הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחר תקע בבנץ'

• פותח/ת השרשור Iu007i
  • פורסם בתאריך

Iu007i

משתמש מתחיל
100
2
נק' מוניטין:
2
100
2
היי,
אני תקוע בבנץ' פרס כבר כמה חודשים, אך הסקוואט והדדליפט מתקדמים יפה.
הצעות לשיפור המשקלים בבנץ יתקבלו בברכה.

משקלים:
דדלפיט- 140*5
סקוואט- 110*6
בנץ פרס - 70 *6

נתונים:
גיל- 14.9
גובה- 186+-
משקל- 77
אש - 13

היי,
אני תקוע בבנץ' פרס כבר כמה חודשים, אך הסקוואט והדדליפט מתקדמים יפה.
הצעות לשיפור המשקלים בבנץ יתקבלו בברכה.

משקלים:
דדלפיט- 140*5
סקוואט- 110*6
בנץ פרס - 70 *6

נתונים:
גיל- 14.9
גובה- 186+-
משקל- 77
אש - 13
דבר ראשון, משקלים יפים מאוד לגיל שלך- אין לך מה להילחץ. דבר שני, לא פירטת על התוכנית שלך ואיזה תוכניות עשית ואם עשית ריסטים. ומה עם פרס? אתה עושה? ואם כן אז מה המשקל?

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון, משקלים יפים מאוד לגיל שלך- אין לך מה להילחץ. דבר שני, לא פירטת על התוכנית שלך ואיזה תוכניות עשית ואם עשית ריסטים. ומה עם פרס? אתה עושה? ואם כן אז מה המשקל?
א. תודה רבה.
ב.אני משתמש בabcd(כן אני יודע שזה לא מתאים ועכשיו אני עובר לabc(
ג. עשיתי fbw וab
ד.לא עשית ריסטים.
ה.כן, 50*6

א. תודה רבה.
ב.אני משתמש בabcd(כן אני יודע שזה לא מתאים ועכשיו אני עובר לabc(
ג. עשיתי fbw וab
ד.לא עשית ריסטים.
ה.כן, 50*6
אני ממליץ לעשות חודשיים או שלוש של תוכנית כוח כמו טקסס או הלינארית, ואז לחזור לתוכנית בודיבילדינג רגילה עם המון פאמפ. ואחרי זה תוכנית סטנדרטית לחיטוב. המון מפתחי גוף לא עושים סבבים של תוכניות כוח וחבל, זה יכול מאוד לעזור.

• פותח/ת השרשור
אני ממליץ לעשות חודשיים או שלוש של תוכנית כוח כמו טקסס או הלינארית, ואז לחזור לתוכנית בודיבילדינג רגילה עם המון פאמפ. ואחרי זה תוכנית סטנדרטית לחיטוב. המון מפתחי גוף לא עושים סבבים של תוכניות כוח וחבל, זה יכול מאוד לעזור.
אני מעדיף לא לעשות חיטוב בזמן הקרוב

• פותח/ת השרשור
אחרי הסבב הזה אתה תצטרך. אתה תעלה המון מאסת שריר וגם קצת שומן. אבל אם זה לא מפריע לך לא חייב חיטוב.
מה שאני רוצה לעשות זה מסה נקייה למשך תקופה ארוכה והכי חשוב, לעלות את רמת הכח בצורה משמעותית

מה שאני רוצה לעשות זה מסה נקייה למשך תקופה ארוכה והכי חשוב, לעלות את רמת הכח בצורה משמעותית
אתה יכול לעשות את זה במסה נקייה. ולגבי הכוח, אל תדאג אתה תתחזק מאוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית