בונה לבדומאיפה אתה לוקח את התוכניות שלך? אתה בונה לבד?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בונה לבדומאיפה אתה לוקח את התוכניות שלך? אתה בונה לבד?
ברור שכן. מספיק להסתכל על רגליים או על יד אחורית של פאוורליפטר כדי לראות את זה.חברים שלי אז מה המסקנה בעצם מקבלים נפח מתוכניות כוח???
בונה לבד
קח את אחת התוכניות מפורטל קילוגרם.אתה יכול לתת לי כיוון איפה אפשר לקרוא מאמרים וכדומה על מנת ללמוד יותר כיצד לבנות תוכנית בילדינג אפקטיבית?
WUT זה לא נכון אין מספיק נפח בתוכניות כוח לעומת בילדינגברור שכן. מספיק להסתכל על רגליים או על יד אחורית של פאוורליפטר כדי לראות את זה.
אתה יכול לתת לי כיוון איפה אפשר לקרוא מאמרים וכדומה על מנת ללמוד יותר כיצד לבנות תוכנית בילדינג אפקטיבית?
אנחנו מכירים? כי התוצאות שלי הפכו אותי לאחד הרצים המובילים בארץ.WUT זה לא נכון אין מספיק נפח בתוכניות כוח לעומת בילדינג
אני יכול לתת לך שמות של קבוצות בפייסבוק ערוצי יוטיוב פורומים (קראתי את רוב אם לא כל המאמרים בקילוגרם נגיד)
אבל חלק גדול מבלדינג זה גם להכיר את עצמך וכמה נפח אתה צריך
נ.ב
לא הייתי מקשיב ליוסי לאור התוצאות שלו...
ראיתי אותך כמה פעמים בפורוםאנחנו מכירים?
זה ממש לא נכון, זה תלוי בתוכנית.WUT זה לא נכון אין מספיק נפח בתוכניות כוח לעומת בילדינג
WUT זה לא נכון אין מספיק נפח בתוכניות כוח לעומת בילדינג
אני יכול לתת לך שמות של קבוצות בפייסבוק ערוצי יוטיוב פורומים (קראתי את רוב אם לא כל המאמרים בקילוגרם נגיד)
נ.ב
זה שאתה מכיר רק את SS וTM לא אומר שאתה יודע מה זה תוכניות ליפטינג. תנסה לקרוא טיפה על עוד תוכניות. ומה בדיוק התוצאות שלך שאתה פותח את הפה פה על תוצאות?WUT זה לא נכון אין מספיק נפח בתוכניות כוח לעומת בילדינג
נ.ב
דבר איתי אחרי שתעשה סמולוב ג׳וניור.
דבר איתי אחרי שתעשה סמולוב ג׳וניור.
לפחות אחד מהשניים שהבאת כדוגמה לא טבעייםלא הבנת אותי נכנסים במטרה לגדול ואז עוברים לליפטינג המעבר קורה עם תוספת ידע לא סתם פתאום מתחילים 5X5 אלה אחרי שחקרו
בילדינג זה לא קורה
אם תלך במכון שלך אני כמעט בטוח שאם תשאל "בילדר בילדר" מה התכונית שלו תקבל איזה גיבוב של שטויות עם נפח עצום
אם נתסכל על הרציניים בשני התחומים נגלה תוצאות יפות גם לטבעיים
תמונה - Body Transformation 2013 - 2017
תמונה - השינוי שלי לאורך 7 שנים - זריקת מוטיבציה חברים
לפחות אחד מהשניים שהבאת כדוגמה לא טבעיים
מספיק להכנס להודעות שלו ולראות
עוד אין לי סיבה לשנוא אותךחחח אתה לא מבין שהמוניטין השלילי לא מזיז לי? אתה עכשיו סתם מטעה משתמשים בגלל שנאה אישית, ילד עלוב.
עוד אין לי סיבה לשנוא אותך
מה שאתה אמרת זה שטויות ומן הראוי להדגיש את זה, לא סתם פירטתי כשנתתי את המוניטין
@סוד אם אתה רוצה להמשיך לדון על הנושא אתה יכול לפתוח נושא משלך ולהציג את הטענות שלך, אני דיי בטוח שלא מונעים ממך לעשות את זה, אולי נלמד משהו, אולי אתה תלמד משהו, בכל מקרה יהיה מצחיק (אני ציני, לא מנסה להעליב).
עוד אין לי סיבה לשנוא אותך
מה שאתה אמרת זה שטויות ומן הראוי להדגיש את זה, לא סתם פירטתי כשנתתי את המוניטין
@סוד אם אתה רוצה להמשיך לדון על הנושא אתה יכול לפתוח נושא משלך ולהציג את הטענות שלך, אני דיי בטוח שלא מונעים ממך לעשות את זה, אולי נלמד משהו, אולי אתה תלמד משהו, בכל מקרה יהיה מצחיק (אני ציני, לא מנסה להעליב).
למיטב זכרוני, ובאמת שלא מספיק לי חשוב לבדוק את זה אבל יש מספיק מידע על זה באינטרנט ואתה מוזמן להעמיד אותי על טעותי:חחח ''רוני קולמן וארנולד עבדו כבד'' תירוץ עלוב, אתה חושב שהם לא בודדו שרירים? שהם רק עשו מורכבים כל היום? שהם לא עשו מכונות שצריך? שהם לא עבדו על כתף אחורית? שהם לא בודדו רגליים? לא דאגו לפרופורציות? ילד אתה מדבר שטויות
מה שאירוני בשטויות שכתבת עכשיו זה שאני לא מזלזל בבידוד שרירים ואני בעצמי מבודד שרירים מסוימים באימונים שלי.כן מה שאמרתי זו שטות מוחלטת כול הבילדרים עושים תוכניות כוח, מה זה לאמן כתף אחורית? מה זה לבודד שרירים?
מה זה המסטרינג? רק סקוואט!!!! ככה מפתחים רגליים, בילדרים עושים שטות מוחלטת שהם מאמנים חלקים ספציפיים
היה איזה בילדר טמבל היום במכון עשה כתף קדמית עם דאמבלים אתה מאמין? החמור הזה, היה צריך לעשות לחיצת כתפיים
למה הוא עושה את זה? יותר מוזר מזה, מישהו עשה הרחקות לצדדים, הוא אמר שזה ''לכתף הצדדית'' אמרתי לו מה אתה סתום? תעשה דדליפט
לא ניסיתי לשכנע פה אף אחד, רק נתתי מוניטין שלילי לשטויות שכתבת, יש פה מספיק דיונים שהשתתפתי בהם וטעיתי ולמדתי מהטעויות שלי.חח איזה מבאס בשבילך שהמוח שלך לא נותן לך לראות גבולות אחרים חוץ מאלו שאתה עוסק בהם, אני יודע שאתה תעבוד על מישהו רק כדי שהוא ידבוק באמונה שלך גם, זה הסוג בן אדם שאתה, אצלך זה לא מי צודק, זה מי משכנע את מי בלי היגיון
נראלי שיותר תתאים לFXP עם הגישה הזו.יאלא חבר תהנה, לא מתכוון להיכנס לפורום הזה יותר, פה זה ליפטרים וזהו, מי שאומר אחרת חי באשלייה.
התירוץ הכי חזק שיש לך למה שאמרתי זה ''רוני קולמן וארנולד עבדו כבד''
כאילו שזה נוגד משהו...
למיטב זכרוני, ובאמת שלא מספיק לי חשוב לבדוק את זה אבל יש מספיק מידע על זה באינטרנט ואתה מוזמן להעמיד אותי על טעותי:
ארנולד התחיל לבודד והפסיק עם האימונים הכבדים בערך כשהוא התחיל עם החומרים.
ורוני היה גדול וחזק עוד לפני שהוא עבר לבילדינג וגם כשהוא היה בתחום הבילדינג היה לו סקוואט של 300+ ועוד יכולות מרשימות.
מה שאירוני בשטויות שכתבת עכשיו זה שאני לא מזלזל בבידוד שרירים ואני בעצמי מבודד שרירים מסוימים באימונים שלי.
לא ניסיתי לשכנע פה אף אחד, רק נתתי מוניטין שלילי לשטויות שכתבת, יש פה מספיק דיונים שהשתתפתי בהם וטעיתי ולמדתי מהטעויות שלי.
נראלי שיותר תתאים לFXP עם הגישה הזו.
בסופו של דבר אתה טוען שלא גדלים מתוכניות כוח, יש שלל הוכחות מחקריות ובשטח (הישגים של אנשים) שמראות שאתה טועה, אם אתה רוצה שמישהו יקשיב לך פה תבסס את הטענה שלך.