הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מדיניות הפורום והנעילות האחרונות שהיו

ואני אשמח אם תסביר עניינית מה היתה מטרת הצטרפות הכינוי הזה שלך לפני חודשיים וקצת. אני לא זוכר שכתבת או השתתפת ולו בדיון אחד שלא היה בנושא שעוסק באדטו או בריבים בין איגודים וכד'. אפילו לא אחד ולו בטעות? 😃
מישהו עוד חלילה עלול לחשוב שפשוט נכנסת בכינוי חדש רק בשביל לחמם ולהציק.

אני רואה שמשתמשים אחרים הגיבו לך יפה.

בכל זאת אם כבר התעניינת:
אני אדם עובד ואין לי זמן או רצון להגיב בדיוני טכניקה, מה גם שיש פה מספיק אנשים שמגיבים בדיוק את מה שאני הייתי רושם בעצמי.

הייתי קורא פה בעבר ללא יוזר ונרשמתי כי ראיתי תופעה שהפריעה לי והרגשתי צורך לתת עליה את הדין. אני לא מכיר אישית לא את אדטו ולא את אנשי מכון וולקן ואין לי אינטרס אישי נגד אף אחד.

כעת אני אחזיר אליך את הכדור. מה הקשר שלך לאדטו ולוולקן ולמה אתה ממהר לסנגר עליהם בכל דיון שמתפתח כאן?

אני רוצה לכתוב בסגנון אחר, אני רוצה להודות לפורום הזה שלמדתי ממנו כל כך הרבה מכולם אין לי מושג מי נגד מי פה , אני יותר קורא פסיבי ,ואני רוצה בסך הכל להגיד תודה למייק ולכל מי שתורם מזמנו ומהידע שלו בחינם, .אני עשיתי תקורס של מאמני חדר כושר ויצאתי אם אפס ידע בזכות הפורום הזה אני נמצא במקום אחר מבחינת הידע , תודה לכולם .

נערך לאחרונה:
אשמח אם תענה עניינית לטענות שה-דולר העלה. מדוע אדטו מקבל כאן יחס שונה מגיל גרנות או חיים כהן?
1. אני לא חושב שאדטו מקבל יחס שונה
2. לאדטו יש הרבה יותר רלוונטיות לפורום מאשר גיל גרנות או חיים כהן (שאולי כן פרסם פה פעם אחת פוסט)
3. גם לגביהם אם יעלה פוסט כל שבוע, זה ייעצר.

בראייה שלי הפורום הוא דבר חיובי, לא צריך להפוך אותו לזירת חיסול חשבונות.
אם יש משהו טוב בפייסבוק זה העדר האנוימיות, אני לא בטוח שהיית/ם כותבים אותו דבר שלא תחת ניק אלמוני.

לאדטו יש הרבה יותר רלוונטיות לפורום מאשר גיל גרנות או חיים כהן (שאולי כן פרסם פה פעם אחת פוסט)
3. גם לגביהם אם יעלה פוסט כל שבוע, זה ייעצר
לפי השיטה שלך - אם תהיה ליצן פעם בתקופה אז זה בעיה כי אז יש מקום להשמיע ביקורת עליך. מנגד, אם תהיה ליצן באופן קבוע אז תהיה חסין מביקורת כי אז תוכל לטעון שמבקרים אותך כשיטה. נו באמת

מתי לאחרונה אדטו פרסם משהו נוסף לאחר פוסט הפטריות? איזה מידע חדש התווסף שצריך היה לפתוח בשבילו פוסט נוסף בנושא?

2. לאדטו יש הרבה יותר רלוונטיות לפורום מאשר גיל גרנות או חיים כהן (שאולי כן פרסם פה פעם אחת פוסט)

בראייה שלי הפורום הוא דבר חיובי, לא צריך להפוך אותו לזירת חיסול חשבונות.
אם יש משהו טוב בפייסבוק זה העדר האנוימיות, אני לא בטוח שהיית/ם כותבים אותו דבר שלא תחת ניק אלמוני.

אני לא חושב שיש פה מישהו אחד שביקרתי אותו שלא יודע מי אני במציאות, לא כולנו מתחבאים מאחורי המקלדת אתה יודע?
גם זה לא ששיניתי משהו מהתקופה שהתחלתי לכתוב פה, להיפך, הפורום השתנה וזאת הסיבה לביקורת עליו וזה מה שמוזר לחלק מהאנשים פה.

אני רואה שמשתמשים אחרים הגיבו לך יפה.

בכל זאת אם כבר התעניינת:
אני אדם עובד ואין לי זמן או רצון להגיב בדיוני טכניקה, מה גם שיש פה מספיק אנשים שמגיבים בדיוק את מה שאני הייתי רושם בעצמי.

הייתי קורא פה בעבר ללא יוזר ונרשמתי כי ראיתי תופעה שהפריעה לי והרגשתי צורך לתת עליה את הדין. אני לא מכיר אישית לא את אדטו ולא את אנשי מכון וולקן ואין לי אינטרס אישי נגד אף אחד.

כעת אני אחזיר אליך את הכדור. מה הקשר שלך לאדטו ולוולקן ולמה אתה ממהר לסנגר עליהם בכל דיון שמתפתח כאן?

* מניח שהתכוונת ללתת את הדעת. דין לא קשור לפה.

אין לי קשר כלשהו לא לאדטו ולא לוולקן וגם לדיונים מהסוג הזה (היחידים שבהם אתה משתתף כאמור) אני נכנס רק אחרי שאחרים ממהרים לא לתקוף לכאורה.
ואיפה ראית שסינגרתי על אדטו ומכון וולקן?

דווקא להפך, אני חושב שכל מי שהשתתף בדיון למטרת הבנה של המקרה של הבאן לאנשים שלא הסכימו ושאלו יותר מדי שאלות היו מגיבים בפייסבוק גם במטרה להבין את הסיבה והמקרה, אתה צריך להבין שחופש הדעת והחופש להגיד כל דבר גם אם הוא לא נעים לאחדים לשמוע וגם אם הוא פוגע בשם הטוב(במקרה שהטענה נכונה כמובן) צריך להגיד אותו, ופורום כזה שאני תפסתי ממנו כבמה המקצועית בישראל לדון ולדבר על כל התחום זה בדיוק המקום, לנצל את העובדה שזה הפורום כושר הרציני הגדול בישראל ולשלוח אנשים לפורמים אחרים אם הם לא מסכימים עם ההנהלה זה לא פתרון שאנחנו כקהילה הישראלית צריכים לעשות.

לא חושב שהיה צריך לנעול את הדיון הראשי וזה היה מונע מעודף דיונים בנושא מאחר וכולם היו דבקים לנושא היחיד ולא היה צורך לפתוח עוד נושאים

@dr. turtle @mars @ה-דולר
איזה תועלת אתם רואים להעלות שוב ושוב את אותן הטענות בלי ממש מידע חדש?

א. מה פשר השימוש במילה "אתם"? אני ישות עצמאית, לא מכיר ולא קשור ל-2 האחרים שהזכרת ולא לאף אחד אחר פה (יש פה כמה שאני מכיר אישית, לא ה-2 האלה)?

ב. על איזה טענות חוזרות אתה מדבר? כל דיון שעסק באדטו (וכן, אני מתעסק כרגע נקודתית בו כי כמו שהראתי, יש פה אכיפה סלקטיבית שבוססת על האדם בו עוסק הדיון) מאלו שאני השתתפתי בהם (ואני מתגאה לציין שזה כל הדיונים לאחרונה בנושא, למיטב ידיעתי) עסק בו נקודתית באותו עניין לשמו נפתח ולא כדי להשמיץ את האיש חלילה.

ניחוש שלי - כי זה נטחן לאחרונה בצורה יוצאת דופן.

אם ייפתח עוד שנה נושא דומה, על תוכן חדש שאדטו העלה, לא רואה בעיה עם זה.

ראה מה שכתבתי - תהיה ליצן פעם ב... ואתה בבעיה כי אפשר יהיה לבקר אותך. תהיה ליצן באופן קבוע והכל בסדר. מביך.

עכשיו, זה לא נטחן לאחרונה בצורה יוצאת דופן אלא שכל הביקורת היא בתגובה לשטויות שאותו אחד פרסם. תחשוב על זה כמו יחסי ישראל והחמאס - החמאס משגר טילים \ מבצע פיגוע חס וחלילה - ישראל מגיבה.

חמאס ישגר הרבה טילים \ יבצע הרבה פיגועים - ישראל תגיב הרבה פעמים.

אותו הדבר עם אדטו.

בכל אופן, יפה שסוף סוף מנהל בפורום טרח לציין את המדיניות בנושא אדטו - מותר לפתוח עליו דיון ביקורת אחד בשנה. ואז אתם אומרים שאין פה העדפה?

ובחיי, מה יש להעדיף אדם כזה? מה הוא תרם לפורום? האם הוא בכלל כתב פה תו אחד בחייו?

אז לפתוח עוד ועוד דיונים אחרי שטחנו את הנושא מידע חדש זה מה שיספק אתכם?
תאמין לי שאם מישהו יבוא עם מידע חדש או עם שאלה לגיטימית חדשה אנחנו נשאיר את הנושא פתוח וניתן לדיון להתגלגל כמה שניתן וצריך, אבל ברגע שהדיון הפסיק להיות ענייני אבל ה"חקירות" ממשיכות, זה כבר נהיה אישי ומיותר

כל הדיונים בנושא למיטב זכרוני נפתחו בנושאים שונים ולא מחזרו את אותו העניין.

עם זאת, לא בלתי סביר שבכל הדיונים האחרונים עולה שאלת השכלתו של אותו אדם כלפיו מופנית הביקורת. כלומר, זה דיי סביר שאם אדם כלשהו מזהם את האינטרנט בשטויות אז תעלה בשלב כלשהו השאלה מה האסמכתא שלו לטעון את מה שהוא טוען ואיזו אסמכתא יש לו להשכלה רלוונטית בתחום ו\או להשכלה שהוא טוען שיש לו. זו שאלה ממש לגיטימית.

לגבי 3 - למה? הם כל שבוע יעלו מאמר\פוסט ליצני לחלוטין האם אין מקום להביע ביקורת על כל פוסט כזה לגופו של עניין?

הרי זה מה שהנהלת הפורום רוצה, לא? שיהיו דיונים עניינים ולא דיונים שעניינם המוחלט הוא אנשים מסוימים.

אם פתחתם את הנושא, הנעילות של האשכולות עליהם דובר צומרות יותר מאשר קיום הדיונים. ראיתי לא אחת שמנהל מסויים חיפש תירוצים לנעול אשכולות בבריונות - בהיותו מנהל ואף לא טרח לתת הסבר רציונלי לנעילה.

זה עצמו גורם לאפקט האי שביעות רצון של כולם ולגעגוע לתחושה הטובה שהייתה כאן פעם לכולם.

לא נעים אבל זו דעתי כצופה מן הצד שממש לא אוהב את היריבות בין המחנות, אבל הסתימת פיות הללו רק מתסיסה יותר ועד שנושא זה לא ייטחן עד תומו וידעך מעצמו לא יהיה לכך סוף בכפייה.

כל הדיונים בנושא למיטב זכרוני נפתחו בנושאים שונים ולא מחזרו את אותו העניין.
אז תן לי לתקן אותך, הדיונים בנושא אדטו היו תמיד על אותו נושא, וכשהם ניסו לחדש משהו אז נתנו לזה לזרום, עד שחזרנו תמיד לאותו מקום ואז נאלצנו להתערב.
תאמין לי שגם לנו יש חיים והדבר האחרון שאנחנו רוצים זה להתערב בשטויות כאלה, אבל אם אנחנו עושים את זה, זה בגלל שיש צורך

אם פתחתם את הנושא, הנעילות של האשכולות עליהם דובר צומרות יותר מאשר קיום הדיונים. ראיתי לא אחת שמנהל מסויים חיפש תירוצים לנעול אשכולות בבריונות - בהיותו מנהל ואף לא טרח לתת הסבר רציונלי לנעילה.

זה עצמו גורם לאפקט האי שביעות רצון של כולם ולגעגוע לתחושה הטובה שהייתה כאן פעם לכולם.

ג'ק, כיצד נודע לך שלכולם היתה כאן פעם תחושה טובה?

ג'ק, כיצד נודע לך שלכולם היתה כאן פעם תחושה טובה?
תסתכל בעצמך מה האווירה כאן ועל מה הנושאים שנפתחים ומעבר לכך לא מעוניין לכתוב דברים לא נעימים באר ממנה שתתיתי.

אתה באמת רוצה שנעשה הצבעה בנושא? או ששאלת לנסות לעקוץ מישהו שיש לך פזם של ארבע שנים יותר ממנו כאן?

נערך לאחרונה:

לא נעים אבל זו דעתי כצופה מן הצד שממש לא אוהב את היריבות בין המחנות, אבל הסתימת פיות הללו רק מתסיסה יותר ועד שנושא זה לא ייטחן עד תומו וידעך מעצמו לא יהיה לכך סוף בכפייה.
עלית פה על נקודה טובה, אולי לlbs יש מה ללמוד מfxp? (אל תתנו לי באן 😆)
אולי תתחילו לציין בצורה בולטת וברורה יותר מה גרם לנעילה/אזהרה/השעייה ועל איזה חוקים עברו?
כי הרבה פעמים זה לא מספיק ברור, ואז מגיעים לדיונים כאלו...

* מניח שהתכוונת ללתת את הדעת. דין לא קשור לפה.

לתת את הדעת וגם לתת את הדין, כאשר הכוונה היא לשפוט את מעשיו במסגרת הפורום ולא אותו באופן אישי ובכל תגובותי הקפדתי על כך.

אין לי קשר כלשהו לא לאדטו ולא לוולקן וגם לדיונים מהסוג הזה (היחידים שבהם אתה משתתף כאמור) אני נכנס רק אחרי שאחרים ממהרים לא לתקוף לכאורה.
ואיפה ראית שסינגרתי על אדטו ומכון וולקן?

את הסיבה לכך שאני משתתף דווקא בדיונים האלה הסברתי והיא לא קשורה לפוליטיקה של איגודים (אני לא מתחרה ולא מתכוון להתחרות ב pl), אלא קשורה להשפעה השלילית על המתאמן חסר המושג שהוא הנפגע העיקרי מכל ההתנהלות הזאת. דיברתי על כך יותר מפעם אחת בכל דיון שעלה על הנושאים האלה.

מתי סינגרת עליהם?

אין שום דבר פסול בלתמוך בצד שלהם, אבל להגיד שאתה נייטראלי זה כבר עלבון לאינטליגנציה ידידי. זה כמו שאני הייתי אומר שאין לי דעה מוצקה בדיון הזה, בעוד שיש לי.
מספיק להכנס לכל אחד מהפוסטים שפורסמו ולראות את תגובותיך ואת הלייקים ששמת.

נערך לאחרונה:
אם אדטו יפרסם פעם בשבוע משהו חדש, לא רואה בעיה לבקר את זה כל פעם.

אם אחרי 2 הודעות זה גולש שוב לנושאים שנטחנו לפני שבוע, מאיפה התעודות, בלה בלה בלה... יש מקום להפעיל שיקול אם יש איזשהו ערך לדיון.

זה תקף לכל אחד כמובן.

אני לא כ"כ מבין את ההחלטה הניהולית לעצור בכוח דיון בפורום (על אדטו או כל נושא אחר, בהנחה שהוא חוקי).

אם יש לכם איזושהי אחריות חוקית/מוסרית לדאוג שלא תהיה בעיה של לשון הרע בהודעות בפורום אז תשמרו שהדיון לא יגלוש ללשון הרע ובשלב מסוים הדיון בנושא ייעצר באופן טבעי. במקום זה אתם עוצרים דיונים באופן מלאכותי ושופכים שמן על המדורה. הרי ברור לכם שבלי הנעילות והמחיקות הדיון הזה היה מסתיים כבר בת'רד המקורי, במקום שהוא יגרר חודש שלם לאורך עוד 3-4 ת'רדים.

אתם סתם עושים לעצמכם בהנהלה חיים קשים כל פעם שאתם ממציאים חוקים שרירותיים אד הוק שבסופו של דבר יוצרים תרבות ואווירה לא נעימה בפורום.

כנראה שאף אחד לא הבין עד כמה חמור הנושא של ד״ר גל אדטו, זה מזכיר לי מקרה דומה מלפני כמה שנים של יו״ר איגוד בתחום פיתוח הגוף שהתנהלותו גרמה לכך שיש כיום מספר איגודים נוספים, דבר שרק מקשה על הספורטאים בענף (ע״ע דני קגנוביץ׳).
לא סביר ולא הגיוני שיו״ר איגוד יתנהל בצורה כזאת, ההאדרה העצמית, ניצול המעמד לרווח כלכלי וכמובן ההטעיה השיטתית.
הפורום הזה הוא פורום ניטרלי והוא התחיל ככזה, זה היופי והייחוד בו - חבל שניטרליות זו נפגעה בזמן האחרון.

אחרי 2 הודעות זה גולש שוב לנושאים שנטחנו לפני שבוע, מאיפה התעודות, בלה בלה בלה..
אופיר, אתה באמת לא רואה טעם לפגם בכך שאדם שבכל הזדמנות מתהדר בתואר דוקטור לתזונה אינו מספק תשובה לשאלה פשוטה וסה"כ לגיטימית (שכן בתוספי מזון עסקינן)? יקום אדם בפורום pl ויתהדר בכך שיש לו סקוואט 300, מיד יזעיקו את @incin על מנת שיגבה את החוב לראק, לתל"ה, ובצדק. פה מדובר במשהו מעט יותר משמעותי מאשר פלוני אלמוני עם סקוואט כזה או אחר, הסקוואט שלו לא ישפיע על אף אחד. תואר דוקטור לתזונה, שבא בליווי המלצות לרכישת תוסף מזון כזה או אחר, בהחלט עלול להשפיע על אנשים, בדגש על חבר'ה צעירים וחסרי ניסיון, לרכוש מוצר שבמקרה הטוב אין להם צורך בו ובמקרה הפחות טוב אף עלול להזיק להם.
אגב, מעיניין לעיניין באותו עיניין, אבקש לקרוא לי החל מהיום והלאה dr. mars . למי שמתעניין, אני דוקטור לביומכניקה של הקוואנטים. תעודות יוצגו בפני כל דורש, או שלא, תלוי, סה"כ
מאיפה התעודות, בלה בלה בלה..

אני דוקטור לפיזיקה גרעינית דרך אגב ומי שיפנה אלי ללא התואר דוקטור אתלונן למנהלים ואדרוש למחוק לו את התגובה.

אגב, תעודות אני לא מציג עד ששאר הדוקטורים יציגו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית