הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מדיניות הפורום והנעילות האחרונות שהיו

mars זאת שאלה של מינון
אני מניח שזוהי דעתך ושלא מונית לדובר של המהלך הלבן, אבל אם אכן זו שאלה של מינון, יועיל המהלך הלבן וישנה את תגובתו ל "כל עוד אין ירידה לפרטים אישיים/שיימינג יותר מ(פה יש לכתוב את המינון הרצוי) פעמים כשדנים על אדם מסויים".

זאת שאלה של מינון.

קודם כל, @White Walker כתב ככה: "כל עוד אין כאן ירידה לפרטים אישיים/שיימינג כשדנים על אדם מסויים."

"כל עוד אין" ו-"זאת שאלה של מינון" זה לא אותו הדבר. אם אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שכל פעולות הניהול שואבות את כוחן מחוקי הפורום, אז לפי אותה הגדרה של "כל עוד אין", גם לתגובות על חיים כהן לא היה מקום ולכן מדובר כמובן באכיפת חוקים סלקטיבית שתלויה באדם עליו מתנהל הדיון ולא ב"מינון".

אני חושב שבשלב זה אפשר כבר להפסיק עם החרטאות ולהודות שאכן (כפי שהרגע הראתי, אך ורק על בסיס מה שאתם המנהלים כתבתם ועל בסיס מקרים שהיו פה ופעולות שאתם עצמכם נקטתם או לא נקטתם) יש פה כמה פרות קדושות שאסור לגעת בהן, מסיבה כזו או אחרת.

הבעיה שאף מנהל כאן לא יגיד את זה בפומבי כי אז באמת מעט האנשים שנשארו כאן גם הם יפסיקו להכנס לפורום, כפי שהצעתם בעצמכם ("מי שלא מתחבר לרוח ואופי הפורום ולצורה שבה מתנהלים כאן דברים מוזמן לא להתחבר לכאן")

היו כבר פוסטים עם ביקורת, על חיים כהן, דור אקשטיין, סופטי, אדטו ועוד אי אילו אנשים לאורך השנים.

תראה לי כמה פוסטים עם ביקורת על חיים כהן ודור אקשטיין צונזרו וננעלו וכמה על אדטו.

אין שום סיבה שהפורום יהפוך להיות הבמה המרכזית כנגד אף אדם באופן שוטף

זה לא "באופן שוטף" אלא שיש כאן מקרה של אדם שמזהם את המדיות האינטרנטיות בנושא בשטויות באופן קבוע - כל ביקורת שנכתבה כאן למיטב ידיעתי היא תמיד כתגובה לאיזו ליצנות חדשה של אותו אדם.

לפי השיטה שלך - אם תהיה ליצן פעם בתקופה אז זה בעיה כי אז יש מקום להשמיע ביקורת עליך. מנגד, אם תהיה ליצן באופן קבוע אז תהיה חסין מביקורת כי אז תוכל לטעון שמבקרים אותך כשיטה. נו באמת.

מי שרוצה ל'מחות' כנגד אדטו ו/או המוצרים שלו יכול לפעול במדיות אחרות.

למה?
אני שואל שוב: מה ההבדל בין להביע ביקורת על השטויות של אדטו לבין להביע ביקורת על חיים כהן או דור אקשטיין? הרי הרגע כתבת שחור על גבי אתר שאין בפורום הזה מקום להביע ביקורת על אדטו.

קודם כל, @White Walker כתב ככה: "כל עוד אין כאן ירידה לפרטים אישיים/שיימינג כשדנים על אדם מסויים."

"כל עוד אין" ו-"זאת שאלה של מינון" זה לא אותו הדבר. אם אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שכל פעולות הניהול שואבות את כוחן מחוקי הפורום, אז לפי אותה הגדרה של "כל עוד אין", גם לתגובות על חיים כהן לא היה מקום ולכן מדובר כמובן באכיפת חוקים סלקטיבית שתלויה באדם עליו מתנהל הדיון ולא ב"מינון".

אני חושב שבשלב זה אפשר כבר להפסיק עם החרטאות ולהודות שאכן (כפי שהרגע הראתי, אך ורק על בסיס מה שאתם המנהלים כתבתם ועל בסיס מקרים שהיו פה ופעולות שאתם עצמכם נקטתם או לא נקטתם) יש פה כמה פרות קדושות שאסור לגעת בהן, מסיבה כזו או אחרת.

הבעיה שאף מנהל כאן לא יגיד את זה בפומבי כי אז באמת מעט האנשים שנשארו כאן גם הם יפסיקו להכנס לפורום, כפי שהצעתם בעצמכם ("מי שלא מתחבר לרוח ואופי הפורום ולצורה שבה מתנהלים כאן דברים מוזמן לא להתחבר לכאן")

תראה לי כמה פוסטים עם ביקורת על חיים כהן ודור אקשטיין צונזרו וננעלו וכמה על אדטו.

זה לא "באופן שוטף" אלא שיש כאן מקרה של אדם שמזהם את המדיות האינטרנטיות בנושא בשטויות באופן קבוע - כל ביקורת שנכתבה כאן למיטב ידיעתי היא תמיד כתגובה לאיזו ליצנות חדשה של אותו אדם.

לפי השיטה שלך - אם תהיה ליצן פעם בתקופה אז זה בעיה כי אז יש מקום להשמיע ביקורת עליך. מנגד, אם תהיה ליצן באופן קבוע אז תהיה חסין מביקורת כי אז תוכל לטעון שמבקרים אותך כשיטה. נו באמת.

למה?
אני שואל שוב: מה ההבדל בין להביע ביקורת על השטויות של אדטו לבין להביע ביקורת על חיים כהן או דור אקשטיין? הרי הרגע כתבת שחור על גבי אתר שאין בפורום הזה מקום להביע ביקורת על אדטו.
גם בכמות יש אלמנט של ירידה לפרטים אישיים.
ביקורת לגיטימית תמיד הרשינו, על זה קשה לי להאמין שיש ויכוח, הבעיה היא כשזה הופך לאובססיה ויורד עד לרמה של כמעט תיאוריות קונספירציה (לדוגמא "עדיין לא ראינו את התעודה של אדטו", אז תבקשו ממנו, מה עוזר לכם עמודים של שאלות בפורום?).
אין פה פרות קדושות, דור אקשטיין למשל אני זוכר שמאז שאני מנהל הבעתי עליו את הביקורת שלי כמה פעמים בכמה דיונים, ואפילו לפני זה.
חיים כהן אני לא יודע מי זה, אז לא נראה לי הדיון עלה ממש לאחרונה, על זה אין לי מה להגיב.

ה"כמות" על גבי הפורום היא פורום יוצא של כמות ותדירות השטויות שאדם כלשהו מפרסם במדיות השונות.

אם אדם מסוים מפרסם כל שבוע שטות חדשה, סביר להניח שגם כל שבוע יהיה דיון אחר בנושא, ומכוון שאנשים כאן לא טפשים אז תהיינה ביקורת נוקבת.

אז זה בדיוק כמו שכתבתי בהודעה הקודמת: "אם תהיה ליצן פעם בתקופה אז זה בעיה כי אז יש מקום להשמיע ביקורת עליך. מנגד, אם תהיה ליצן באופן קבוע אז תהיה חסין מביקורת כי אז תוכל לטעון שמבקרים אותך כשיטה."

הבעיה היא כשזה הופך לאובססיה ויורד עד לרמה של כמעט תיאוריות קונספירציה (לדוגמא "עדיין לא ראינו את התעודה של אדטו", אז תבקשו ממנו, מה עוזר לכם עמודים של שאלות בפורום?).

אותי זה לא מעניין אם יש לו תעודה או אין לו תעודה היות שגם אם יש לו, אז ליצנות כמו שראינו לא אחת אומרת שהתעודה הזו לא שווה אפילו את הנייר שעליו היא מודפסת.

עם זאת - למה לתהות או להעלות במהלך דיון את נושא התעודה שיש או אין לאדטו במקרה זה זה לא בסדר, אבל לעסוק בזה שגיל גרנות גם חסר אסמכתא להשכלה פורמלית בנושא בו הוא עוסק זה בסדר?

אין פה פרות קדושות

הנה, עובדה שיש.

אגב. אני לא מבין למה כל פעם שאני כותב תגובה למנהל ספציפי בדיון הזה בא מנהל אחר ועונה במקומו. זה לא הכי מתורבת ומקשה על ניהול שיח תקין.

ביקורת לגיטימית תמיד הרשינו, על זה קשה לי להאמין שיש ויכוח, הבעיה היא כשזה הופך לאובססיה ויורד עד לרמה של כמעט תיאוריות קונספירציה (לדוגמא "עדיין לא ראינו את התעודה של אדטו", אז תבקשו ממנו, מה עוזר לכם עמודים של שאלות בפורום?).
אין פה פרות קדושות, דור אקשטיין למשל אני זוכר שמאז שאני מנהל הבעתי עליו את הביקורת שלי כמה פעמים בכמה דיונים, ואפילו לפני זה.
חיים כהן אני לא יודע מי זה, אז לא נראה לי הדיון עלה ממש לאחרונה, על זה אין לי מה להגיב.

שים לב שהדיון היה סביב הטענה של אשתו שהוא "דר' לתזונה". כאשר אדם עם סמכות כזאת מבצע את הליצנות שהוא מבצע זה חמור פי כמה כי הוא לא סתם "חיים כהן" מהפייסבוק שאומר "תעשו ככה וככה" אלא מדובר בדוקטור לתזונה.

בפורום שמתיימר להיות מקצועי ראוי לדון גם במעשים שלו וגם בהשכלה שהוא טוען שיש לו, כי לשניהם יש עניין ציבורי.

אני בטוח שגם אתה תסכים שאדם שלכאורה מתחזה לתזונאי זה דבר חמור מאוד.

לדוגמא להתקשר ולשאול אותו מאיפה התארים שלו.

אשתו הייתה זו שטענה את זה והוסיפה איום מרומז בתביעה. בתגובה העליתי מספר שאלות והיא כמובן לא ענתה על אף אחת מהן.

נערך לאחרונה:
@dr. turtle @mars @ה-דולר
איזה תועלת אתם רואים להעלות שוב ושוב את אותן הטענות בלי ממש מידע חדש?

הדיון הזה קצת מזכיר את הבדיחה הממש ישנה הזאת:
האריה והשועל הסתובבו משועממים למוות ביער, פתאום הציע השועל לאריה: בוא נלך לבית של הארנב אם יש לו כובע נצרח עליו "למה אתה עם כובע"? ונרביץ לו, אם אין לו כובע- נרביץ לו כי אין לו כובע. הארנב המסכן שפתח את הדלת היה ללא כובע והאריה והשועל צרחו עליו "למה אין לך כובע" ופוצצו אותו במכות. כעבור יום האריה רוצה להתעלל בארנב, השועל שואל את האריה:
"איזה רעיון יש לך"? אז האריה אומר " נבקש סיגריה, אם הוא מביא עם פילטר צורחים עליו "מה אתה חושב אותנו, ילדים? מה אתה מביא עם פילטר"? ונדפוק בו מכות. אם הוא מביא בלי פילטר צורחים עליו "מה אתה רוצה להרוג אותנו, מה אתה מביא בלי פילטר"?
אז השועל הסכים בהנאה ובשמחה רבה, לאחר ששאל האריה את הארנב "יש לך סיגריה? שאל הארנב : "עם פילטר או בלי"? השועל מסתכל על האריה ולא יודע מה לעשות הארנב דפק להם את הכיף.
חושב מהר וצועק לארנב: "מה ?! שוב אתה בלי כובע?!

@dr. turtle @mars @ה-דולר
איזה תועלת אתם רואים להעלות שוב ושוב את אותן הטענות בלי ממש מידע חדש?

הדיון הזה קצת מזכיר את הבדיחה הממש ישנה הזאת:
האריה והשועל הסתובבו משועממים למוות ביער, פתאום הציע השועל לאריה: בוא נלך לבית של הארנב אם יש לו כובע נצרח עליו "למה אתה עם כובע"? ונרביץ לו, אם אין לו כובע- נרביץ לו כי אין לו כובע. הארנב המסכן שפתח את הדלת היה ללא כובע והאריה והשועל צרחו עליו "למה אין לך כובע" ופוצצו אותו במכות. כעבור יום האריה רוצה להתעלל בארנב, השועל שואל את האריה:
"איזה רעיון יש לך"? אז האריה אומר " נבקש סיגריה, אם הוא מביא עם פילטר צורחים עליו "מה אתה חושב אותנו, ילדים? מה אתה מביא עם פילטר"? ונדפוק בו מכות. אם הוא מביא בלי פילטר צורחים עליו "מה אתה רוצה להרוג אותנו, מה אתה מביא בלי פילטר"?
אז השועל הסכים בהנאה ובשמחה רבה, לאחר ששאל האריה את הארנב "יש לך סיגריה? שאל הארנב : "עם פילטר או בלי"? השועל מסתכל על האריה ולא יודע מה לעשות הארנב דפק להם את הכיף.
חושב מהר וצועק לארנב: "מה ?! שוב אתה בלי כובע?!

אשמח אם תענה עניינית לטענות שה-דולר העלה. מדוע אדטו מקבל כאן יחס שונה מגיל גרנות או חיים כהן?

נערך לאחרונה:
ניחוש שלי - כי זה נטחן לאחרונה בצורה יוצאת דופן.

אם ייפתח עוד שנה נושא דומה, על תוכן חדש שאדטו העלה, לא רואה בעיה עם זה.

אכן ניטחן בצורה יוצאת דופן, אך תשובה אין.
אז לפתוח עוד ועוד דיונים אחרי שטחנו את הנושא מידע חדש זה מה שיספק אתכם?
תאמין לי שאם מישהו יבוא עם מידע חדש או עם שאלה לגיטימית חדשה אנחנו נשאיר את הנושא פתוח וניתן לדיון להתגלגל כמה שניתן וצריך, אבל ברגע שהדיון הפסיק להיות ענייני אבל ה"חקירות" ממשיכות, זה כבר נהיה אישי ומיותר

אשמח אם תענה עניינית לטענות שה-דולר העלה. מדוע אדטו מקבל כאן יחס שונה מגיל גרנות או חיים כהן?

ואני אשמח אם תסביר עניינית מה היתה מטרת הצטרפות הכינוי הזה שלך לפני חודשיים וקצת. אני לא זוכר שכתבת או השתתפת ולו בדיון אחד שלא היה בנושא שעוסק באדטו או בריבים בין איגודים וכד'. אפילו לא אחד ולו בטעות? 😃
מישהו עוד חלילה עלול לחשוב שפשוט נכנסת בכינוי חדש רק בשביל לחמם ולהציק.

ואני אשמח אם תסביר עניינית מה היתה מטרת הצטרפות הכינוי הזה שלך לפני חודשיים וקצת. אני לא זוכר שכתבת או השתתפת ולו בדיון אחד שלא היה בנושא שעוסק באדטו או בריבים בין איגודים וכד'. אפילו לא אחד ולו בטעות? 😃
מישהו עוד חלילה עלול לחשוב שפשוט נכנסת בכינוי חדש רק בשביל לחמם ולהציק.

יש עכשיו חוק בפורום שכופה על כולם להשתתף לפחות ב-X סוגי נושאים שונים? מה זה בכלל עניינך על מה יוזר כזה או אחר בוחר להגיב?

יש עכשיו חוק בפורום שכופה על כולם להשתתף לפחות ב-X סוגי נושאים שונים? מה זה בכלל עניינך על מה יוזר כזה או אחר בוחר להגיב?

כשאני רואה שמישהו פותח פרופיל רק בשביל להציק אני הופך את זה לענייני אם בא לי.

משה פעם ציין שיש לו דרכים דיי טובות לדעת אם למישהו יש יותר מיוזר אחד, אני מניח שאם יתחשק להנהלה לבדוק את זה לעומק הם יכולים.

אז במה בדיוק אתה שונה מה-"מציק" כביכול? לפחות ל-dr.turtle (שאין לי אליו שום קשר ואני לא מכיר אותו בכלל) יש נושא שהוא מדבר עליו. אתה בנתיים לא תרמת שום ערך לשיחה.

אז במה בדיוק אתה שונה מה-"מציק" כביכול? לפחות ל-dr.turtle (שאין לי אליו שום קשר ואני לא מכיר אותו בכלל) יש נושא שהוא מדבר עליו. אתה בנתיים לא תרמת שום ערך לשיחה.

אז זהו שאני הגבתי ותרמתי גם בפורומים אחרים ולא רק מציק לכאורה כמו זה שאתה לכאורה לא מכיר בכלל.

אז זהו שאני הגבתי ותרמתי גם בפורומים אחרים ולא רק מציק לכאורה כמו זה שאתה לכאורה לא מכיר בכלל.

לא הבנתי, אתה חושב שפורום עובד בשיטת הקרדיט? אתה יכול להגיב בנושאים "מקובלים" (לדעתך) ובתמורה ולהציק בטרחנות לאנשים אחרים בנושאים אחרים?

לא הבנתי, אתה חושב שפורום עובד בשיטת הקרדיט? אתה יכול להגיב בנושאים "מקובלים" (לדעתך) ובתמורה ולהציק בטרחנות לאנשים אחרים בנושאים אחרים?
חשבתי שככה זה עבד לאלכס דיי הרבה זמן, לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית