הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לקשר חוסר שינה לאוברטריינינג

roie_456

משתמש פעיל
422
22
נק' מוניטין:
33
422
22
האם נכון לעשות את הקישור הזה? יכול להיות שעברתי את ה-mrv? בשבוע האחרון אני פשוט שוכב במיטה כל הלילה עם עיניים עצומות אבל לא באמת ישן....כדאי לקחת ריסט?

חוסר שינה בהחלט יוריד את סף ה-mrv שלך, אבל אל תעשה החלטות ע"פ תיאוריה.
אם תהיי רואה שבאמת האימונים שלך נפגעים, אז כן, תעשה ריסט, אבל אם לא אז כנראה שגם ככה לא היית על סף ה-mrv שלך

• פותח/ת השרשור
חוסר שינה בהחלט יוריד את סף ה-mrv שלך, אבל אל תעשה החלטות ע"פ תיאוריה.
אם תהיי רואה שבאמת האימונים שלך נפגעים, אז כן, תעשה ריסט, אבל אם לא אז כנראה שגם ככה לא היית על סף ה-mrv שלך
האמת שאני אפילו מתחזק בחדר כושר, אבל זה לא ממש אידאלי בלי שינה....בכל מקרה אני אמשיך להתקדם ונראה איך הולך בלילות הקרובים.

האמת שאני אפילו מתחזק בחדר כושר, אבל זה לא ממש אידאלי בלי שינה....בכל מקרה אני אמשיך להתקדם ונראה איך הולך בלילות הקרובים.
אידאלי זה לא, אבל כל עוד אתה מתקדם סימן שאתה עדיין לא ב-MRV שלך

גם כשעוברים את ה-MRV זה עדיין לא אובר טריינינג, לרוב זה אובר ריצ'ינג פונקציונלי. במקרה שלך הייתי מפעיל שיקול דעת, אם אתה
מרגיש שהגוף שלך בסטרס כתוצאה מהאימונים וזאת הסיבה שאתה לא ישן אז יכול להיות שכדאי להוריד הילוך, אולי כמה אימונים קלים יותר (פחות משקל ונפח מבדרך כלל, או לפחות לא להעמיס יותר, לא בהכרח ריסט) רק כדי שתוכל לישון, וזה בהנחה שזה בגלל האימונים.

אולי דעתי לא תיהיה פופולארית כאן אבל היא מבוססת על משהו שקרה לי במצב דומה לשלך. העמסתי למרות הקושי להירדם, לא חוויתי ירידה מיידית
בביצועים אבל כשהיא הגיעה זה לקח אותי מספר שבועות אחורה. דעתי האישית היא שבהרבה מקרים עדיף להאט מאשר כל הזמן ללחוץ על הגז, לפעמים לא רואים את הקיר עד שפוגעים בו.

הפרשה של קטכולאמינים (אדרנלין, נוראדרנלין ועוד) היא אחת התגובות לאימונים עצימים (ולאימונים בכלל) ורמות גבוהות יכולות להפריע לך לישון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית