אוכל ושינה ) ואפילו עליתי במשקל במהלך השבועיים שבהם לא עליתי במשקלים.
לפי מה שאמרת, מה דעתך לגבי FBW מפוצלת? (הוספת תרגיל עזר שאיכשהוא מערב ידיים או גב יעמיס עליי יותר מדי לדעתי)

מה בדיוק פח בה ? היא עובדת על כל הגוף בסטים של 3X5 למטרת כוח, תוכנית בסדר גמור למתחילים, ולא , איך חצי שעה?

מבחינת חוסר התקדמות זה לא בגלל תזונה ופקטוריים חיצוניים ( אני מאוד מקפיד על אוכל ושינה ) ואפילו עליתי במשקל במהלך השבועיים שבהם לא עליתי במשקלים.
לפי מה שאמרת, מה דעתך לגבי FBW מפוצלת? (הוספת תרגיל עזר שאיכשהוא מערב ידיים או גב יעמיס עליי יותר מדי לדעתי)
גם יכול לעבוד, תנסה לתקופה ותראה איך הולך.

• פותח/ת השרשור
גם יכול לעבוד, תנסה לתקופה ותראה איך הולך.
כדאי לדעתך לקחת את הFBW המפוצלת של טאנק?
הלחיצה צרפתית נראה כמו תרגיל מסובך, בזמן שאני לומד אותו על מוט ריק לעשות תרגיל אחר במקומו או שזה בסדר בנתיים?

כדאי לדעתך לקחת את הFBW המפוצלת של טאנק?
הלחיצה צרפתית נראה כמו תרגיל מסובך, בזמן שאני לומד אותו על מוט ריק לעשות תרגיל אחר במקומו או שזה בסדר בנתיים?
אפשר גם פשיטה עם כבל

אני מניח שהוא עושה FBW כי הוא רוצה גוף ולא כוח עכשיו אחרת הוא היה עושה SS
בואו נעשה חישוב קטן לעשות 5 חזרות לא אמור לקחת מעל 20 שניות ניתן לו דקה מנוחה דקה 25 סטים 35 דקות בערך

עזבו את זה שהוא כותב לכם שהוא לא מרגיש כלום ובצדק כי הנפח (אם זה תוכנית לגוף נמוך מידי ואם לכוח אז המשקל)
תראו את ההתקדמות שלו

• פותח/ת השרשור
אני מניח שהוא עושה FBW כי הוא רוצה גוף ולא כוח עכשיו אחרת הוא היה עושה SS
בואו נעשה חישוב קטן לעשות 5 חזרות לא אמור לקחת מעל 20 שניות ניתן לו דקה מנוחה דקה 25 סטים 35 דקות בערך

עזבו את זה שהוא כותב לכם שהוא לא מרגיש כלום ובצדק כי הנפח (אם זה תוכנית לגוף נמוך מידי ואם לכוח אז המשקל)
תראו את ההתקדמות שלו
דבר ראשון, לא אמרתי באף מקום שאני לא מרגיש כלום, ההתקדמות עד כדי כך גרועה? שהתחלתי לא יכולתי לעשות חצי צ'ין אפ אפילו.
התחלתי בצ'ין אפס אקסצנטרים
לגבי SS דווקא ההפך, חשבתי על להתחיל עם זה אבל העדפתי ללמוד קודם טכניקה כמו שצריך ולעלות למשקלים קצת פחות נמוכים, הבעיה היא שעכשיו לא מתאפשר לי לישון יותר מ7 שעות אז ירדתי מזה.
עריכה : בטעות כתבתי שהתחלתי מ2 חזרות מתח במקום אקסצנטרי , התבלבלתי עם רשימה אחרת

דבר ראשון, לא אמרתי באף מקום שאני לא מרגיש כלום, ההתקדמות עד כדי כך גרועה? שהתחלתי לא יכולתי לעשות חצי צ'ין אפ אפילו.
התחלתי בצ'ין אפס אקסצנטרים
לגבי SS דווקא ההפך, חשבתי על להתחיל עם זה אבל העדפתי ללמוד קודם טכניקה כמו שצריך ולעלות למשקלים קצת פחות נמוכים, הבעיה היא שעכשיו לא מתאפשר לי לישון יותר מ7 שעות אז ירדתי מזה.
עריכה : בטעות כתבתי שהתחלתי מ2 חזרות מתח במקום אקסצנטרי , התבלבלתי עם רשימה אחרת
בחודשיים היית אמור להגיע ליותר
אם מה שמעניין אותך כוח אז אני בכלל לא מבין למה התחלת אם FBW
פשוט תחליף לSS

Back
למעלה תחתית