הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רזה עם בטן נפוחה

Barak102

משתמש מתחיל
271
6
נק' מוניטין:
9
271
6
שלום לכולם.
אני בן 26, שוקל 74.5 ק"ג ויש לי כרס ממש נוקשת וחסרת פרופורציות שממש גורמת לי עוגמת נפש.
התאמנתי בעבר במסה והגעתי למשקלים מאוד סבירים (סקוואט 80, בנצ' 60, פרס 50, דדליפט בקושי מצליח ליישם את התרגיל אז לא מוגדר כלכך)
לא משנה כמה אני באמת שומר לא לאכול שטויות בעבודה (אני מתכנת בהייטק ויש לי המון happy hours מתוכם אני בלחץ אוכל חתיכת אבטיח או פרי כלשהו בנוסף לכל הישיבה מול המחשב)

אני עדין נשאר באותו המצב: בטן נפוחה שלא עוזבת.

רציתי לשאול באיזה מסלול עליי להיות?
אם המטרה בראש ובראשונה זה להוריד את הכרס
ואחר כך לצבור מסת שריר איכותית.

אני מבין שהרוב יגידו לי שכדאי להתחיל במסה,
אבל למה מסה?
אם האחוזי שומן שלי גבוהים, ובקושי אני מצליח להתקדם במשקלי עבודה,
אז יקח לי נצח להשיג מסת שריר מכובדת בשביל להתחיל חיטוב נורמלי ולא לסיים שחיף בסופו של דבר.

העניין הוא שכרס קטנה לא מפריעה לי לתקופה חצי שנה שנה, היא יותר מ3 שנים (כמובן שיש תקופות שלא התאמנתי כלל)
בגלל זה אני כבר ממש נואש מהמצב ורוצה להוריד אותה לפני הכל.

תודה רבה לעוזרים 😃

צירפתי תמונות שתראו במה מדובר

קבצים מצורפים

• IMG_20171107_192131.jpg
    IMG_20171107_192131.jpg
    KB 59.7 · צפיות: 867
  • IMG_20171107_192139.jpg
    IMG_20171107_192139.jpg
    KB 77.5 · צפיות: 864
  • IMG_20171107_192156.jpg
    IMG_20171107_192156.jpg
    KB 79.6 · צפיות: 858
מה הגובה שלך?
בכל מקרה זה נראה שתצטרך כמה סבבים של מסה-חיטוב ואתה תיראה הרבה יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
הגובה שלי הוא 180

אתה על אחוז שומן גבוה ומסת שריר מאוד מאוד נמוכה.

תתחיל מסה בפלוס קלורי מתון, תתאמן טוב, שהתפריט יהיה מורכב לפחות מ 2 גרם חלבון לכל ק"ג משקל גוף, שומן כפול אחד והשאר פחמימה

תוסיף 20 דקות אירובי בסוף אימון והתוצאות לא יאחרו להגיע.

אני נמצא גם באותה בעיה כמו שלך אומנם לא בגילך ולא בגובה שלך אבל כן מין בטן שלא משחררת.
אני יכול להגיד לך שעדין לא הגעתי לתוצאה שרציתי אבל כן יש התקדמות. הטיפים שאוכל לתת לך הם כאלה

אין לך מה לרוץ יותר מדי, תרוץ רבע שעה עם מהירויות משתנות: דקה אחת של 8.5 ולאחר מכן 2 דקות במהירות של 10.0 עם שיפוע של 1.0.
תעבוד הרבה הרבה הרבה על תרגילי בטן התחתונה כי שם נאגר כל השומן המציק הזה ומשם זה מתחיל. תאכל נכון במאזן קלורי שלילי במקצת. אם אתה צריך חישוב של הBMI שלך תגיד אני אעזור לך. שאר האימון שלך יהיה פשוט FBW לבנתיים עד שתחזור לעניינים

אני נמצא גם באותה בעיה כמו שלך אומנם לא בגילך ולא בגובה שלך אבל כן מין בטן שלא משחררת.
אני יכול להגיד לך שעדין לא הגעתי לתוצאה שרציתי אבל כן יש התקדמות. הטיפים שאוכל לתת לך הם כאלה

אין לך מה לרוץ יותר מדי, תרוץ רבע שעה עם מהירויות משתנות: דקה אחת של 8.5 ולאחר מכן 2 דקות במהירות של 10.0 עם שיפוע של 1.0.
תעבוד הרבה הרבה הרבה על תרגילי בטן התחתונה כי שם נאגר כל השומן המציק הזה ומשם זה מתחיל. תאכל נכון במאזן קלורי שלילי במקצת. אם אתה צריך חישוב של הBMI שלך תגיד אני אעזור לך. שאר האימון שלך יהיה פשוט FBW לבנתיים עד שתחזור לעניינים
סלח לי על הבורות- אבל מה תרגילי בטן תחתונה( הרבה, הרבה, הרבה) יעזרו לבחור ?

סלח לי על הבורות- אבל מה תרגילי בטן תחתונה( הרבה, הרבה, הרבה) יעזרו לבחור ?

זה יתן לו צורה בסיס טוב, תשמע אני מכיר את התופעה ויש לי אותה גם וברוך ה' אחרי חודש שאני מתמיד בתרגילי הבטן שלי אני מתחיל לראות תוצאות אז מה הוא שונה ממני? הבעיה היא כמובן לא רק בבטן התחתונה אבל זה יתן פוש טוב.

זה יתן לו צורה בסיס טוב, תשמע אני מכיר את התופעה ויש לי אותה גם וברוך ה' אחרי חודש שאני מתמיד בתרגילי הבטן שלי אני מתחיל לראות תוצאות אז מה הוא שונה ממני? הבעיה היא כמובן לא רק בבטן התחתונה אבל זה יתן פוש טוב.
צורת בסיס?
אתה יכול לעשות בטן עד מחר, אם יש מעל השרירים שכבת שומן עבה, לא תראה שום צורה

Back
למעלה תחתית