הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מולטי ויטמין-בזבוז כסף?

• פותח/ת השרשור bar728
  • פורסם בתאריך

bar728

משתמש פעיל
427
2
נק' מוניטין:
91
427
2
אני רוצה לקנות מולטי ויטמין טוב,הסתכלתי בכמה תוויות בכמה מוצרים שונים..
חוץ מויטמין b(כולם) בכמויות מטורפות כל הויטמינים האחרים לא קרובים לכמות מספקת ליום,אותו דבר המינרלים.בקיצור בזבוז כסף?אין דבר כזה מולטי ויטמין שבאמת ממלא את כל החסר ואני צריך לקנות ויטמין ויטמין בנפרד ולקחת כמה שצריך?

קודם כל ,אל תחשוב שמולטי ויטמין זה תחליף לירקות ופירות וויטמינים מהאוכל . הם משלימים זה את זה . כמובן שאם אתה אוכל הרבה ירקות ופירות בכל יום אין לך צורך במולטי אלא אם אתה מתאמן מקצועי שצריך כמויות גדולות.
ודבר שני --מה שמופיע בטבלה בכמויות מטורפות -זה כנראה ויטמין שבקושי נספג בגוף אז שמים הרבה ממנו ומה שמופיע בכמויות יותר נורמליות זה ככל הנראה ויטמין שנקלט יותר טוב בגוף

עזוב אותך ממולטי
תקנה גריפר

אם אתה מתאמן עצים חשוב מולטיויטמין + עוד ויטמינים ומינראלים אחרים (כמו C, מגנזיום, אבץ ועוד)

בכלל לא בזבוז כסף... מאוד חשוב למי שמתאמן באופן עצים.
הרבה מאוד תהליכים פיזיולוגיים וביולוגיים תלויים בויטמינים ובמינרלים אשר בהעדרם תהליכים אלו נפגעים.
אופטימן, VM2000 , צנטרום- לא ממש משנה, העיקר שתצרוך מחברה מוכרת ואיכותית.

עזוב אותך ממולטי
תקנה גריפר

אם אתה מתאמן עצים חשוב מולטיויטמין + עוד ויטמינים ומינראלים אחרים (כמו C, מגנזיום, אבץ ועוד)

זה לא בזבוז כסף זה אחד הדברים היותר חשובים.

ואני אנצל את הדיון הזה כדי לשאול שאלה בעצמי בהקשר למה שאמרת moo, איזה עוד ויטמינים ודברים כמו מגנזיום, אבץ וזה מומלץ לקחת למתאמן עצים, ולבנאדם כמוני שבעיקרון לא חסר לו משהו מיוחד בגוף? בעיקרון אני לוקח אופטי-מן בדרך כלל 3 פעמים ביום, מה עוד מומלץ לקחת?

זה לא בזבוז כסף זה אחד הדברים היותר חשובים.

ואני אנצל את הדיון הזה כדי לשאול שאלה בעצמי בהקשר למה שאמרת moo, איזה עוד ויטמינים ודברים כמו מגנזיום, אבץ וזה מומלץ לקחת למתאמן עצים, ולבנאדם כמוני שבעיקרון לא חסר לו משהו מיוחד בגוף? בעיקרון אני לוקח אופטי-מן בדרך כלל 3 פעמים ביום, מה עוד מומלץ לקחת?

זה היה בציניות
אם יש משהו שכן צריך לתסף זה ויטמינים, מינראלים ואומגה 3, כל השאר בגדר רשות

1-2 אופטימן
2 ויטמין C1000
מגנזיום 500 מ"ג
אבץ 30 מ"ג
1.8 אומגה 3 (6 כדורים)
במאסה אני מוסיף B1/6/12 קומפלקס אפשר לקבל מרשם מרופא 20 כדורים 11 ש"ח - זה מינונים של פילים ויוצא בשתן

סבבה, אומגה 3 תמיד יש אצלנו בבית ואני לוקח, וגם המשפחה שלי זה בריא בלי שום קשר.
נראה לי הזמנה הבאה מויטהקוסט אני אקח מגנזיום וc1000 ואבץ, גם ככה הם עולים ממש ממש זול.

זה היה בציניות
אם יש משהו שכן צריך לתסף זה ויטמינים, מינראלים ואומגה 3, כל השאר בגדר רשות

1-2 אופטימן
2 ויטמין C1000
מגנזיום 500 מ"ג
אבץ 30 מ"ג
1.8 אומגה 3 (6 כדורים)
במאסה אני מוסיף B1/6/12 קומפלקס אפשר לקבל מרשם מרופא 20 כדורים 11 ש"ח - זה מינונים של פילים ויוצא בשתן

למה אתה לוקח ויטמין סי, מגנזיום ואבץ?
ויטמין סי זה לחיזוק המערכת החיסונית לא? אז לשם מה?

• פותח/ת השרשור
עזוב אותך ממולטי
תקנה גריפר

חח 1:0 לך 🤪

למה צריך כמות כזאת של הויטמיני b?זה לא משנה עם הכמות היא נגיד פי 1000?
מה עם החסר של הויטמינים ,d,e,k,a'?
והמינרלים סלניום,נחושת,אשלגן,בורון,כרומיום,כולין,זרחן,יוד,מנגן,פאבא,פלואוריד?

ויטמין C,מגנזיום,אבץ וסידן אני קונה וברזל הבנתי שלא צריך

• פותח/ת השרשור
תפסיק להסתכל על מולטיויטמינים שיש בסופרפארם ותסתכל על מוטליטוימינים שמותאמים לספורטאים.
חח הסתכלתי על כל החברות סולגאר,אלטמן,צנטרום,סופרהרב,נוטרילייף,הומאוטריט,now אופטימום...כולםם דלים במינרלים ושאר הוויטמינים.
משה יש חברה מומלצת אחרת?

מה הבעיה לקנות מה שיש בסופרפארם ולהשלים מינונים איתם? תבדוק כמה יש בקפסולה כזו, כמה אתה צריך לצרוך ותכפיל. אני לוקח 3-4 כאלה ביום

חח הסתכלתי על כל החברות סולגאר,אלטמן,צנטרום,סופרהרב,נוטרילייף,הומאוטריט,now אופטימום...כולםם דלים במינרלים ושאר הוויטמינים.
משה יש חברה מומלצת אחרת?
באופטימן יש ערכים של מעל ל-100% (בד"כ 500-1000%) למנה (3 כדורים)
יש לך את AST ש2 כדורים הם כמו 3 כדורים של אופטימום.
יש עוד הרבה מולטי רובם אותו דבר, המחיר הוא הקובע.

אני קניתי אתמול מולטי ויטמין של SUPER MEDIC זה עלה לי הרבה כסף (משהוא כמו 260שח)
האם זה איכותי?
אמרו לי זה לספורטאים מותאם ויש בו ריכוז גבוהה של קו אנזים(60 mg) + ג'ינקו בילובה (60 mg)+ ג'ינסנג סיברי(85 mg) כול זה רשום על הקופסה.

מה דעתכם על המוצר הזה?

אגב זה תוצרת גרמניה 😃
תודה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית