גובה- 1.75
משקל- סוף חיטוב היה 65.4, כרגע אני בנטרלי ואני מנחש שעם נוזלים אני אהיה על בערך 68.5
אני רוצה לעשות את המסה כמה שיותר נקייה, אני יודע שזה אומר התקדמות איטית אבל אני מוכן לזה ולא לקבל עוד שומן.
התפריט (כרגע בנטרלי אז אני לא אוכל את הקורנפלקס ובמקום 4, שתי פרוסות לחם)
עוד הערה- בתפריט לקחתי אבקת חלבון שאין לי מושג של איזה חברה היא, בעיקרון אני קונה שבוע הבא את האבקה של גלאור והיא בעצם תהיה בתפריט, כרגע שמתי את האבקה הזאת רק כדי לחשב קלוריות וחלבון ביחד עם האבקה.
עוד משהו חשוב, השמן זית בא בצורת טיגון, בין אם זה עם האורז או הביצים, אני מקווה שזה בסדר ולא פוגע ביתרונות שלו.
ארוחת בוקר
קלוריות - 2310
חלבון- 161 גרם
שומן- 72 גרם
פחמימה -262 גרם
משקל- סוף חיטוב היה 65.4, כרגע אני בנטרלי ואני מנחש שעם נוזלים אני אהיה על בערך 68.5
אני רוצה לעשות את המסה כמה שיותר נקייה, אני יודע שזה אומר התקדמות איטית אבל אני מוכן לזה ולא לקבל עוד שומן.
התפריט (כרגע בנטרלי אז אני לא אוכל את הקורנפלקס ובמקום 4, שתי פרוסות לחם)
עוד הערה- בתפריט לקחתי אבקת חלבון שאין לי מושג של איזה חברה היא, בעיקרון אני קונה שבוע הבא את האבקה של גלאור והיא בעצם תהיה בתפריט, כרגע שמתי את האבקה הזאת רק כדי לחשב קלוריות וחלבון ביחד עם האבקה.
עוד משהו חשוב, השמן זית בא בצורת טיגון, בין אם זה עם האורז או הביצים, אני מקווה שזה בסדר ולא פוגע ביתרונות שלו.
ארוחת בוקר
- קורנפלקס של אלופים - פתיתי תירס קלויים, תלמה - מנה (30 גרם)
- ביצה שלמה - טריה - 3 Medium - סה"כ (174 גרם)
- לחם פרוס - אנג`ל 100, מאפיית אנג`ל - 4 פרוסה - סה"כ (120 גרם)
- עגבניה - 2 יחידה בינונית - סה"כ (344 גרם)
- שמן זית - כף (10 מ"ל)
- אורז פרסי קלאסי, סוגת - 150 גרם
- חזה עוף - 150 גרם
- שמן זית - כף (10 מ"ל)
- טונה בהירה משומרת במים - 100 גרם
- מלפפון עם קליפה - 2 יחידה בינונית - סה"כ (192 גרם)
- Whey Shake Chocolate - אבקה להכנת משקה על בסיס חלבוני מי גבינה בטעם שוקולד, טבעקום - 35 גרם
- חלב 3%, שופרסל - כוס (240 מ"ל)
- ארוחת ערב
- שיבולת שועל - 50 גרם
- חלב 3%, שופרסל - כוס (240 מ"ל)
קלוריות - 2310
חלבון- 161 גרם
שומן- 72 גרם
פחמימה -262 גרם
נערך לאחרונה: