הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מולטי ויטמין-בזבוז כסף?

• פותח/ת השרשור bar728
  • פורסם בתאריך

bar728

משתמש פעיל
427
2
נק' מוניטין:
91
427
2
אני רוצה לקנות מולטי ויטמין טוב,הסתכלתי בכמה תוויות בכמה מוצרים שונים..
חוץ מויטמין b(כולם) בכמויות מטורפות כל הויטמינים האחרים לא קרובים לכמות מספקת ליום,אותו דבר המינרלים.בקיצור בזבוז כסף?אין דבר כזה מולטי ויטמין שבאמת ממלא את כל החסר ואני צריך לקנות ויטמין ויטמין בנפרד ולקחת כמה שצריך?

אני קניתי אתמול מולטי ויטמין של SUPER MEDIC זה עלה לי הרבה כסף (משהוא כמו 260שח)
האם זה איכותי?
אמרו לי זה לספורטאים מותאם ויש בו ריכוז גבוהה של קו אנזים(60 mg) + ג'ינקו בילובה (60 mg)+ ג'ינסנג סיברי(85 mg) כול זה רשום על הקופסה.

מה דעתכם על המוצר הזה?

אגב זה תוצרת גרמניה 😃
תודה

רק לי זה נשמע כמו חירטוט?

למה חירטוט???למה ישר לשלול? בדקת תמוצר? אתה מכיר אותו משה?על סמך מה קובע זה חירטוט? זה רשום על גוף המוצר !

זה 60 כדורים + 15 מתנה
לוקחים כדור אחד ביום...

ואל תגידו לי היית קונה אופטי מן כי זה 275 שקל ל 180 כדור שאתה לוקח איזה 5 ביום ..😃

קישור לאתר שמסביר על המוצר בפרוט

http://www.tevasport.com/product.asp?PID=1949

נערך לאחרונה:
אני סוכן סמוי של NSI, זה נכון.
NSI החליטו שכל המולטי ויטמינים שלה יכילו 2000 יחידות ויטמין D במקום ה- 400 המקובל בשוק. זה מראה לי שיש שם אנשים שקוראים, בודקים ומעצבים את המוצר בהתאם. המחירים שלהם טובים והמשלוח מויטה קוסט זול.
מי שרוצה ויטמין של פעם ביום.
הערכים במולטי לא ענקיים אבל זה נראה לי מספיק בשביל הכסת"ח, ויש בזה את כל האקסטרות הטרנדיים. אין בזה מגנזיום אז כדאי לתסף במקביל (אני לוקח ZMA).

אני סוכן סמוי של NSI, זה נכון.
NSI החליטו שכל המולטי ויטמינים שלה יכילו 2000 יחידות ויטמין D במקום ה- 400 המקובל בשוק. זה מראה לי שיש שם אנשים שקוראים, בודקים ומעצבים את המוצר בהתאם. המחירים שלהם טובים והמשלוח מויטה קוסט זול.
מי שרוצה ויטמין של פעם ביום.
הערכים במולטי לא ענקיים אבל זה נראה לי מספיק בשביל הכסת"ח, ויש בזה את כל האקסטרות הטרנדיים. אין בזה מגנזיום אז כדאי לתסף במקביל (אני לוקח ZMA).
מולטי מעולה. כדאי לתסף איתו מגנזיום+אבץ+סידן (מי שצריך)
- רק חסר לי שם יותר ויטמין E

למה חירטוט???למה ישר לשלול? בדקת תמוצר? אתה מכיר אותו משה?על סמך מה קובע זה חירטוט? זה רשום על גוף המוצר !

זה 60 כדורים + 15 מתנה
לוקחים כדור אחד ביום...

ואל תגידו לי היית קונה אופטי מן כי זה 275 שקל ל 180 כדור שאתה לוקח איזה 5 ביום ..😃

קישור לאתר שמסביר על המוצר בפרוט

http://www.tevasport.com/product.asp?PID=1949

אתה כוכב אתה.

אם אתה שואל שאלה, אתה צריך להיות מוכן שלא תאהב את התשובה שתקבל.

בכלל, אם אתה כבר חושב שקנית בחוכמה, למה אתה שואל מה דעתנו?

אתה כוכב אתה.

אם אתה שואל שאלה, אתה צריך להיות מוכן שלא תאהב את התשובה שתקבל.

בכלל, אם אתה כבר חושב שקנית בחוכמה, למה אתה שואל מה דעתנו?

אני כוכב ללא ספק ...כוכב עולה אבל אתה נשמע כמו סתם ליצן שלא קורא מה נרשם !
לרשום תגובה כמו של משה ועוד כמה "זה סתם חירטוט" או "עשו לך חוקן במחיר" ללא שום הוכחה או מאמר סותר זה הבדיחה הגדולה פה לא אני .

מאמר? להביא לך מאמר שקנית משהו פי2 במחיר? עוד לא נולד החרטטן שיכתוב כאלה מאמרים. מצטער

מאמר? להביא לך מאמר שקנית משהו פי2 במחיר? עוד לא נולד החרטטן שיכתוב כאלה מאמרים. מצטער

גבר לא דיברתי על המחיר שהוא גבוה כן אלה על האיכות.האם הוא איכותי ?
אגב בטבע קאסטל הייתי משיג אותו אולי פחות 20 שקל ממה שקניתי (שם כולל משלוח שזה 29 ש"ח)

אני קניתי אתמול מולטי ויטמין של SUPER MEDIC זה עלה לי הרבה כסף (משהוא כמו 260שח)
האם זה איכותי?
אמרו לי זה לספורטאים מותאם ויש בו ריכוז גבוהה של קו אנזים(60 mg) + ג'ינקו בילובה (60 mg)+ ג'ינסנג סיברי(85 mg) כול זה רשום על הקופסה.

מה דעתכם על המוצר הזה?

אגב זה תוצרת גרמניה 😃
תודה

זה נראה לי מותאם לזקנים
ג'ינסינג, Q10 - כל הדברים שזקנים רוצים

לך על ast או אופטי-מן אני חושב שמבחינת מחיר הם מאוד משתלמים.

יש לי גם שאלה קטנה, הפרוש של אבץ באנגלית זה בעצם zinc, נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית