ייעוץ שילוב כוח בתוכנית להיפרטרופיה

דוד בן גוריון

מושעה
93
7
נק' מוניטין:
7
93
7
בגדול פחות מעניין אותי איך הרגליים שלי יראו יותר מעניין אותי כוח ברגליים
יש לי דדליפט של 125 ל4 סטים של 8 חזרות וסקוואט (די חלש) 85 אותו נפח
מג 70
יש לי בגדול שני אימוני רגליים בשבוע

תודה

אם לא ברור הסיבה שכתבתי מה שכתבתי זה כי חשבתי שהוא שוב פעם מזלזל
מתבקש שהיית עונה לו על מה שכתב. חבל שהכללת את כל מתאמני הקרוספיט כלא ראויים לענות לך.

כאחד שרק רואה קרוספיט מהצד ובקושי התנסה בזה אני יכול להגיד שיש הרבה מה ללמוד מקרוספיט

• פותח/ת השרשור
מתבקש שהיית עונה לו על מה שכתב. חבל שהכללת את כל מתאמני הקרוספיט כלא ראויים לענות לך.

כאחד שרק רואה קרוספיט מהצד ובקושי התנסה בזה אני יכול להגיד שיש הרבה מה ללמוד מקרוספיט
שוב פעם ניסיתי להראות לו שגם אני יכול לזלזל יש מאמני קרוספיט שיודעים מה הם עושים (למרות שממה שאני ראיתי זה מיעוט) ככה אין לי בעיה עם קרוספיט

מה ציפית שאתה תמיד תכתוב מה שבא לך

אתה טוען שאתה לא כותב תגובות מזלזלות?

אני טוען ש׳זלזול׳ זה עניין סובייקטיבי ופרשני ואני מודע לכך שהתגובות שלי מתפרשות לפעמים כ׳זלזול׳, מצד שני זאת לא בעיה שלי אלא של מי שמפרש אותן.
לגביי ׳להראות לו...׳ אלו לא משחקים שאני משחק בגילי.

ובלי קשר לא עשיתי קרוספיט תחרותי מ2014 ואני לא מתאמן (או מאמן) בסגנון ׳קרוספיט׳ כבר שנתיים +

• פותח/ת השרשור
אני טוען ש׳זלזול׳ זה עניין סובייקטיבי ופרשני ואני מודע לכך שהתגובות שלי מתפרשות לפעמים כ׳זלזול׳, מצד שני זאת לא בעיה שלי אלא של מי שמפרש אותן.
לגביי ׳להראות לו...׳ אלו לא משחקים שאני משחק בגילי.
upload_2017-11-23_21-50-13.png

לדעתך זה לא זלזול?
כנל לגבי אחד שבקש אוטו וכתבת לו פרארי
חשבתי שששוב פעם אתה כותב כדי לצחוק ולא כדי לעזור

• פותח/ת השרשור
קראתי מה שרשמתי לגביי ׳זלזול׳? או שסתם היית חם לצטט אותי?
הייתי חם לצטט אותך
לגבי הפרארי?
אני לא עוקב אחרייך אבל בפעמים שיצא לי להתקל בתגובות שלך (גם כלפי) לא מעט היה בהתנשאות/זלזול
גם לפמפם מכונות זה לא בדיוק עזרה כי גם לבילדינג תוצאות יעילות לא תקבל מזה (אם בכלל תראה תוצאות ברגליים/חזה)

הייתי חם לצטט אותך
לגבי הפרארי?
אני לא עוקב אחרייך אבל בפעמים שיצא לי להתקל בתגובות שלך (גם כלפי) לא מעט היה בהתנשאות/זלזול
גם לפמפם מכונות זה לא בדיוק עזרה כי גם לבילדינג תוצאות יעילות לא תקבל מזה (אם בכלל תראה תוצאות ברגליים/חזה)

אתה טועה. אבל לא אתווכח איתך על כך (בקשר למכונות)

אתה רוצה שארשום שוב את דעתי לגביי הפרשנות שלך או של אחרים על התגובות שלי?
אתה לא מבין שאתה טוחן מים כי כבר רשמתי לך מי אני ומה אני, אתה יכול לקבל את זה או לא , אתה יכול להמשיך להתנגח איתי זה לא ישנה את העובדה שהקילומטרז׳ שלי באימונים ובספורט עולה על 99% מהפורום הזה (כי אלו שאני הייתי מתייעץ איתם הועפו מפה) ואני פה בעיקר לעזור, אבל אני לא פה ללטף את האגו של אף אחד או לא לומר את דעתי גם אם היא כואבת.

• פותח/ת השרשור
אתה טועה. אבל לא אתווכח איתך על כך (בקשר למכונות)

אתה רוצה שארשום שוב את דעתי לגביי הפרשנות שלך או של אחרים על התגובות שלי?
אתה לא מבין שאתה טוחן מים כי כבר רשמתי לך מי אני ומה אני, אתה יכול לקבל את זה או לא , אתה יכול להמשיך להתנגח איתי זה לא ישנה את העובדה שהקילומטרז׳ שלי באימונים ובספורט עולה על 99% מהפורום הזה (כי אלו שאני הייתי מתייעץ איתם הועפו מפה) ואני פה בעיקר לעזור, אבל אני לא פה ללטף את האגו של אף אחד או לא לומר את דעתי גם אם היא כואבת.
כרגע יש לי גישה ל4 מכונים (והייתי בעוד אחד אחר) נדיר שיש מעבר לשני מוכונות לחזה ו3 לרגליים שדי מהר בשניים מהם מגיעים למקס משקל (לחיצת חזה ורגליים) רק במכון אחד מכל ה5 היו עוד מכונות יש אצלי די הרבה שמפמפמים מכונות התקדמות אצלם אין

מזל שסיימתי לקרוא את כל התגובות לפני שעשיתי פה משהו.
אני בהחלט מסכים עם נדב לגבי השימוש במכונות, אני אומנם לא חובב גדול של מכונות אבל גם איתן ניתן להשיג תוצאות בתחום פיתוח הגוף (אם אתה יודע איך לתכנן אימונים).

• פותח/ת השרשור
מזל שסיימתי לקרוא את כל התגובות לפני שעשיתי פה משהו.
אני בהחלט מסכים עם נדב לגבי השימוש במכונות, אני אומנם לא חובב גדול של מכונות אבל גם איתן ניתן להשיג תוצאות בתחום פיתוח הגוף (אם אתה יודע איך לתכנן אימונים).
עם 3 מכונות?
ומה קשור כל התגובות לשאלה המקורית שלי ?

מחקתי ערכתי והזהרתי לא מעט תגובות כאן. תשאירו את הגנון בחוץ ותכבדו את הדעות אחד של השני.

אם משתמש טרח לנסות לעזור לכם, גם אם אתם לא מסכימים / אוהבים את הדעה או כיוון פתרון שלו/ה - זה לא המקום להתנצח, לקלל, לזלזל ולטעון שמשתמש X על חומרים מסיבה כזו או אחרת.

אם אתה מעוניין להשאר בAB אז הייתי מבצע ריסט סביר ומתחיל לבצע 3X5 לסקוואט פעמיים בשבוע עם התקדמות בכל אימון כזה. ההעדפה שלי היא להוסיף אימון סקוואט קל באמצע אבל זה קצת בעייתי בהנחה שאתה מבצע AB ארבע פעמים בשבוע.
דדליפט אפשר לדחוף באימון השני בשבוע של הסקוואט. לא יותר מ-3X5
לא הייתי מוסיף שום תרגיל נוסף לרגליים מעבר לכך בשלב זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית