הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גב חלש

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אני מתאמן 4 חודשים כבר ובאמת רואה שינויים בגוף אבל עכשיו חבר שלי ראה את הגב שלי ואמר לי שהוא חלש והכנפיים שלי למשל ממש חלשות ובאמת אני רואה שבקושי יש לי שם משהו
אני מתאמן AB ומשקיע את כל כולי בגב ולא מחפץ כמו שיש כאלה שעושים עם רגליים למשל,אני עושה פולי עליון באחיזה הפוכה,פולי עליון משולש וחתירה בT בר 8X3 ואני כן עליתי במשקל בתרגילים ועושה אותם בטכניקה נכונה אז למה הגב שלי כזה חלש לעמות שאר הגוף?

הגב שלך לא גדל כי כול התרגילים שלך במכונות לחזרות גבוהות. במקום תעשה דדליפט מתח וחתירה עם מוט ל4-6 חזרות

נערך לאחרונה:
אני מתאמן 4 חודשים כבר ובאמת רואה שינויים בגוף אבל עכשיו חבר שלי ראה את הגב שלי ואמר לי שהוא חלש והכנפיים שלי למשל ממש חלשות ובאמת אני רואה שבקושי יש לי שם משהו
אני מתאמן AB ומשקיע את כל כולי בגב ולא מחפץ כמו שיש כאלה שעושים עם רגליים למשל,אני עושה פולי עליון באחיזה הפוכה,פולי עליון משולש וחתירה בT בר 8X3 ואני כן עליתי במשקל בתרגילים ועושה אותם בטכניקה נכונה אז למה הגב שלי כזה חלש לעמות שאר הגוף?

אתה תמיד עושה 8*3? לא מתקדם בסטים/חזרות? תנסה לגוון. מה לגבי דדליפט ומתח?

• פותח/ת השרשור
הגב שלך לא גדל כי כול התרגילים שלך במכונות לחזרות גבוהות. במקום תעשה דדליפט מתח וחתירה עם מוט ל4-6 חזרות
אבל הקטע שאני עושה תכנית שהמאמן נתן לי לנפח ולמסה ולא תכנית לכוח בגלל זה אני עושה 8 חזרות ולא 4
ואם זה בגלל החזרות אז למה שאר הגוף כן גדל? גם בחזה כתפיים רגליים וכו אני עושה או 8X3 או 10X3 וכן גדל לי רק בגב פחות
במכון לא עושה אבל כן בבית עושה חפיך מנסה להגדיל את המספר חזרות כרגע על עשר עושה איזה סט אחד בבוקר ואחד בערב
אתה תמיד עושה 8*3? לא מתקדם בסטים/חזרות? תנסה לגוון. מה לגבי דדליפט ומתח?
אני עושה 8X3 כי זה תכנית לנפח ואני רוצה יותר נפח משאר כח ולכן לא עושה משקל גבוה 5 חזרות
ברגע שאני מרגיש שזה קל לי אני פשוט מעלה את המשקל ועושה 8X3 וככה מתקדם
מתח תסתכל מה כתבתי למעלה ודדליפט המאמן בחדר כושר לא נתן לי ואני לא רוצה לעשות סתם כדי לא לפצוע את עצמי ולא יודע אם זה עדיין מתאים לי כי אני כולה 4 חודשים מתאמן

תעשה מתח במכון למקסימום חזרות+חתירה במוט או טי באר חופשי ובסוף תוסיף מכונה כלשהי לחזרות גבוהות.
ואז מה אם המאמן אמר זה אומר שהוא צודק?

• פותח/ת השרשור
תעשה מתח במכון למקסימום חזרות+חתירה במוט או טי באר חופשי ובסוף תוסיף מכונה כלשהי לחזרות גבוהות.
ואז מה אם המאמן אמר זה אומר שהוא צודק?
מתח אני עושה בבית במכון אני כן עושה חתירה בטי באר ובנוסף לזה פולי עליון עם משולשויפולי עליון במוט אחיזה הפוכה

אבל הקטע שאני עושה תכנית שהמאמן נתן לי לנפח ולמסה ולא תכנית לכוח בגלל זה אני עושה 8 חזרות ולא 4
ואם זה בגלל החזרות אז למה שאר הגוף כן גדל? גם בחזה כתפיים רגליים וכו אני עושה או 8X3 או 10X3 וכן גדל לי רק בגב פחות

במכון לא עושה אבל כן בבית עושה חפיך מנסה להגדיל את המספר חזרות כרגע על עשר עושה איזה סט אחד בבוקר ואחד בערב

אני עושה 8X3 כי זה תכנית לנפח ואני רוצה יותר נפח משאר כח ולכן לא עושה משקל גבוה 5 חזרות
ברגע שאני מרגיש שזה קל לי אני פשוט מעלה את המשקל ועושה 8X3 וככה מתקדם
מתח תסתכל מה כתבתי למעלה ודדליפט המאמן בחדר כושר לא נתן לי ואני לא רוצה לעשות סתם כדי לא לפצוע את עצמי ולא יודע אם זה עדיין מתאים לי כי אני כולה 4 חודשים מתאמן
אתה מתאמן כולה 4 חודשים איזה תוצאות אתה מצפה לראות?? בשאר הגוף אתה רואה אולי גדילה בגלל הגנטיקה שלך. אתה לא יכול לצפות שהגוף שלך יגדל בפרופורציה מושלמת אלא אם כן יש לך גנטיקה אלוהית.

אתה יכול לעשות מתח עם משקל בשביל להתאמץ יותר בכל חזרה

יש שרירים שגדלים יותר מהר ויש כאלה שפחות , כל אחד והגנטיקה שלו
תנסה לשנות תרגילים /להוסיף משקל / להוריד לשש חזרות

Back
למעלה תחתית