הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעליים לסקוואט ודדליפט

roie_456

משתמש פעיל
422
22
נק' מוניטין:
33
422
22
נקרעו לי האולסטר אתמול:cray:
סבבה לעבוד עם הנעליים האלה?- adidas neo - Google zoeken:
בעיקרון עבדתי כבר והרגיש לי סבבה אבל אני רוצה לקבל חוות דעת (בכל מקרה אני עושה את הסקוואט והדדליפט עם מדרסים ככה שהנעל לא כ"כ משנה אבל בכל מקרה)

מציע לך לעבוד עם נעל שטוחה לחלוטין כדי ללמוד להשתמש בכף רגל כמו שצריך, ככה גם לא תצטרך את המדרסים באימונים.
מציע לך נעל סגנון reebok crossfit lite tr (בלי הסוליה הפנימית), סאבו דדליפט\גודליפט או נעל היאבקות כלשהי

• פותח/ת השרשור
מציע לך לעבוד עם נעל שטוחה לחלוטין כדי ללמוד להשתמש בכף רגל כמו שצריך, ככה גם לא תצטרך את המדרסים באימונים.
מציע לך נעל סגנון reebok crossfit lite tr (בלי הסוליה הפנימית), סאבו דדליפט\גודליפט או נעל היאבקות כלשהי
זה אולי לא נראה ככה אבל הנעל כן שטוחה לגמרי, לגבי המדרסים, אני בכל מקרה ישים אותם כי זה מתקן לי כביכול את ההבדל באורך הרגליים שיש לי (הבדל קטן יחסית של 1 סמ)
זה בסדר להישאר עם אלה בנתיים ולראות איך הולך?

זה אולי לא נראה ככה אבל הנעל כן שטוחה לגמרי, לגבי המדרסים, אני בכל מקרה ישים אותם כי זה מתקן לי כביכול את ההבדל באורך הרגליים שיש לי (הבדל קטן יחסית של 1 סמ)
זה בסדר להישאר עם אלה בנתיים ולראות איך הולך?
היא הרבה פחות שטוחה ממה שאתה חושב, והסוליה רכה.
לגבי המדרסים, אם יש הבדל גובה זה כבר משהו אחר

איך אני יכול לדעת אם הסוליה חזקה ולא רכה? יש לי עוד נעליים שטוחות בבית אבל אני לא יודע אם הם מתאימות
תנסה למעוך את הסוליה בין 2 אצבעות, אם היא נמעכת בקלות יחסית אז היא רכה מדי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית