הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אפילו בחיטוב אוכל יותר ממכם.

מה יתנו לך 3-4 שבועות מאזן שלילי? כמה ק"ג אתה רוצה לרדת?

נערך לאחרונה:
למה אתה מחטב ?
ואם החלטת לחטב אז תעשה חיטוב טוב ותמצה את שריפת השומן
3 חודשים אתה תוריד הרבה

השאלה מה יותר חשוב לך להתחטב או להתחזק

למה אתה מחטב ?
ואם החלטת לחטב אז תעשה חיטוב טוב ותמצה את שריפת השומן
3 חודשים אתה תוריד הרבה

השאלה מה יותר חשוב לך להתחטב או להתחזק

הסיפור הוא כזה, עוד חודשיים אני טס ללמוד בארצות הברית, מן הסתם גם לשחק פוטבול.
אני צריך להתחזק אבל אסור לי להעלות במשקל, שנינו יודעים שזה לא אפשרי.
בינתיים אני "אחטב" לתקופה קצרה, תהיה לי הזדמנות לעבוד על מהירות וזריזות בינתיים.

סקוואט 180 לשלוש חזרות
בנצ'- 150 לחמישיה ועוד 157.5 לאחד, הכוונה הייתה לעשות שלוש אבל הייתי צריך לפתח שיחה עם הספוטר תוך כדי אז איבדתי ריכוז.
הנג קלין 85 ק"ג ל3X3

יותר מאוחר סרטון של הסקוואט(עם טכניקה גרועה מאוד) ו2 של הבנצ'.

---------- התגובה התווספה ב 22:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:33 ----------

157X1

השניה הייתה לכשל אז חתכתי, הספוטר לא עוזר אבל כן הוציא אותי מריכוז. איפה קונים ספוטרים טובים?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני חושב שהם סתם מנסים לתפוס טרמפ ולעשות עוד כמה חזרות לכפיפות מרפקים.

עם 157.5 קילו?
אני באמת חושב שרוב האנשים הלא מנוסים יהיו חרא ספוטרים במשקלים האלה, הם רק רואים את המוט מתחיל להאט וחושבים שהוא הולך ליפול לך על הגרון.

עם 157.5 קילו?
אני באמת חושב שרוב האנשים הלא מנוסים יהיו חרא ספוטרים במשקלים האלה, הם רק רואים את המוט מתחיל להאט וחושבים שהוא הולך ליפול לך על הגרון.

בגלל זה אני אוהב לעבוד בתוך הכלוב
המוטות שומרים לי על הפנים והגוף
אני מקשית את הגב ואז הבטן בולטת מספיק כדי ללחוץ בטווח תנועה נכון
ואחי עוזר לי רק להוציא

עם 157.5 קילו?

הבחור הזה ספציפית שמר עלי עם משקלים יותר כבדים בבנצ' אז ציפית ממנו ליותר למרות שתמיד יש לו נטייה להתערב בסט, לא משנה כמה ארוך יהיה התדרוך לפני.
אצלנו רוב האנשים כבר מהסט הראשון מגיעים לכשל ועושים עוד 3-4 חזרות עם הספוטר ביחד.

הבחור הזה ספציפית שמר עלי עם משקלים יותר כבדים בבנצ' אז ציפית ממנו ליותר למרות שתמיד יש לו נטייה להתערב בסט, לא משנה כמה ארוך יהיה התדרוך לפני.
אצלנו רוב האנשים כבר מהסט הראשון מגיעים לכשל ועושים עוד 3-4 חזרות עם הספוטר ביחד.

תגיד לי אם המשפט הבא מוכר לך: "אחי יש לך עוד אחד" בזמן שאחד עושה דדליפט ספק שראגס, והשני לוחץ עם הראש לחוץ בתוך הספסל. 😆

תגיד לי אם המשפט הבא מוכר לך: "אחי יש לך עוד אחד" בזמן שאחד עושה דדליפט ספק שראגס, והשני לוחץ עם הראש לחוץ בתוך הספסל. 😆

הכי גרוע זה שהם מעדיפים לעבוד לבד ושהמוט יתקע להם על החזה מאשר לבקש ממני לשמור עליהם כי אני לא עוזר להם ב4 חזרות האלה שהם לא יכולים להרים.

אלכס- אני הולך ללמוד Kinesiology - Exercise Science באוניברסיטה קטנה באוקלהומה.
ואני לומד שם בגלל הפוטבול בעיקר.

איזה כיף לך....חבל שבארץ אי אפשר ללמוד מקצועות שקשורים לספורט בצורה נורמלית

ירדתי ל146.3, עוד 3 קילו קוביות.

סקוואט- 165 2X5
בנצ'- 155X3
פאוורקלין- 3X3 עם 70 ק"ג, נורא קל אבל מעכשיו אני אתחיל להעלות משקלים בצורה מסודרת.
גם בפאוורקלין אפשר להעלות בהתחלה 5 קילו או שעדיף להשאר עם 2.5?

אם אתה יכול תעלה 5
העיקר שהטכניקה תהיה טובה
כשזה יהיה כבד תחתוך ל2.5
אם אתה בחיטוב קשה אז 2.5 עדיף

היה אימון קל!

סקוואט 170X3 לא לכשל ו167.5 2X5
פרס- 92.5 1X5 שעלו כמו כלום
דדליפט 1X5 עשיתי ריסט אז מן הסתם קל.
פאוורקלין 90 ק"ג ל1, כי זה המשקל שנשאר על המוט מהדדליפט וגם זה היה קל.

הסוד הוא צ'יפס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית