אשכול הזמנות תוספי תזונה הגדול (מהארץ ומחו"ל)

מצב
השרשור נעול

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
שלום לכולם

החלטנו לתת שיח חופשי בנושא הזמנות של תוספי תזונה כאלה ואחרים מהארץ ומחו"ל.
ניתן יהיה לפרסם כאן שאלות ולהתייעץ בכל נושא שקשור להזמנות של תוספי תזונה - כולל קישורים למוצרים כאלה ואחרים וכדאיות רכישה מבחינה כלכלית.

שימו לב, חוקי הפורום עודכנו ואני מציע לכולם לקרוא על מנת להתעדכן.
אחר - ✯עקרונות הפורום + חוק ברזל כל מי שמפרסם תפריטים + מאמרים מומלצים✯

דיונים בנושא ההזמנות יהיו רק באשכול הזה, כל שרשור שייפתח בנושא יינעל ויגרור אזהרות. תגובות בשרשורים אחרים בנוגע להזמנות ימחקו ויגררו אזהרות.

אין לפרסם קופונים או קישורים שמאפשרים רכישה עם קופון כזה או אחר.
אין לשוחח על תוספי תזונה שאינם חוקים כמו למשל יהומבין.
אין בשום אופן לפרסם מוצרים - כל ניצול של האשכול לפירסום של מוצר כלשהו לרווח אישי יגרור השעיה.

כמו כן, נכון לעכשיו, אין לדון בהודעות פרטיות בנושא אלא רק כאן באשכול.

let the whey festivities begin

טוב אז אני אשתף אתכם בהזמנה הראשונה שלי מ MyProtein, הזמנתי 2 שקיות חלבון של 2.5 קילו כל אחת, אחת בטעם בננה ואחת בטעם עוגת גבינה ואוכמניות.
יצא לי 323 ש"ח הכל כולל המשלוח, הייתי בטוח שמשלוח עולה כסף לפי מה שקראתי אבל המשלוח חינם, לא יודע אם זה זמני או לא.

בנוסף היה קוד של 20% הנחה אז יצא מצב שכל שקית של 2.5 קילו עלתה בערך 160 שקל שזה מטורףףףף!

לפי מה שהבנתי, בסכום כזה אני לא אמור לשלם מע"מ נכון?
אתה הולך לשלם מע"מ והרבה, תתכונן לעמלות שלא דמיינת אני מעריך שידפקו אותך ב200-300 שקל אלה אם יהיה לך מזל וזה יעבור מתחת לראדר שלהם,
המשלוח חינם זה לכולם בקנייה מעל 255 ש"ח

אתה הולך לשלם מע"מ והרבה, תתכונן לעמלות שלא דמיינת אני מעריך שידפקו אותך ב200-300 שקל אלה אם יהיה לך מזל וזה יעבור מתחת לראדר שלהם,

מה? למה? לפי מה שראיתי מעל 75 דולר זה בסהכ לשלם 17% מע״מ.

אין לפרסם קופונים או קישורים שמאפשרים רכישה עם קופון כזה או אחר.
אין לשוחח על תוספי תזונה שאינם חוקים כמו למשל יהומבין.
אין בשום אופן לפרסם מוצרים - כל ניצול של האשכול לפירסום של מוצר כלשהו לרווח אישי יגרור השעיה.

כמו כן, נכון לעכשיו, אין לדון בהודעות פרטיות בנושא אלא רק כאן באשכול.

let the whey festivities begin
לא הבנתי למה אסור לפרסם קופונים ?
כל הקטע של להזמין מחול זה תזמון טוב עם קוד של הנחה ככה שמזמינים בלי "להעקץ" מהמכס\ שיצא מחיר טוב.
גם ככה משלמים יותר משליש על משלוח בדרך כלל.
לדעתי זה מוריד הרבה ממטרת הנושא.

אני משער, שזה בגלל שאסור לפרסם דברים לרווח אישי? מסכים לגמרי, יעזור למנוע הטעייה וניצול אבל קודי פרומו הם של האתר מכירות עצמו.

זה ממש שטויות. אני קונה כבר המון זמן משם. עד עכשיו מאמין שמעל 20 הזמנות יש לי משם. כל פעם 2 שקים של 5 ק"ג סה"כ.
תמיד שלמתי בערך ~350 שקל עבור ההזמנה ועוד 35 שקל מכס או מעמ. לא סגור בדיוק על מה זה בדיוק. סה"כ זה יוצא במקרה הגרוע 400 שקל ל 5 ק"ג חלבון. לרוב זה יוצא פחות.

זה ממש שטויות. אני קונה כבר המון זמן משם. עד עכשיו מאמין שמעל 20 הזמנות יש לי משם. כל פעם 2 שקים של 5 ק"ג סה"כ.
תמיד שלמתי בערך ~350 שקל עבור ההזמנה ועוד 35 שקל מכס או מעמ. לא סגור בדיוק על מה זה בדיוק. סה"כ זה יוצא במקרה הגרוע 400 שקל ל 5 ק"ג חלבון. לרוב זה יוצא פחות.
זה ממש לא שטויות, אתה שלמת 350 כי 20 פאנוד מזה היה משלוח אז היית מתחת לסכום שמחייב מעמ ולכן שלמת רק על משלוח EMS, אם שווי המוצרים שקנית היה מעל 75$ היית משלם הרבה יותר מ35.1 שקל, אתה משלם 17% מע"מ ועוד 50 שקל עמלת הדפסה ועוד איזה 30 שקל לכל יום שזה נמצא במחסן שלהם עמלת אחסנה ועוד עמלת הדפסה ועמלת בדיקה (הם בודקים את שווי המוצרים באיטרנט כדי לוודא את המחיר המקורי)

שם 5:00 בסרטון ותראה-

מה? למה? לפי מה שראיתי מעל 75 דולר זה בסהכ לשלם 17% מע״מ.
תראה את הסרטון שם דקה 5:00 ותראה שמ "רק 18% מעמ" הזבאלות בדואר הקפיצו את הסכום פי כמה וכמה

זה כל הקטע אתה לא עובר את ה 75 זה תמיד יוצא סביבות ה 70 דולר אפילו קצת פחות נכון להיום.
איך זה יוצא פחות מ 75 דולר? 75 דולר זה 260 שקל בערך, לא הגיוני שיוצא 2 חבילות בכזה קצת.
שוב, מעל 75 דולר אמורים לשלם רק מע"מ.

איך זה יוצא פחות מ 75 דולר? 75 דולר זה 260 שקל בערך, לא הגיוני שיוצא 2 חבילות בכזה קצת.
שוב, מעל 75 דולר אמורים לשלם רק מע"מ.
זה המחיר, כמובן עם קופונים של 25% הנחה שכמעט תמיד יש כמעט.
הבעיה שהם שולחים דרך EMS ואז רק המשלוח יוצא כ 20 דולר משהו כזה. אבל היי המשלוח מגיעה תוך שבוע שבועיים גג.

יש הבדל אם אני מזמין מהאתר שמתורגם לשקל ישראלי או ללישט?
כן
אתה מתכוון לאתר הבריטי?
המשלוח, המחירים והמוצרים שונים בין שני האתרים. אתה יכול לבדוק איפה יוצא לך יותר זול.
מציע לך לבדוק באתר הישראלי כמעט כל המוצרים יעלו לך בערך פי 2 מהאתר הבריטי....
זה מעביר אותי בכל מקרה לאתר הישראלי, יש טעם לשנות?
תלוי מה אתה מזמין
לא ממש רלוונטי. המשלוח באתר הבריטי גם עולה 50 יורו אם אני לא טועה; לא משתלם.
אם אתה מזמין מתחת ל5 קילו אז המשלוח עולה 30 או 26 פאונד אם אני לא טועה
אז תלוי מה אתה מזמין

כן

מציע לך לבדוק באתר הישראלי כמעט כל המוצרים יעלו לך בערך פי 2 מהאתר הבריטי....

תלוי מה אתה מזמין

אם אתה מזמין מתחת ל5 קילו אז המשלוח עולה 30 או 26 פאונד אם אני לא טועה
אז תלוי מה אתה מזמין
איך פי 2?
2.5 קילו חלבון בטעם X עולה 36 לישט = 170 שקל.
באתר הישראלי זה 200 שקל.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי למה אסור לפרסם קופונים ?
כל הקטע של להזמין מחול זה תזמון טוב עם קוד של הנחה ככה שמזמינים בלי "להעקץ" מהמכס\ שיצא מחיר טוב.
גם ככה משלמים יותר משליש על משלוח בדרך כלל.
לדעתי זה מוריד הרבה ממטרת הנושא.

אני משער, שזה בגלל שאסור לפרסם דברים לרווח אישי? מסכים לגמרי, יעזור למנוע הטעייה וניצול אבל קודי פרומו הם של האתר מכירות עצמו.
פרסום קופונים יהפוך את השרשור לבית זונות ונצלני.
נכון לעכשיו אסור.

אתה מדבר על הזממה מהאתר הבריטי, שם עלות המשלוח הייתה 20 פאונד ואז השווי מוצרים היה מתחת ל75$ ולכן שילמת רק את העלמת שחרור ממכס של ems שהעלות שלה 35.1 שקלים

הבחור הנ"ל הזמין מהאתר הישראלי ששם אין עלות משלוח והזמין מעל ל75$ (שלפי האתר של מייפרוטאין נכון להיום זה 265 שקל)
לכן הוא הולך לשלם הרבה יותר עמלות ושטויות כמו עמלות שחרור עמלות בדיקה וכו' וכו' (מניסיון אישי)

אתה מדבר על הזממה מהאתר הבריטי, שם עלות המשלוח הייתה 20 פאונד ואז השווי מוצרים היה מתחת ל75$ ולכן שילמת רק את העלמת שחרור ממכס של ems שהעלות שלה 35.1 שקלים

הבחור הנ"ל הזמין מהאתר הישראלי ששם אין עלות משלוח והזמין מעל ל75$ (שלפי האתר של מייפרוטאין נכון להיום זה 265 שקל)
לכן הוא הולך לשלם הרבה יותר עמלות ושטויות כמו עמלות שחרור עמלות בדיקה וכו' וכו' (מניסיון אישי)
כמה זה ייצא בערך כל העמלות? סעמק.

אשמח אם תבדוק עוד דברים חוץ מהחלבון דברים שלא מיבאים לארץ
קריאטין, 70 שקל לעומת 58 לקילו.
שאר הדברים הם דברים שלא מאוד רלוונטיים כי לאף אחד לא איכפת שהBCAA עולה פי 8 כי במילא זה לא רלוונטי.
התייחסתי רק לחלבון כי זה הדבר הכי רלוונטי והדבר הכי מוזמן.

כמה זה ייצא בערך כל העמלות? סעמק.
קח בחשבון שאפשר להתמקח איתם, אם תהיה מספיק עקשן תוכל להוריד קצת מהסכום שידרשו ממך, הם יגידו לך שזה לא אפשרי אבל אם תהיה מספיק עקשן הם יוותרו

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית