הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע הנשים החזקות בארץ דווקא בוויטליפטינג...

מצב
השרשור נעול

Crossfiter

מושעה
5,953
3,737
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,185
5,953
3,737

ופתאום זה פגע בי-
משקל גוף נמוך, טכניקה מושלמת

הנשים של הוויטליפטינג הישראלי התחילו להגיע לרמה יחסית מכובדת מבחינת כוח (במיוחד בהשוואה לפווארליפטריות בארץ ישראל) ושווה לתת להם קצת כבוד.

בוידאו שרית עם 130 קילו על 63 מ.ג
שווה לחפש גם את ניקול רובינוביץ שעשתה 130 על טיפה יותר משקל (אבל היא בת 18-19)
רייצ׳ל הייז עשתה 125 על אפילו פחות משקל לדעתי.

כיף לראות, חבל של פווארליפטינג אין מה להציע להם גם.

גם מבחני הבגרות שונים, אמרו לי שהבנות צריכות לעשות ריקוד (?) וקצת בטן והבנים עושים ריצה, מתח ועוד.
די בטוח שזה המבחן המיושן, וגם תלוי בבית הספר, המבחן משתנה ממקום למקום... אבל הרעיון שהעברת הובן.

די בטוח שזה המבחן המיושן, וגם תלוי בבית הספר, המבחן משתנה ממקום למקום... אבל הרעיון שהעברת הובן.
נכון למתי שאני עשיתי (מרץ 2017) זה עדיין ככה. מילה במילה, כולל מה שאמרה בתגובות הקודמות עם ה"עיצוב וחיטוב הגוף" לבנות.

אבל כן זה מאוד תלוי בבתי הספר, יש כאלה שמודעים יותר וכאלה שמודעים פחות.

מורן חווה על 62 קג משקל גוף עשתה בתחרות ב 23/7 120 סקווט ו 120 דדליפט
ואנוכי, ביוני 2015 באליפות אירופה
137.5 סקווט
77.5 בנץ
ובדצמבר אותה שנה בבת ים בתחרות 155 דדליפט
כל הנל במישקל גוף של 53 -54 קג.
מורן ואני מקוות להשתפר בנובמבר הקרוב
וממליצה גם לשים לב לאירנה פומרנצב שמסקביטה 110 על 44 קג משקל גוף. יום מצויין!
למה לא שמעתי עליכן בחיים? כל הנשים החזקות שראיתי בתחום בארץ מעל 70 קילו. יש תיעוד להרמות?
אם כבר תיכון אז יש גם קשר ישיר גם לזה שבשיעורי ספורט בבית ספר יש לבנים את השיעור שלהם ולבנות את השיעור שלהן.
לא מדברת על הפרדה, אלא על זה שלבנות יש שיעורי ''עיצוב וחיטוב הגוף'' ושטויות בסגנון הזה, בעוד שהבנים רצים, עושים מתח, משחקי כדור..
גם מבחני הבגרות שונים, אמרו לי שהבנות צריכות לעשות ריקוד (?) וקצת בטן והבנים עושים ריצה, מתח ועוד.
אכן כך גם אני שמעתי מתלמידי תיכון. סיפור עצוב מאוד..

אריאלה מוכרת מאוד בתחום הפאוורליפטינג. התחרתה הרבה לפני בתחרויות בינ״ל עם תוצאות מאוד מכובדות.

לדעתי הבעיה טמונה בכך שבפורום לא זורם הרבה מידע מGPC / WPC לצערי הרב.

נקווה שנוכל לשפר זאת בעתיד.

לדעתי הבעיה טמונה בכך שבפורום לא זורם הרבה מידע מGPC / WPC לצערי הרב.
*דעתי האישית* אני חושב שחלק מזה נובע מכך שמרבית חברי הפורום, כמו גם המנהלים, משתייכים לipc (קהילת הפאוורליפטינג הגדולה, ה..., ה...., ה.... והחזקה בישראל). IPC אינה רואה בgpc/wpc ישראל (ולרי טומילוב ושות') כחלק לגיטימי מקהילת הפאוורליפטינג בארץ ולראיה, ניתן לראות שבטבלת שיאי ישראל של ipc, לא הופיעו ולא מופיעים שיאים שהושגו בתחרויות של ולרי. יש לציין שחברי gpc/wpc ישראל מתחרים לא מעט בחו"ל ואף חוזרים עם השגים נאים. אחרי פרשת הקורדיספס וההתנצלות שהיתה או לא היתה, ניתן לראות שכן התחילו לשלב בפייסבוק של ipc את הישגיהם של חברי gpc/wpc, נקווה שזוהי תחילתה של ידידות מופלאה שיכולה רק להטיב עם התחום בארץ.

הבעיה בדעתך האישית, שאתה מציג את IPC כיחידים שלא בסדר בסיפור, כאילו הצד השני צדיקים גמורים.
בוא תתייחס גם לצד השני, אובייקטיבית...
רמז, תסתכל על מועדי תחרויות, טבלאות השיאים של GPC - כוללות בתוכן שיאים של IPC?
בכללי על עמוד הפייסבוק שלהם, האם הוא הציג בשנים האחרונות תחרויות של IPC?

הבעיה בדעתך האישית, שאתה מציג את IPC כיחידים שלא בסדר בסיפור
דעתי האישית לא הוצגה על מנת לומר מי בסדר ומי לא בסדר, כי אם על מנת להציג סיבה אפשרית לבעיה שאופיר העלה:
לדעתי הבעיה טמונה בכך שבפורום לא זורם הרבה מידע מGPC / WPC לצערי הרב
אם מרבית חברי הפורום ומנהליו היו משתייכים לgpc/wpc, לא היתה בפורום בעיה של זרימת מידע מgpc/wpc, אך כיוון שמרבית חברי הפורום ומנהליו משתייכים לipc, כן קיימת בפורום בעיה של זרימת מידע מgpc/wpc.
טבלאות השיאים של GPC - כוללות בתוכן שיאים של IPC?
טבלאות השיאים של gpc הן של איגוד gpc. טבלת השיאים של ipc היא לא של איגוד ספציפי, אלא של קהילת הפאוורליפטינג של ישראל, ועל כן עליה לכלול את כל האיגודים הרשמיים בהם נערכים תחרויות ולכבד את כל השיאים המבוצעים בהן.

חברים יקרים
כידוע לכל מי שמכיר אותי, ורוב הותיקים מכירים שלוליק ו- אני נמנעים מלהכנס לויכוח ההסטורי ( שאני לצערי או שימחתי מכירה את ה מאחורי הקלעים שלו עוד מהימים שגל התארח לאימונים בבת ים ולמד מולרי, ומהתחרות הראשונה שגל יזם שאותה ביצעו עימו ועבורו ולרי ושות ואני עצמי הייתי ממארגניה ושפטתי בה). הנושא כאן הוא נשים חזקות , ולא למי יש גדול יותר( נושא חשוב אבל לא נושא הפוסט) .
לגברים שבינינו יש תפקיד חשוב בקידום הנשים בספורט הזה. אני רואה אצלנו בחדכ שכאמור סמוך לתיכון, שבנות מגיעות מרצון״להתחטב״ אבל צורך חברתי גורם להן להסתובב באזור הבנים והן ניסחפות ומנסות. זו התחלה. תתמכו בבנות , אל תלעגו לנשים שריריות, אל תהפכו את זה לבדיחה . אם כל אחד יחשוף טיפונת את הידידה או החברה או האחות או הבת , אולי המצב ישתפר

דעתי האישית לא הוצגה על מנת לומר מי בסדר ומי לא בסדר, כי אם על מנת להציג סיבה אפשרית לבעיה שאופיר העלה:
כן, ניסוח ההודעה שלך לא היה מגמתי בכלל...

טבלאות השיאים של gpc הן של איגוד gpc. טבלת השיאים של ipc היא לא של איגוד ספציפי, אלא של קהילת הפאוורליפטינג של ישראל, ועל כן עליה לכלול את כל האיגודים הרשמיים בהם נערכים תחרויות ולכבד את כל השיאים המבוצעים בהן.
אז הוויכוח הוא על עצם השם "Israeli Powerlifting Community"?

*דעתי האישית* אני חושב שחלק מזה נובע מכך שמרבית חברי הפורום, כמו גם המנהלים, משתייכים לipc (קהילת הפאוורליפטינג הגדולה, ה..., ה...., ה.... והחזקה בישראל). IPC אינה רואה בgpc/wpc ישראל (ולרי טומילוב ושות') כחלק לגיטימי מקהילת הפאוורליפטינג בארץ ולראיה, ניתן לראות שבטבלת שיאי ישראל של ipc, לא הופיעו ולא מופיעים שיאים שהושגו בתחרויות של ולרי. יש לציין שחברי gpc/wpc ישראל מתחרים לא מעט בחו"ל ואף חוזרים עם השגים נאים. אחרי פרשת הקורדיספס וההתנצלות שהיתה או לא היתה, ניתן לראות שכן התחילו לשלב בפייסבוק של ipc את הישגיהם של חברי gpc/wpc, נקווה שזוהי תחילתה של ידידות מופלאה שיכולה רק להטיב עם התחום בארץ.
פרשת הקורדיספס? מה?

למה לא שמעתי עליכן בחיים? כל הנשים החזקות שראיתי בתחום בארץ מעל 70 קילו. יש תיעוד להרמות?

אכן כך גם אני שמעתי מתלמידי תיכון. סיפור עצוב מאוד..
בזמן האחרון אבל יש שיפור, מספר בתי ספר לאט לאט מתחילים ללמד חומר נורמאלי, כאחד שבמגמת ספורט הרמה שם גבוהה ולא שמעתי דבר אחד שנוגד מה שאנשים פה כותבים. אפילו למדתי כמה דברים על איך לבנות פיק (אומנם בריצה, אבל אותו עיקרון).

לא שמעתי שטויות כמו משקולות עוצרות גדילה, אפילו המורים אומרים לבנות שלהרים משקולות לא יעשה אותן מפלצות. ממה שהבנתי הבית ספר שלי ועוד מספר קטן של בתי ספר עברו לתוכנית של ווינגייט או משהו כזה.

חברים יקרים
כידוע לכל מי שמכיר אותי, ורוב הותיקים מכירים שלוליק ו- אני נמנעים מלהכנס לויכוח ההסטורי ( שאני לצערי או שימחתי מכירה את ה מאחורי הקלעים שלו עוד מהימים שגל התארח לאימונים בבת ים ולמד מולרי, ומהתחרות הראשונה שגל יזם שאותה ביצעו עימו ועבורו ולרי ושות ואני עצמי הייתי ממארגניה ושפטתי בה). הנושא כאן הוא נשים חזקות , ולא למי יש גדול יותר( נושא חשוב אבל לא נושא הפוסט) .
לגברים שבינינו יש תפקיד חשוב בקידום הנשים בספורט הזה. אני רואה אצלנו בחדכ שכאמור סמוך לתיכון, שבנות מגיעות מרצון״להתחטב״ אבל צורך חברתי גורם להן להסתובב באזור הבנים והן ניסחפות ומנסות. זו התחלה. תתמכו בבנות , אל תלעגו לנשים שריריות, אל תהפכו את זה לבדיחה . אם כל אחד יחשוף טיפונת את הידידה או החברה או האחות או הבת , אולי המצב ישתפר

את זה את מגדירה כלהמנע?

את זה את מגדירה כלהמנע?
להימנע זה לא להתחיל בויכוחים של אצל מי התחרויות יותר ״טובות״, שיפוט, מניעים נסתרים, מי אמר למי ולמה, מה ההוא עשה להיא וההוא להיא שגרם להם לבחור צד זה או אחר , להשוות ציוד/נהלים/שיפוט/רמת תחרות/עיצובי פרחים וכו. ולכן אמנע מלהצטרף לשאלה מהי הפרשה הנל.. למרות שאני סקרנית

בעזהי"ת

אין לי שום מושג או עניין מי משך למי ראשון את האף, מדוע ואיך. אבל כשמדברים על תחילת ידידות מופלאה בין ה-IPC הדורסניים והמחרימנים, לעומת ה-GPC התמימים, אולי יש תחילה לעלעל מעט בדברי ימי ההיסטוריה, ולמשל התחרויות ה-GPC שלאורך זמן נקבעו כבמטה קסם בדיוק במועדי התחרויות של ה-IPC, או למשל אירועים ספורטיביים דוגמת אלה להלן: אושר סופטי נפסל על עומק עם 220, ואופק בן ציון כנ"ל עם 300, כשהחליטו דווקא כן להתחרות באיגוד 'השני', אירועים שגררו תגובות בסגנון של:

פשוט חוצפה שקיבלת אדום על זה.
מצחיק אותי מחדש איך כל מי שלא מהברנז'ה שלהם מקבל פסילות כאלה ואחרות

הסיבה היחידה שמתחרים אצלהם כי ולרי מאיים שמי שלא יגיע לתחרות שלו יקבל ״באן״ מהאיגוד ואפשרות להתחרות בחול

בדרך כלל כששופט מרכזי מסתכל שמאלה(לא יודע מי ישב בצד שמאל אבל רואים שהוא מחכה לראות מה יגידו לו להרים) לפני שהוא מחליט איזה דגל להרים יש בעיה...

הייתי נוכח שם מתחילת התחרות, וכמות ה״אפילו לא רבע סקוואט״ הייתה מטורפת ואותם ספורטאים קיבלו דגלים לבנים חופשי.
השופט הראשי ניהל את שני השופטים המשניים ואם לא נראתה לו ההחלטה שלהם הוא מיד צייץ להם משהו ברוסית וצבע הדגל השתנה.

לא שזה משנה לי יותר מידי מי לבסוף ימרוט סופית לשני את האף, אבל יש להציג דברים באופן מלא.

יש לי הזדמנות להעמיד דברים על דיוקם ההסטורי. האחריות על תחילת מסורת התאריכים הזהים היא עליי ועל לוליק. לולרי לא היה כל חלק או אמירה בעיניין. אנחנו אירגנו, תאמנו, השקענו כסף והחלטנו על התאריך מסיבותינו אנו. צדיק נכבד, יש לי לא מעט דוגמאות מוכחות הסטורית לבעיות, פאקים והתנכלויות בזויות ב Ipc
אך מפאת כבודם של כולם אני מעולם לא העליתי אותם בפורומים פומביים. ומי ששושח עימי בעינין יודע.
מאחר שאתה רק מעלעל בדפים ואני הייתי אישית מעורבת בהיסטוריה ובעיצובה בכל הקשור לנ״ל אני אומרת ומצהירה שאתה טועה ומטעה, חרף צדיקותךשנה טובה?
בעזהי"ת

לא שזה משנה לי יותר מידי מי לבסוף ימרוט סופית לשני את האף, אבל יש להציג דברים באופן מלא.

נערך לאחרונה:
אריאלה, אף אחד לא בא לפסוק כאן לטובת צד זה או אחר.

סה"כ סיפורים לכאן או לכאן מכל צד ישמעו אחרת, המידע גם ככה זמין באינטרנט
שכל אחד יעשה את החושבים שלו ויתחרה איפה שהוא רוצה.

נראה לי שבלי כוונה התחלתי כאן משהו שלא התכוונתי.

אין שום נטייה של ההנהלה לאיגוד זה או אחר, אני התחריתי בעבר אצל גל אבל עברו הרבה שנים מאז ואני תמיד הייתי בעד להכליל את כולם.

יפים התחרה אצל ולרי.

אשמח לראות חברים מכל האגודים כאן כמובן.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית