הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רמת כושר דרושה לסיירת?

CAPISH

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אני לא בטוח שזה קשור לפה. אני בכיתה י"א וסיבולת לב ריאה זה הפאן הכי פחות טוב שלי בספורט... עשיתי 9 דק' ריצת 2000 והגיבושים הם שנה הבאה.
מה זמן לדוגמא לריצת 2000 שאני יכול להיות רגוע שאני מספיק בכושר לגיבושים? והאם אוכל להגיע לשם תוך פחות משנה באימונים בתדירות נמוכה?
(ואגב ברור לי שבגיבושים זקוקים לא רק לריצת 2000 אלא לעוד יכולות...)

תודה רבה

9 דק ל2000 זה אחלה
תמיד אפשר לשפר
@hanan

9 דק ל2000 זה אחלה
תמיד אפשר לשפר
@hanan
9 דקות ל2000 זה תוצאה לא משהו בכלל ..
לא יודע בדיוק מה התנאים של סיירות , אבל יכול להגיד לך שתוצאה טובה של 2000 מתחילה מ7:30 ומטה

9 דקות ל2000 זה תוצאה לא משהו בכלל ..
לא יודע בדיוק מה התנאים של סיירות , אבל יכול להגיד לך שתוצאה טובה של 2000 מתחילה מ7:30 ומטה
לא מצפים למצוא ספורטאי עילית, מחפשים כוח רצון שגובל באי שפיות
זה היה השבוע או שבוע שעבר שדיברתי עם מישהו שבדיוק עבר גיבוש לשייטת, זמנים לא היו העיקר שם.

9 זה פחות מסביר, זה כמעט נוגע ברף שבו שולחים אותך הביתה עןד לפני שהתחלת את הגיבוש.
תשאף לשפר כמה שאפשר, אבל הגיבושים מתבססים על דברים אחרים, בעיקר ספרינטים וזחילות (ומסעות ועוד הרבה אקטים שעצמאית קצת פחות אפשר להתאמן עליהם)
אם הגיבושים זה מה שבחשיבות עליונה אצלך ואין לך תחביבים נלווים כמו ליפטינג וכו', קבוצת כושר קרבי זו הפתרון, הם אלו שיכינו אותך בצורה מיטבית

• פותח/ת השרשור
9 זה פחות מסביר, זה כמעט נוגע ברף שבו שולחים אותך הביתה עןד לפני שהתחלת את הגיבוש.
תשאף לשפר כמה שאפשר, אבל הגיבושים מתבססים על דברים אחרים, בעיקר ספרינטים וזחילות (ומסעות ועוד הרבה אקטים שעצמאית קצת פחות אפשר להתאמן עליהם)
אם הגיבושים זה מה שבחשיבות עליונה אצלך ואין לך תחביבים נלווים כמו ליפטינג וכו', קבוצת כושר קרבי זו הפתרון, הם אלו שיכינו אותך בצורה מיטבית
אז זהו שיש לי עוד הרבה תחביבים (אקרובטיקה, פארקור) אז אוכל להתאמן פעם-פעמיים בשבוע על האירובי. אבל מצד שני יש לי בערך שנה שלמה.
כרגע אני רץ בחול רך פעם בשבוע

אז זהו שיש לי עוד הרבה תחביבים (אקרובטיקה, פארקור) אז אוכל להתאמן פעם-פעמיים בשבוע על האירובי. אבל מצד שני יש לי בערך שנה שלמה.
כרגע אני רץ בחול רך פעם בשבוע
אל תהיה שאנן, שנה זה לא הרבה כמו שאתה חושב. אם אתה מכוון לאחת מה4 תתחיל להתמקד בתכנים הנדרשים ויפה שעה אחת קודם

Back
למעלה תחתית