הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גדלים מתוכניות כוח?

הרגשה זה משהו שאפשר להשתמש בו אבל לא משהו שאפשר להסתמך עליו כמו שתרגיל מסויים לא יותר טוב כי הוא מביא יותר פאמפ (מרגיש בו יותר את השריר) כנל לכמות חזרות (אם אתה מבין למה אני מכתוון)

ההתקדמות לדעתי תיהיה יותר מהירה (במשקלים) אם תעשה תוכניות כוח במקום נפח/עצימות/נפח/וכו

כן. אבל התקדמות לינארית במשקלים תעזור גם בלעלות את הנפח.
יותר אפקטיבי לעשות 3X8 בנצ' דאמבלים של 30 קילו מאשר 3X8 של 10 קילו.. ועירבוב של נפח+כוח במהלך השבוע עוזר לכך (לדעתי)

כן. אבל התקדמות לינארית במשקלים תעזור גם בלעלות את הנפח.
יותר אפקטיבי לעשות 3X8 בנצ' דאמבלים של 30 קילו מאשר 3X8 של 10 קילו.. ועירבוב של נפח+כוח במהלך השבוע עוזר לכך (לדעתי)
נכון שיותר משקל יותר אפקטיבי אבל לדעתי הדרך חשובה אפילו יותר מהתוצאה הסופית זה לא שאתה מקבל חזה (לדוגמה) כל פעם שאתה מוסיף 10 קילו לבנצ' אתה מקבל את הגודל מהדרך

נכון שיותר משקל יותר אפקטיבי אבל לדעתי הדרך חשובה אפילו יותר מהתוצאה הסופית זה לא שאתה מקבל חזה (לדוגמה) כל פעם שאתה מוסיף 10 קילו לבנצ' אתה מקבל את הגודל מהדרך

לא הבנתי למה אתה מתכוון? כי המשפט הזה יכול להיות נכון לכל שיטת אימון (בילדינג, ליפטינג, וויטליפטינג וכו...)

לא הבנתי למה אתה מתכוון? כי המשפט הזה יכול להיות נכון לכל שיטת אימון (בילדינג, ליפטינג, וויטליפטינג וכו...)
מה שניסיתי להגיד זה זה שהדרך לדעתי יותר חשובה מאשר המשקל הסופי ואפילו אם נקח תאומים זהים ואחד יגיע אחרי חצי שנה ל30 קילו בדמבלים והשני אחרי 8 חודש יכול להיות שזה שלקח לו יותר זמן יהיה עם חזה יותר גדול למרות שהמשקל שלו יותר נמוך

ראית את התחרות עד 100 קילו האחרונה שהייתה?
ואני מדבר על טבעיים
לא ראיתי, אבל גם לא מעניין אותי מה קורה בארץ, אני מסתכל על מה קורה בעולם..
ומעט כל התוכניות שמיועדות לבילדינג הן חרטא, כי זה ידוע שכדי לגדול צריך להגדיל את הנפח, ואין כמעט שום תוכנית בילדינג אם בכלל שלוקחת את זה בחשבון, אם לא ע"י הוספת משקלים, שזה להתחזק

לא ראיתי, אבל גם לא מעניין אותי מה קורה בארץ, אני מסתכל על מה קורה בעולם..
ומעט כל התוכניות שמיועדות לבילדינג הן חרטא, כי זה ידוע שכדי לגדול צריך להגדיל את הנפח, ואין כמעט שום תוכנית בילדינג אם בכלל שלוקחת את זה בחשבון, אם לא ע"י הוספת משקלים, שזה להתחזק
כמה בילדרים ברמה טבעיים יש בארץ.... בודדים
הוספת משקל זה לא הדרך הכי יעילה ללעלות את הנפח

כמה בילדרים ברמה טבעיים יש בארץ.... בודדים
הוספת משקל זה לא הדרך הכי יעילה ללעלות את הנפח
בילדינג גם מעולם לא היה תחום לטבעיים.
וברור שהוספת משקל זו לא הדרך היחידה להעלות נפח, אני פשוט אומר שאם כבר קיימת תוכנית בילדינג שיש בה התקדמות מובנית, אז ההתקדמות תהיה במשקלים ולא בשום דבר אחר. נדיר מאוד למצוא תוכנית בילדינג טובה

בילדינג גם מעולם לא היה תחום לטבעיים.
וברור שהוספת משקל זו לא הדרך היחידה להעלות נפח, אני פשוט אומר שאם כבר קיימת תוכנית בילדינג שיש בה התקדמות מובנית, אז ההתקדמות תהיה במשקלים ולא בשום דבר אחר. נדיר מאוד למצוא תוכנית בילדינג טובה
יש מספיק טבעיים ברמה ולמה ליפטינג שונה גם שמה כח מי שבטופ מזריק כאילו אין מחר

בילדינג זה לא כמו ליפטינג הגעתי לתוצאות טובות גם בלי תוכנית שכל X זמן אני מעלה משקל (גם מבחינת משקלים) ומכיר עוד כמה כאלה לא לי ולא להם כתוב בתוכנית אחרי שבוע להוסיף קילו

בילדינג זה לא כמו ליפטינג הגעתי לתוצאות טובות גם בלי תוכנית שכל X זמן אני מעלה משקל (גם מבחינת משקלים) ומכיר עוד כמה כאלה לא לי ולא להם כתוב בתוכנית אחרי שבוע להוסיף קילו

מתוך סקרנות, למה אתה מתכוון בזה שהגעת לתוצאות טובות מבחינת בילדינג? כמה משקל אתה על כמה גובה ומה אחוזי השומן שלך?
אגב, מה המשקלי עבודה שלך?

מתוך סקרנות, למה אתה מתכוון בזה שהגעת לתוצאות טובות מבחינת בילדינג? כמה משקל אתה על כמה גובה ומה אחוזי השומן שלך?
אגב, מה המשקלי עבודה שלך?
אני לא חושב שאפשר להגיד א"ש מדוייק בלי דקסה אבל בין 12-14 תלוי את מי אתה שואל...
71/75

בנצ 100 לשמיניות (שכל התוכנית שלי מההתחלה הייתה לעשות 4*8)
פרס פעם אחרונה שבדקתי היה חמישיות עם 60
דדליפט וסקוואט פחות משנים אני עושה אותם לפי הAB לינארית (התחלתי לא לפני הרבה זמן) (לא מעניין אותי כל כך גודל ברגליים אלה יותר כוח)

נערך לאחרונה:
אני לא חושב שאפשר להגיד א"ש מדוייק בלי דקסה אבל בין 12-14 תלוי את מי אתה שואל...
71/75

בנצ 100 לשמיניות (שכל התוכנית שלי מההתחלה הייתה לעשות 4*8)
פרס פעם אחרונה שבדקתי היה חמישיות עם 60
דדליפט וסקוואט פחות משנים אני עושה אותם לפי הAB לינארית (התחלתי לא לפני הרבה זמן)

100 לשמיניות? בתוכנית עם 4 סטים לשמונה חזרות? מרשים

זה ברור, אבל בפאוורליפטינג בניגוד לבאדיבילדינג אפשר להיות מרשים מאוד בהישגים גם בתור טבעי, בבאדיבילדינג לא מסתכלים עליך כמעט בתור טבעי.

ברור לי שלא חייבים להעלות משקלים, אבל כמעט כל התוכניות הגנריות עם התקדמות בנויה זו הדרך היחידה שבה מעלים נפח.
תוכניות אישיות זה כבר סיפור אחר בכל מצב, אז אני לא לוקח אותן בחשבון

זה ברור, אבל בפאוורליפטינג בניגוד לבאדיבילדינג אפשר להיות מרשים מאוד בהישגים גם בתור טבעי, בבאדיבילדינג לא מסתכלים עליך כמעט בתור טבעי.

ברור לי שלא חייבים להעלות משקלים, אבל כמעט כל התוכניות הגנריות עם התקדמות בנויה זו הדרך היחידה שבה מעלים נפח.
תוכניות אישיות זה כבר סיפור אחר בכל מצב, אז אני לא לוקח אותן בחשבון
א. זה לא נכון אתה אומר את זה בתור ליפטר אני לעומת זאת לא מכיר אנשים מרשימים טבעים בליפטינג.. וכן בבילדינג

ב. גם בתוכניות בילדינג צריך לעלות משקלים פשוט רוב המתאמנים הם "בילדרים" אני כותב "" כי הם לא באמת אלה סתם אנשים שבאיםן לבזבז את הזמן שלהם בשביל לפתח גוף (שבחיים לא התפתח כי הם עושים הכל לא נכון) ונותנים שם רע לקומץ שכן מתאמן נכון בליפטינג זה שונה מי שנכנס לרוב יודע לאן הוא נכנס ואיך להתאמן (יכול להיות שלא הבנתי אותך)

א. זה לא נכון אתה אומר את זה בתור ליפטר אני לעומת זאת לא מכיר אנשים מרשימים טבעים בליפטינג.. וכן בבילדינג

ב. גם בתוכניות בילדינג צריך לעלות משקלים פשוט רוב המתאמנים הם "בילדרים" אני כותב "" כי הם לא באמת אלה סתם אנשים שבאיםן לבזבז את הזמן שלהם בשביל לפתח גוף (שבחיים לא התפתח כי הם עושים הכל לא נכון) ונותנים שם רע לקומץ שכן מתאמן נכון בליפטינג זה שונה מי שנכנס לרוב יודע לאן הוא נכנס ואיך להתאמן (יכול להיות שלא הבנתי אותך)

איך נראית תוכנית שלך בבילדינג? אני סקרן

הקטע שבבילדינג הם רק קומץ אלה שמצליחים יפה מאוד בלי סטרואידים, בליפטינג יש לך תחרויות שלמות סביב הטבעיות עם תוצאות יפות מאוד (ברור לי שלא כולם בעיים, אבל הרוב כן)

אני חושב שאתה מפספס את הנקודה שלי, הכוונה שלי שאין הרבה תוכניות גנריות לבילדינג שמסתמכות על העקרונות של בילדינג, רובן המוחלט לא מתבססות על שיטת התקדמות מבוססת, או רק מבוססת על העלאת משקלים

איך נראית תוכנית שלך בבילדינג? אני סקרן
רגליים אני עושה כמו שכתבתי לינארית AB(בלי הC) (חושב אולי באמת להוסיף גם C שבוע הבא אולי אשנה את התוכנית)
בכל מקרה כל שריר פעמיים בשבוע
חזה 4 תרגילים 14 סטים
גב 4 תרגילים 14 סטים (חושב אולי להוסיף עוד תרגיל)
כתפיים 4 תרגילים 13 סטים
יד אחורית 3 תרגילים 10 סטים
יד קדמית 3 תרגילים 10 סטים (מנסה לעשות 3 פעמים בשבוע)
הקטע שבבילדינג הם רק קומץ אלה שמצליחים יפה מאוד בלי סטרואידים, בליפטינג יש לך תחרויות שלמות סביב הטבעיות עם תוצאות יפות מאוד (ברור לי שלא כולם בעיים, אבל הרוב כן)

אני חושב שאתה מפספס את הנקודה שלי, הכוונה שלי שאין הרבה תוכניות גנריות לבילדינג שמסתמכות על העקרונות של בילדינג, רובן המוחלט לא מתבססות על שיטת התקדמות מבוססת, או רק מבוססת על העלאת משקלים
כי 99% ממי שמגיע חדש לחדר כושר מגיע בשביל בילדינג אבל רק 1% מוכן להשקיע (לקרוא ללמוד לאכול) ולכן זה נראה שאין אנשים ברמה לעומת ליפטינג שמי שמגיע כבר מהתחלה כנראה מוכן להשקיע ויודע מה צריך לעשות בשנה עברתי את כל מי שאיתי בדחר כושר מבחינת כוח ומראה והיו שמה כאלה שהתחילו הרבה לפני

כי 99% ממי שמגיע חדש לחדר כושר מגיע בשביל בילדינג אבל רק 1% מוכן להשקיע (לקרוא ללמוד לאכול) ולכן זה נראה שאין אנשים ברמה לעומת ליפטינג שמי שמגיע כבר מהתחלה כנראה מוכן להשקיע ויודע מה צריך לעשות בשנה עברתי את כל מי שאיתי בדחר כושר מבחינת כוח ומראה והיו שמה כאלה שהתחילו הרבה לפני
גם בליפטינג הרוב נכנסים במטרה לגדול בעיקר ואז עוברים למשהו שונה.
אבל אני לא מדבר איתך על ההמונים, אני מדבר על אלה שבאמת משקיעים ורוצים להצליח בתחום

גם בליפטינג הרוב נכנסים במטרה לגדול בעיקר ואז עוברים למשהו שונה.
אבל אני לא מדבר איתך על ההמונים, אני מדבר על אלה שבאמת משקיעים ורוצים להצליח בתחום
לא הבנת אותי נכנסים במטרה לגדול ואז עוברים לליפטינג המעבר קורה עם תוספת ידע לא סתם פתאום מתחילים 5X5 אלה אחרי שחקרו
בילדינג זה לא קורה
אם תלך במכון שלך אני כמעט בטוח שאם תשאל "בילדר בילדר" מה התכונית שלו תקבל איזה גיבוב של שטויות עם נפח עצום
אם נתסכל על הרציניים בשני התחומים נגלה תוצאות יפות גם לטבעיים
תמונה - Body Transformation 2013 - 2017
תמונה - השינוי שלי לאורך 7 שנים - זריקת מוטיבציה חברים

רגליים אני עושה כמו שכתבתי לינארית AB(בלי הC) (חושב אולי באמת להוסיף גם C שבוע הבא אולי אשנה את התוכנית)
בכל מקרה כל שריר פעמיים בשבוע
חזה 4 תרגילים 14 סטים
גב 4 תרגילים 14 סטים (חושב אולי להוסיף עוד תרגיל)
כתפיים 4 תרגילים 13 סטים
יד אחורית 3 תרגילים 10 סטים
יד קדמית 3 תרגילים 10 סטים (מנסה לעשות 3 פעמים בשבוע)

ומאיפה אתה לוקח את התוכניות שלך? אתה בונה לבד?

Back
למעלה תחתית