הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט למסה נקייה

amit13579

משתמש פעיל
372
12
נק' מוניטין:
5
372
12
גובה- 1.75
משקל- סוף חיטוב היה 65.4, כרגע אני בנטרלי ואני מנחש שעם נוזלים אני אהיה על בערך 68.5
אני רוצה לעשות את המסה כמה שיותר נקייה, אני יודע שזה אומר התקדמות איטית אבל אני מוכן לזה ולא לקבל עוד שומן.

התפריט (כרגע בנטרלי אז אני לא אוכל את הקורנפלקס ובמקום 4, שתי פרוסות לחם)
עוד הערה- בתפריט לקחתי אבקת חלבון שאין לי מושג של איזה חברה היא, בעיקרון אני קונה שבוע הבא את האבקה של גלאור והיא בעצם תהיה בתפריט, כרגע שמתי את האבקה הזאת רק כדי לחשב קלוריות וחלבון ביחד עם האבקה.
עוד משהו חשוב, השמן זית בא בצורת טיגון, בין אם זה עם האורז או הביצים, אני מקווה שזה בסדר ולא פוגע ביתרונות שלו.

ארוחת בוקר
ארוחת ביניים ראשונה
ארוחת צהריים
ארוחת ביניים שניה
אחרי אימון
  • ארוחת ערב
ערכים:
קלוריות - 2310
חלבון- 161 גרם
שומן- 72 גרם
פחמימה -262 גרם

נערך לאחרונה:
תשים לב שהאורז לפני בישול, ואחרי בישול יצא לך בערך 400-500 גרם תלוי בכמות מים
כמו feezzy הייתי מוריד קצת את השומן, מקסימום x1 על המשקל שלך
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תשים לב שהאורז לפני בישול, ואחרי בישול יצא לך בערך 400-500 גרם תלוי בכמות מים
כמו feezzy הייתי מוריד קצת את השומן, מקסימום x1 על המשקל שלך
בהצלחה
אני שוקל את האורז לפני הבישול.
ולגבי השומן, גם ככה אני יתייצב על אזור ה68, אז זה יוצא כולה 4 גרם יותר ממשקל גוף, קריטי?
אני הייתי מפחית קצת בכמות השומן.
תקרא מה רשמתי למעלה

אני שוקל את האורז לפני הבישול.
ולגבי השומן, גם ככה אני יתייצב על אזור ה68, אז זה יוצא כולה 4 גרם יותר ממשקל גוף, קריטי?

תקרא מה רשמתי למעלה
בגדול מומלץ בין 0.8-1 על כל קילו משקל גוף
אני הייתי לוקח 0.8-0.9, כלום לא קריטי כל כך אבל איך שאתה רוצה..

• פותח/ת השרשור
למה לקצץ בשומן? מה רע?
אני צורך כפול 2 מהמשקל גוף בא על חשבון הפחמימה ומרגיש בהרבה יותר טוב
שמע פי 2 שומן ממשקל גוף נראה לי די מוגזם...אני לא מומחה גדול אבל גם במסה האנרגיה שלך באה מהפחמימה אז אתה גם פחות מתחזק..
בכל מקרה אני אשמח לעוד דעות על התפריט @kotzer , מה אתה אומר?

חוץ מזה שהתפריט נראה מעט משעמם ומזכיר גרסה גדולה של תפריט חיטוב, אני לא רואה משהו בעייתי יתר על המידה.
ירקות אתה אוכל? אם לא אז קצת סיבים וויטמינים חסרים פה.
אין שום בעיה עם כמות השומן שיש לך בתפריט, וגם אין בעיה עם יותר, ואתה לא חייב כמות עצומה של פחמימות בשביל מסה או בשביל להתחזק, החלק החשוב באמת הוא הפלוס הקלורי, וכמות מספקת של פחמימה.
כמה הפלוס הקלורי שלך?

• פותח/ת השרשור
חוץ מזה שהתפריט נראה מעט משעמם ומזכיר גרסה גדולה של תפריט חיטוב, אני לא רואה משהו בעייתי יתר על המידה.
ירקות אתה אוכל? אם לא אז קצת סיבים וויטמינים חסרים פה.
אין שום בעיה עם כמות השומן שיש לך בתפריט, וגם אין בעיה עם יותר, ואתה לא חייב כמות עצומה של פחמימות בשביל מסה או בשביל להתחזק, החלק החשוב באמת הוא הפלוס הקלורי, וכמות מספקת של פחמימה.
כמה הפלוס הקלורי שלך?
אני אוכל יותר ירקות, לחשב אותם? בעיקרון אני מגיע לשלושים ומשהו סיבים תזונתיים.
הפלוס הקלורי של 300.
ואיפה היית "מתפרע"?

שמע פי 2 שומן ממשקל גוף נראה לי די מוגזם...אני לא מומחה גדול אבל גם במסה האנרגיה שלך באה מהפחמימה אז אתה גם פחות מתחזק..
בכל מקרה אני אשמח לעוד דעות על התפריט @kotzer , מה אתה אומר?
שמעת על lchf?

תזונה שמתבססת ברובה על שומן ומעט פחמימה low carb high fat ממליץ שתקרא מאמרים מציגים שם המון יתרונות, אגיד את האמת לא רואה בה יותר מדי חסרונות חוץ מהעבודה שגרם שומן שווה 9 קלוריות וגרם פחמימה שווה 4 קלוריות אז כביכול אוכלים פחות...

אני אוכל יותר ירקות, לחשב אותם? בעיקרון אני מגיע לשלושים ומשהו סיבים תזונתיים.
הפלוס הקלורי של 300.
ואיפה היית "מתפרע"?
אלא אם אתה אוכל הרבה ירקות אין צורך לחשב, רק רציתי לדעת אם אתה אוכל או לא.
אפשר להכניס פחמימות יותר מעניינות, בשר אדום, איברים פנימיים, דגים וכו'

• פותח/ת השרשור
אלא אם אתה אוכל הרבה ירקות אין צורך לחשב, רק רציתי לדעת אם אתה אוכל או לא.
אפשר להכניס פחמימות יותר מעניינות, בשר אדום, איברים פנימיים, דגים וכו'
אני כן אגוון ונגיד כשבא לי אז אני אחליף את האורז עם פסטה לדוגמא ואקח כמות שמספקת את אותו מספר קלוריות, או מידי פעם יעשה לי בשר אדום ואקח כמות שנותנת אותם קלוריות, ודברים בסגנון הזה. (ודג זה בשישי חח)
ותגיד, לגבי השמן זית, זה לא בעייתי שאני מטגן איתו? כאילו אני מקבל את אותם יתרונות כמו לצרוך אותו כמו שהוא או שהטיגון מוחק לי את היתרונות האלה?
תזונה שמתבססת ברובה על שומן ומעט פחמימה low carb high fat ממליץ שתקרא מאמרים מציגים שם המון יתרונות, אגיד את האמת לא רואה בה יותר מדי חסרונות חוץ מהעבודה שגרם שומן שווה 9 קלוריות וגרם פחמימה שווה 4 קלוריות אז כביכול אוכלים פחות...
זה נשמע מעניין, אבל אתה לא רעב במשך היום? כאילו לאכול 800-1000 קלוריות רק משומן ולאכול הרבה פחות פחמימה נשמע די קשה...

ותגיד, לגבי השמן זית, זה לא בעייתי שאני מטגן איתו? כאילו אני מקבל את אותם יתרונות כמו לצרוך אותו כמו שהוא או שהטיגון מוחק לי את היתרונות האלה?
לא לחלוטין, אבל תלוי בכמה אתה מטגן, אבל חלק מהשמן מתחמצן ונשרף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית