הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע הנשים החזקות בארץ דווקא בוויטליפטינג...

מצב
השרשור נעול

Crossfiter

מושעה
5,953
3,737
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,185
5,953
3,737

ופתאום זה פגע בי-
משקל גוף נמוך, טכניקה מושלמת

הנשים של הוויטליפטינג הישראלי התחילו להגיע לרמה יחסית מכובדת מבחינת כוח (במיוחד בהשוואה לפווארליפטריות בארץ ישראל) ושווה לתת להם קצת כבוד.

בוידאו שרית עם 130 קילו על 63 מ.ג
שווה לחפש גם את ניקול רובינוביץ שעשתה 130 על טיפה יותר משקל (אבל היא בת 18-19)
רייצ׳ל הייז עשתה 125 על אפילו פחות משקל לדעתי.

כיף לראות, חבל של פווארליפטינג אין מה להציע להם גם.

מישהו יודע היכן אותה אנה מתאמנת ? פשוט אני מחולון ואין לנו מכונים שמותאמים כ"כ לליפטינג וזה מעניין אותי.

משום מה חשבתי שמיס מטאל היא האישה החזקה בארץ, לפחות אני די בטוח שראיתי שפורסם ככה איפשהו.

כיף לשמוע על תוצאות ומשקלים כאלו , עוד לא ראיתי סרטון ומאוד מעניין לראות.

בתור בנאדם שצופה מהצד זה נראה כאילו משלמים לך על השיימינג הזה. עצוב!

בגזרת המשקולנים בדיוק ההיפך. מאוד חלשים בארץ

בתור בנאדם שצופה מהצד זה נראה כאילו משלמים לך על השיימינג הזה. עצוב!

ממתי חשיפת דבר כזב שפורסם ברבים זה "שיימינג"? זה מעשה מבורך!

אכן קיים סרטון שכזה, סרטון הדדליפט - 160 ק"ג אם אני לא טועה, והוא לווה בטענות שהיא מהנשים החזקות בישראל ואף החזקה שבהן.
המציאות כרגיל מראה אחרת ואין שום פסול בהבאת הדברים.

המסר למכתירי הנשים החזקות בישראל: להבא מוטב שלא לצאת בהצהרות בומבסטיות שרחוקות מאוד מהמציאות.

נערך לאחרונה:

אכן קיים סרטון שכזה, סרטון הדדליפט - 160 ק"ג אם אני לא טועה, והוא לווה בטענות שהיא מהנשים החזקות בישראל ואף החזקה שבהן.

המסר למכתירי הנשים החזקות בישראל: להבא מוטב שלא לצאת בהצהרות בומבסטיות שרחוקות מאוד מהמציאות.

איפה רשום שהיא האישה החזקה ביותר בארץ?

איפה רשום שהיא האישה החזקה ביותר בארץ?
הנה מה שהצלחתי למצוא ב- 5 דקות חיפוש. מוזמן לחפש עוד ואני בטוח שתמצא בקלות.

Screenshot_2017-09-26-01-17-12.png Untitled.jpg

נערך לאחרונה:
זו בסה"כ טענה/מחמאה של חברה שלה שמתאמנת איתה במכון, קח בפרופורציה

מה לגבי הטענה מפי מכון וולקן, בדף הרשמי?
תסתכל על התמונה הרחבה.

אתה צודק באופן נקודתי, אך כשזה מתווסף לשאר הסרטונים והתגובות, נוצר רושם של התרברבות וחוסר צניעות צורם למדי. השרשור הזה הראה בצורה יפה מאוד שכל הרעש והצלצולים הם חסרי אחיזה במציאות.

נערך לאחרונה:
הדיון התחיל בתור משהו מעולה, חיובי ומפרגן.
אכן רמה גבוהה וראויה להערכה. עצם העובדה שענף כוח עם פופולריות גבוהה יחסית אצל נשים - מעורר השראה.

מפה לשם במקום להשאיר את הדיון בכיוון החיובי, הוא גלש להשוואה מול PL וספציפית מול מתחרה מסויימת שאפילו לא הגיבה פה. חברה שלה קראה לך הכי חזקה בארץ אז איכשהו היא יצאה מנוולת ושקרנית.

באתי במקור להגיב ולפרגן, ולהסביר שאכן המצב בPL נשים טעון שיפור (למרות שיש שיפור בשנה~ האחרונה) ולנסות לחשוב למה ואיך... אבל השינוי של הכיוון גרם לי להקיא בפה.

אשאיר את הדיון והתגובות בתקווה אופטימית שנוכל לחזור לנושא המקורי ולפרגן למשקולניות המעולות שדוברו כאן.

הערה לגבי ה175 שהועלה כאן - גבוה מאוד.

מפה לשם במקום להשאיר את הדיון בכיוון החיובי, הוא גלש להשוואה מול PL וספציפית מול מתחרה מסויימת שאפילו לא הגיבה פה. חברה שלה קראה לך הכי חזקה בארץ אז איכשהו היא יצאה מנוולת ושקרנית.

אף אחד לא קרא לה שקרנית ובטח שלא מנוולת וחבל מאוד להדביק האשמות שווא למשתמש בפורום. היכן קראתי ל yaelsh שקרנית או מנוולת?
אודה להבהרה מפי כבודו בעניין כי זאת לא התנהגות ראויה למנהל.

סהכ אמרתי שהרעש והצלצולים סביב ביצועיה והגדרתה של מיס מטאל כחלק מהטופ של הטופ של הנשים החזקות בישראל הוא דבר שגוי. זה הכל.
קצת אירוני שדווקא בתגובה בה אתה מדבר על כך שהדיון הוסט לכאורה לכיוונים שליליים, אתה מאשים אותי בדברים שגויים שלא אמרתי מעולם.

לגופו של עניין. הנקודה הייתה להדגיש שקרוספיטר צדק בביקורתו ושכל הרוח והצלצולים סביב המקרה המדובר הם מוגזמים ולא עומדים במבחן המציאות, כפי שהראו כל הפוסטים והסרטונים שהועלו עד כה בשרשור.

נערך לאחרונה:
הנה מה שהצלחתי למצוא.

צפה בקובץ המצורף 41096 צפה בקובץ המצורף 41097 צפה בקובץ המצורף 41098

זכורים לי דברים דומים גם מסרטונים אחרים.

חחחחח
פשוט זלזול באינטיליגנציה של הגולשים בפורום

חשיפת דבר שפורסם ברבים?
מה חשפת?
שחברה שלה רשמה לה שהיא האישה החזקה ביותר בארץ?

חחחח "מעשה מבורך"

אוקיי, היא באמת מהנשים החזקות ביותר בארץ, איפה פה הבעיה ואיך היא קשורה לפוסט הזה שבא בכלל לפרגן למישהי אחרת (כביכול)

דרך אגב, אם אתה רוצה להיכנס להגדרות,
לא נאמר ממיס מטאל, מאושר, או מגורם רשמי אחר ממכון הוולקן שהיא בין ה10 נשים החזקות ביותר בארץ, בין ה20 נשים החזקות ביותר בארץ וכן הלאה וכן הלאה...

חחחח שמע בפוסט הזה שברת שיא!

חחחח שמע בפוסט הזה שברת שיא!

ולגופו של עניין?
התייחסות לטענות? משהו?

חחחחח
פשוט זלזול באינטיליגנציה של הגולשים

אני רואה שהתעלמת יפה מצילום המסך של מכון וולקן. לא נח להגיב למה שמפיל את הטענה שלך.
בעיני זלזול באינטליגנציה של הגולשים אלו שני דברים.

1.ההתרברבות וכל הרעש והצלצולים האלה שקרוספיטר דיבר עליהם. התרברבות שהתבררה כלא מציאותית.

2. רמת הטיעונים שאתה מציג כאן ובהם הגבת רק למשהו אחד ממה שהעליתי, ודאגת שלא להגיב עניינית לשום דבר אחר.

נערך לאחרונה:
אנה סוקולוב 180 ק"ג על 67 ק"ג משקל גוף עם רצועות.

וידאו:

חברים, אין סיבה לנסות להכריע. כל אחד והמטרות שלו, הספורט שלו ואתם מפספים עובדה אחת פשוטה - רוב המתאמנים והמתאמנות בארץ לא מתחרים וקיימים ברחבי הארץ המון חבר'ה חזקים וחזקות בטירוף שלא מעניין אותם תחרות.

אני לא מבין איך אתה משווה סקבט עם רצועות, חגורות עבות כאלו ובעיקר לואו באר לסקבט כמו של זו שנדב העלה.

הנה מה שהצלחתי למצוא.
בבקשה להימנע מפירסום צילומי פנים של משתמשים מהפורום.
שמתי מחדש את התמונה עם השחרה על הפנים ומחקתי תמונה אחת שלא הייתה רלוונטית לדיון מכיוון שלא נטען בה שום דבר שקשור לטענה שהיא אחת הנשים החזקות בארץ.
זה המינימום שאפשר כדי לכבד בנאדם שאולי לא מעוניין שפניו יופיעו כאן, למרות שלא מעט משתמשים פעילים מכירים ויודעים במי מדובר.

הדיון עצמו יכול להיות ענייני, אבל לנסות לא לגלוש לנושאים אישיים ולשמור על כבודם של אנשים.

תודה

ומחקתי תמונה אחת שלא הייתה רלוונטית לדיון מכיוון שלא נטען בה שום דבר שקשור לטענה שהיא אחת הנשים החזקות בארץ.

הסיבה שהוספתי את זה היא בשביל ההקשר, כדי שלא יגידו שהתגובה של yaelsh היא בכלל לפוסט אחר.

ולגופו של עניין?
התייחסות לטענות? משהו?

אני רואה שהתעלמת יפה מצילום המסך של מכון וולקן. לא נח להגיב למה שמפיל את הטענה שלך.
בעיני זלזול באינטליגנציה של הגולשים אלו שני דברים.

1.ההתרברבות וכל הרעש והצלצולים האלה שקרוספיטר דיבר עליהם. התרברבות שהתבררה כלא מציאותית.

2. רמת הטיעונים שאתה מציג כאן ובהם הגבת רק למשהו אחד ממה שהעליתי, ודאגת שלא להגיב עניינית לשום דבר אחר.

התעלמתי? תקרא שוב בבקשה.
רשמתי במפורש:
"
אוקיי, היא באמת מהנשים החזקות ביותר בארץ, איפה פה הבעיה ואיך היא קשורה לפוסט הזה שבא בכלל לפרגן למישהי אחרת (כביכול)

דרך אגב, אם אתה רוצה להיכנס להגדרות,
לא נאמר ממיס מטאל, מאושר, או מגורם רשמי אחר ממכון הוולקן שהיא בין ה10 נשים החזקות ביותר בארץ, בין ה20 נשים החזקות ביותר בארץ וכן הלאה וכן הלאה..."

קל להגיד שלא הגבתי ענייני, למרות שההפך הוא הנכון.

ודרך אגב, רק אל תיתן לי מוניטין שלילי אל תעשה לי את זה!!! 🤣🤣🤣🤩🤩

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית