הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להתחזק בלי להפוך לקציצה

Grizzly Bear

משתמש קבוע
1,837
648
נק' מוניטין:
1,554
1,837
648
היי חברים, רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לנושא שאני קצת לא מבין. יש הרבה חברה שמתחזקים ומאוד חזקים בלי להגיע לאחוזי שומן גבוהים. כאן ג׳וני מסביר איך הוא עושה את זה אבל לי נשמע שאי אפשר להתחזק בצורה הזאת.
אשמח לעצות מחברה שמצליחים לעשות את זה. @the Raccoon @kotzer @Crossfiter @MasterSplitter

• פותח/ת השרשור
הניטרלי שלי מבחינתי זה כמות קלוריות שאני אוכל ושומר על משקל סטטי. בגדול 2700 קלוריות ויום צ'יט משאירים אותי במקום

כמו שמשה אמר, בשביל רוב האנשים ללכת לפי התיאבון זה רעיון רע
המשקל סטטי אבל אתה מתחזק והרכב הגוף משתנה נכון?

שאלה כללית - אם בן אדם נמצא על א״ש יחסית גבוה (20+-), גם אז צריך לאכול על מאזן נייטרלי או חיובי? או שאפשר להיות על מאזן שלילי קטן ואז הגוף ישתמש בשומן כדאי להתאושש?

שאלה כללית - אם בן אדם נמצא על א״ש יחסית גבוה (20+-), גם אז צריך לאכול על מאזן נייטרלי או חיובי? או שאפשר להיות על מאזן שלילי קטן ואז הגוף ישתמש בשומן כדאי להתאושש?
לדעתי ומהנסיון שלי, שלילי קטן כנראה יחליש אותך בקטנה..תנסה חודש ותראה איך אתה מגיב.. ניסוי ותהייה, בטח של שינויים קיצוניים, זה לא מילה גסה.

אגב, קח בחשבון שלפעמים שעוברים לשלילי בהתחלה זה יותר קשה מאשר שבוע אחרי נגיד אז תהיה סבלני

לדעתי ומהנסיון שלי, שלילי קטן כנראה יחליש אותך בקטנה..תנסה חודש ותראה איך אתה מגיב.. ניסוי ותהייה, בטח של שינויים קיצוניים, זה לא מילה גסה.

אגב, קח בחשבון שלפעמים שעוברים לשלילי בהתחלה זה יותר קשה מאשר שבוע אחרי נגיד אז תהיה סבלני
לא עדיף לעשות בהתחלה איזה שבועיים נייטרלי ואז לעבור לשלילי?

אני עושה כרגע בפעם הראשונה משהו די לדומה למה שהראקון תיאר.
בפעמים הקודמות אכלתי בלי תקנה (כשהייתי בשיאים שלי במשקלי עבודה הגעתי ל5000 קלוריות ביום) וכמובן שעליתי בשריר וכוח אבל גם השמנתי בטירוף.

בגדול, לא חושב שבן אדם שהבריאות (או היכולת האתלטית הכללית) חשובה לו צריך לעבור 16-18 א"ש, אלא אם יש סיבה מהותית, נניח תחרות ספורט בקטגוריית משקל פתוחה.

מאז תחילת העלייה האחרונה במשקל אני פשוט אוכל את החלבון שלי (רובו ממקורות גם עם הרבה שומן) וקצת דברים מסביב ומתקדם במשקלי עבודה, בערך כמו שהייתי מתקדם על 4000 קלוריות רק בלי להשמין בכלל.
בנוגע למה שקרוספיטר אמר, מאז ותמיד אוכל רק אוכל "בריא", ומכסת"ח במולטי איכותי בשליש מינון.
כשבדקתי גיליתי שאני במאזן חיובי של בערך 200 קלוריות, מה ששם אותי על כמעט נייטרלי ביום של אימון.
האמת? הופתעתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית