שלום לכולם.
אני בן 26, שוקל 74.5 ק"ג ויש לי כרס ממש נוקשת וחסרת פרופורציות שממש גורמת לי עוגמת נפש.
התאמנתי בעבר במסה והגעתי למשקלים מאוד סבירים (סקוואט 80, בנצ' 60, פרס 50, דדליפט בקושי מצליח ליישם את התרגיל אז לא מוגדר כלכך)
לא משנה כמה אני באמת שומר לא לאכול שטויות בעבודה (אני מתכנת בהייטק ויש לי המון happy hours מתוכם אני בלחץ אוכל חתיכת אבטיח או פרי כלשהו בנוסף לכל הישיבה מול המחשב)
אני עדין נשאר באותו המצב: בטן נפוחה שלא עוזבת.
רציתי לשאול באיזה מסלול עליי להיות?
אם המטרה בראש ובראשונה זה להוריד את הכרס
ואחר כך לצבור מסת שריר איכותית.
אני מבין שהרוב יגידו לי שכדאי להתחיל במסה,
אבל למה מסה?
אם האחוזי שומן שלי גבוהים, ובקושי אני מצליח להתקדם במשקלי עבודה,
אז יקח לי נצח להשיג מסת שריר מכובדת בשביל להתחיל חיטוב נורמלי ולא לסיים שחיף בסופו של דבר.
העניין הוא שכרס קטנה לא מפריעה לי לתקופה חצי שנה שנה, היא יותר מ3 שנים (כמובן שיש תקופות שלא התאמנתי כלל)
בגלל זה אני כבר ממש נואש מהמצב ורוצה להוריד אותה לפני הכל.
תודה רבה לעוזרים 😃
צירפתי תמונות שתראו במה מדובר
אני בן 26, שוקל 74.5 ק"ג ויש לי כרס ממש נוקשת וחסרת פרופורציות שממש גורמת לי עוגמת נפש.
התאמנתי בעבר במסה והגעתי למשקלים מאוד סבירים (סקוואט 80, בנצ' 60, פרס 50, דדליפט בקושי מצליח ליישם את התרגיל אז לא מוגדר כלכך)
לא משנה כמה אני באמת שומר לא לאכול שטויות בעבודה (אני מתכנת בהייטק ויש לי המון happy hours מתוכם אני בלחץ אוכל חתיכת אבטיח או פרי כלשהו בנוסף לכל הישיבה מול המחשב)
אני עדין נשאר באותו המצב: בטן נפוחה שלא עוזבת.
רציתי לשאול באיזה מסלול עליי להיות?
אם המטרה בראש ובראשונה זה להוריד את הכרס
ואחר כך לצבור מסת שריר איכותית.
אני מבין שהרוב יגידו לי שכדאי להתחיל במסה,
אבל למה מסה?
אם האחוזי שומן שלי גבוהים, ובקושי אני מצליח להתקדם במשקלי עבודה,
אז יקח לי נצח להשיג מסת שריר מכובדת בשביל להתחיל חיטוב נורמלי ולא לסיים שחיף בסופו של דבר.
העניין הוא שכרס קטנה לא מפריעה לי לתקופה חצי שנה שנה, היא יותר מ3 שנים (כמובן שיש תקופות שלא התאמנתי כלל)
בגלל זה אני כבר ממש נואש מהמצב ורוצה להוריד אותה לפני הכל.
תודה רבה לעוזרים 😃
צירפתי תמונות שתראו במה מדובר