הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע פלאטו בדיאטה

• פותח/ת השרשור DMT
  • פורסם בתאריך

DMT

מושעה
70
10
נק' מוניטין:
4
70
10
תיאור מקרה-גבר כבן 38 נמצא על דיאטה של 1600 קלוריות שקל לפני ארבעה וחצי חודשים
93 וכעת שוקל 84.כבר יותר מחודש שנעצרה הירידה במשקל. לא היה שינוי בתפריט או באימונים שלוש אימוני כח ואירובי בשבוע.
לאחר בדיקות דם t3 תקין. הצעות לשיפור ייעוץ יתקבלו בברכה.

ככל שיורדים במשקל נהיה יותר קשה להמשיך לרדת
אני הייתי מציע לעלות כל שבוע 200 קלוריות בערך עד הגעה לנייטרלי, ואז להישאר שם שבועיים בערך, אחרי זה לחזור לגירעון של עד 500 קלוריות באותה דרך של העלייה.
בכל מקרה 1600 קלוריות נשמע לי ממש ממש מעט למשקל הזה, ויכול להיות שזה בין הדברים שמקשים להמשיך לרדת

• פותח/ת השרשור
ככל שיורדים במשקל נהיה יותר קשה להמשיך לרדת
אני הייתי מציע לעלות כל שבוע 200 קלוריות בערך עד הגעה לנייטרלי, ואז להישאר שם שבועיים בערך, אחרי זה לחזור לגירעון של עד 500 קלוריות באותה דרך של העלייה.
בכל מקרה 1600 קלוריות נשמע לי ממש ממש מעט למשקל הזה, ויכול להיות שזה בין הדברים שמקשים להמשיך לרדת
1600 קלוריות נמדדו על ידי מיכשור בהפחתה של ה rmr..והמטופל ירד בקצב של חצי קילו שבועי ומדווח על תקיעות של חודש בירידה במשקל. אייעץ לו לחזור באיטיות לנטרלי ולאחר מכן להמשיך עם הגרעון

חיטוב ממושך מביא עימו לירידה בחילוף החומרים או בהורמונים עקיפים לכך
אני הייתי ממלית לצאת לתקופה של שבועיים-שלושה במאזן נייטרלי ואז לחזור לחיטוב (אם המטרה היא להמשיך בחיטוב)

• פותח/ת השרשור
חיטוב ממושך מביא עימו לירידה בחילוף החומרים או בהורמונים עקיפים לכך
אני הייתי ממלית לצאת לתקופה של שבועיים-שלושה במאזן נייטרלי ואז לחזור לחיטוב (אם המטרה היא להמשיך בחיטוב)
בבדיקות דם אין עדות להאטה במטבוליזם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית