הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מולטי ויטמין-בזבוז כסף?

• פותח/ת השרשור bar728
  • פורסם בתאריך

bar728

משתמש פעיל
427
2
נק' מוניטין:
91
427
2
אני רוצה לקנות מולטי ויטמין טוב,הסתכלתי בכמה תוויות בכמה מוצרים שונים..
חוץ מויטמין b(כולם) בכמויות מטורפות כל הויטמינים האחרים לא קרובים לכמות מספקת ליום,אותו דבר המינרלים.בקיצור בזבוז כסף?אין דבר כזה מולטי ויטמין שבאמת ממלא את כל החסר ואני צריך לקנות ויטמין ויטמין בנפרד ולקחת כמה שצריך?

סליחה על ההקפצה אבל אם רוצה לקנות עוד ויטמינים כמו מגנזיום אבץ ויטמנין C וכו' בנוסף לאופטי מן עדיין כדאי לקנות מויטה קוסט או שBB.COM יותר זול?

ויטה קוסט יותר זול והמשלוח יותר זול
גם אם יצא לך מBB יותר זול בדולר אז המשלוח מויטה קוסט יותר זול בהרבה
למשל 3 קופסאות קפאין של פרולאב
ויטה קוסט - 21$
BB יוצא 30$ לפחות

נו מה ?! וריפטו לוקח חלב ואנשים שלא חולמים על מימדים קל להזדהות איתו? אה? צבא ריפטו...
אני גם לא מאמין שכל הטוב אפשר לדחוף ב1-3 כדורים. 22 נראה לי יותר הגיוני

זה פסיכולוגי
לאסוף כדורים ולשים אותם בשקיות קטנות נראה יותר מרשים
צריך ללכת לפי הערכים, האנימל טוב אבל הוא מאוד יקר אם אתה משווה חומרי גלם

2 שקיות אנימאל ממש לא מספיקות מבחינת ערכים
יש שם למשל רק גרם אחד ויטמין C

ספורטאי שעובד עצים צריך לצרוך יותר

אתה יודע כמה חומר פעיל יש בכל כדור ? למשל כדור מגנזיום 30 מ"ג מגיע בדורים של 500 גרם (מה יש ב 470 הגרמים הנותרים ?)
כדור של גרם C מגיע בכדורים של 1300 מ"ג ~

• פותח/ת השרשור
אז ככה בדקתי את כל הסוגים..מה שבאמת טוב מבחינת ערכים(ובלי ברזל כמעט) ולא לקחת 10 כדורים זה האופטימן של אופטימום, ושל NOW ה75 ללא ברזל,ויט-מין 100,Ecogreen Multi - Iron-Free - 240 Tabs.
אחרים כמו הast(עם 18 מ"ג ברזל,המון) אנימל(שיקר בטירוף),nsi (שצריך לקחת 100 כדורים ביום)
לא כל כך טובים ויותר יקרים.

רן תודה על האתר לא ידעתי על קיומו ,אני מזמין משם הרבה דברים עכשיו..זול בצורה מטורפת לעומת הארץ.
יש לי כמה שאלות(פעם ראשונה מזמין)
על כמות של 2 ק"ג 100 דולר יקחו מכס ומע"מ?
כמה נחשב הדולר וכמה עולה המשלוח?
כמה זמן אמור לקחת עד שיגיע לארץ?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ערכים מכסים(2 טבליות)פשוט יקר יותר ועם ברזל..עדיף להזמין את מה שכתבתי סמוך עליי עשיתי תחקיר מעמיק 😃

נערך לאחרונה:
אז ככה בדקתי את כל הסוגים..מה שבאמת טוב מבחינת ערכים(ובלי ברזל כמעט) ולא לקחת 10 כדורים זה האופטימן של אופטימום, ושל NOW ה75 ללא ברזל,ויט-מין 100,Ecogreen Multi - Iron-Free - 240 Tabs.
אחרים כמו הast(עם 18 מ"ג ברזל,המון) אנימל(שיקר בטירוף),nsi (שצריך לקחת 100 כדורים ביום)
לא כל כך טובים ויותר יקרים.

רן תודה על האתר לא ידעתי על קיומו ,אני מזמין משם הרבה דברים עכשיו..זול בצורה מטורפת לעומת הארץ.
יש לי כמה שאלות(פעם ראשונה מזמין)
על כמות של 2 ק"ג 100 דולר יקחו מכס ומע"מ?
כמה נחשב הדולר וכמה עולה המשלוח?
כמה זמן אמור לקחת עד שיגיע לארץ?

מעל 50$ אמורים לקחת מע"מ (=16.5%, תוספי מזון פטורים ממכס)
בפועל אם החבילה שלך לא גדולה מדי ולא עוברת את ה 150$ יש מצב שלא תשלם אפילו מע"מ
הדולר תבדוק באתרי כלכלה (גלובס) הוא בסביבות 3.7-3.8, חברת האשראי לוקחת לך קצת יותר כי יש עמלה, אז נניח אם הדולר 3.7 אז אתה תשלם בפועל 3.75 שזה זניח יחסית.

מויטה קוסט מגיע בין 10 ימים (נדיר) לחודש, בד"כ 2-3 שבועות
גם יש עומס אז אולי 5-6 שבועות (נדיר)

מוניטין לבנצרום על ויטה קוסט, הוא נדמה לי הראשון שהזמין, אחרי שראינו שזה אמיתי גם הזמנו משם

הדולר תבדוק באתרי כלכלה (גלובס) הוא בסביבות 3.7-3.8, חברת האשראי לוקחת לך קצת יותר כי יש עמלה, אז נניח אם הדולר 3.7 אז אתה תשלם בפועל 3.75 שזה זניח יחסית.

מוניטין לבנצרום על ויטה קוסט, הוא נדמה לי הראשון שהזמין, אחרי שראינו שזה אמיתי גם הזמנו משם

הכדורים האלה טובים למאסה?

• פותח/ת השרשור

בנצרום קח במוניטין..תודה רבה רן,אחד האנשים 🙌

נערך לאחרונה:
בקלות אתה מגיע לעודף
לפי מה שהבנתי לגוף יש מאגרי ברזל (פריטין) בכבד ובדם, והוא שומר על רמה שלא מזיקה של ברזל חופשי.
בנוסף, הברזל בתוספי התזונה הוא אנאורגני, מהצומח ולא חלק מ-heme, והגוף יודע להגביל את הספיגה אם רמת מאגרי הברזל היא גבוהה.

מאיפה שמעת שקל להגיע להרעלת ברזל מכמות כזאת?

לפי מה שהבנתי לגוף יש מאגרי ברזל (פריטין) בכבד ובדם, והוא שומר על רמה שלא מזיקה של ברזל חופשי.
בנוסף, הברזל בתוספי התזונה הוא אנאורגני, מהצומח ולא חלק מ-heme, והגוף יודע להגביל את הספיגה אם רמת מאגרי הברזל היא גבוהה.

מאיפה שמעת שקל להגיע להרעלת ברזל מכמות כזאת?

מזה כמות כזאת ? אם אתה אוכל טוב אין סיבה לתסף בברזל
נגיד ויטמני B אין בעיה כיוון שהם יוצאים בשתן

לא חיפשתי משהו רציני, אבל אתה יכול לקרוא את זה
http://www.reader.co.il/article/27837/תזונה-ברזל-הכל-על-חסרים-עודף-וספיגה
http://www.e-med.co.il/emed/new/usersite/content.asp?CatID=18&ContentID=70736
http://www.article.co.il/ShowArticle.asp?id=5658

בטח משה יכול למצוא בקלות מאמר יותר רציני

אין ויכוח על כך שעודף ברזל הוא מסוכן מאוד. אבל נטילה של מולטי-ויטמין עם ברזל לא תביא לעודף.
בסולגאר VM-2000 למשל, יש כ-10 מ"ג ברזל, שזה 100% מהצריכה היומית לגברים, שזה לא הרבה בהשוואה לויטמינים שנמסים בשומן שיש שם.
בנוסף, האבץ שיש בכמות יפה במולטי-ויטמינים של גברים, מוריד עוד יותר את ספיגת הברזל.

כמה ציטוטים שרלוונטי למפתחי גוף מהקישורים שהבאת:
לפי הקישור הראשון:
"הגוף יודע להפוך את הברזל הרעיל לצורה בלתי פעילה FE+3. כאשר הברזל נמצא בפריטין ובטרנספין (במאגרים) הוא מופיע כFE+3."
בקישור השני:
"ניתן לזהות סימנים של עודף ברזל לאחר עירוי של 20 מנות דם"
בקישור השלישי:
"הברזל משפר את הובלת החמצן מהריאות לכל התאים בגוף"
"ממריץ, מונע עייפות"
"משמש מרכיב במולקולות הציטוכרומים – חלבונים שמשתתפים בנשימה תאית אירובית (אספקת אנרגיה זמינה לגוף)."
"ישנו מנגנון בגוף (שנמצא בתאי הרירית של המעי) שמווסת את הספיגה של הברזל במעי, מנגנון זה מפחית ספיגת ברזל כשהגוף רווי כדי למנוע את הצפתו בברזל."
"הברזל כפי שמופיע בבשר נספג טוב יותר מהצורות הצמחיות. אחוז הקליטה של הברזל הצמחי 1-8% ושל ברזל מהחי 6-20%"
"קפאין מקטין צריכת ברזל ביותר משליש"
"לספורטאים דרישות מוגברות לחמצן כך שהדרישות לברזל מוגברות. בנוסף כתוצאה מפעילות גופנית סובלים מדימומים מיקרוסקופיים פנימיים והם מגבירים את אובדני הברזל"
"רצוי לקחת את הסופלמנט יחד עם אוכל. לא עם חלב בגלל סידן וזרחן שמפריעים"

אין ויכוח על כך שעודף ברזל הוא מסוכן מאוד. אבל נטילה של מולטי-ויטמין עם ברזל לא תביא לעודף.
בסולגאר VM-2000 למשל, יש כ-10 מ"ג ברזל, שזה 100% מהצריכה היומית לגברים, שזה לא הרבה בהשוואה לויטמינים שנמסים בשומן שיש שם.
בנוסף, האבץ שיש בכמות יפה במולטי-ויטמינים של גברים, מוריד עוד יותר את ספיגת הברזל.

כמה ציטוטים שרלוונטי למפתחי גוף מהקישורים שהבאת:
לפי הקישור הראשון:
"הגוף יודע להפוך את הברזל הרעיל לצורה בלתי פעילה FE+3. כאשר הברזל נמצא בפריטין ובטרנספין (במאגרים) הוא מופיע כFE+3."
בקישור השני:
"ניתן לזהות סימנים של עודף ברזל לאחר עירוי של 20 מנות דם"
בקישור השלישי:
"הברזל משפר את הובלת החמצן מהריאות לכל התאים בגוף"
"ממריץ, מונע עייפות"
"משמש מרכיב במולקולות הציטוכרומים – חלבונים שמשתתפים בנשימה תאית אירובית (אספקת אנרגיה זמינה לגוף)."
"ישנו מנגנון בגוף (שנמצא בתאי הרירית של המעי) שמווסת את הספיגה של הברזל במעי, מנגנון זה מפחית ספיגת ברזל כשהגוף רווי כדי למנוע את הצפתו בברזל."
"הברזל כפי שמופיע בבשר נספג טוב יותר מהצורות הצמחיות. אחוז הקליטה של הברזל הצמחי 1-8% ושל ברזל מהחי 6-20%"
"קפאין מקטין צריכת ברזל ביותר משליש"
"לספורטאים דרישות מוגברות לחמצן כך שהדרישות לברזל מוגברות. בנוסף כתוצאה מפעילות גופנית סובלים מדימומים מיקרוסקופיים פנימיים והם מגבירים את אובדני הברזל"
"רצוי לקחת את הסופלמנט יחד עם אוכל. לא עם חלב בגלל סידן וזרחן שמפריעים"
זה בסדר בשביל ילדים אבל גבר שאוכל הרבה בשר(רוב הפורום) צריך להתרחק ממולטי עם ברזל כמו מאש.📢

איזה ויטמין כדאי לקנות?ועם מה כדאי לשלב?כי ראיתי פה אבץ,מגניזיום,ויטמין C ועוד כמה...אז מה כדאי לקנות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית