עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דבר ראשון, משקלים יפים מאוד לגיל שלך- אין לך מה להילחץ. דבר שני, לא פירטת על התוכנית שלך ואיזה תוכניות עשית ואם עשית ריסטים. ומה עם פרס? אתה עושה? ואם כן אז מה המשקל?היי,
אני תקוע בבנץ' פרס כבר כמה חודשים, אך הסקוואט והדדליפט מתקדמים יפה.
הצעות לשיפור המשקלים בבנץ יתקבלו בברכה.
משקלים:
דדלפיט- 140*5
סקוואט- 110*6
בנץ פרס - 70 *6
נתונים:
גיל- 14.9
גובה- 186+-
משקל- 77
אש - 13
א. תודה רבה.דבר ראשון, משקלים יפים מאוד לגיל שלך- אין לך מה להילחץ. דבר שני, לא פירטת על התוכנית שלך ואיזה תוכניות עשית ואם עשית ריסטים. ומה עם פרס? אתה עושה? ואם כן אז מה המשקל?
אני ממליץ לעשות חודשיים או שלוש של תוכנית כוח כמו טקסס או הלינארית, ואז לחזור לתוכנית בודיבילדינג רגילה עם המון פאמפ. ואחרי זה תוכנית סטנדרטית לחיטוב. המון מפתחי גוף לא עושים סבבים של תוכניות כוח וחבל, זה יכול מאוד לעזור.א. תודה רבה.
ב.אני משתמש בabcd(כן אני יודע שזה לא מתאים ועכשיו אני עובר לabc(
ג. עשיתי fbw וab
ד.לא עשית ריסטים.
ה.כן, 50*6
אני מעדיף לא לעשות חיטוב בזמן הקרובאני ממליץ לעשות חודשיים או שלוש של תוכנית כוח כמו טקסס או הלינארית, ואז לחזור לתוכנית בודיבילדינג רגילה עם המון פאמפ. ואחרי זה תוכנית סטנדרטית לחיטוב. המון מפתחי גוף לא עושים סבבים של תוכניות כוח וחבל, זה יכול מאוד לעזור.
אחרי הסבב הזה אתה תצטרך. אתה תעלה המון מאסת שריר וגם קצת שומן. אבל אם זה לא מפריע לך לא חייב חיטוב.אני מעדיף לא לעשות חיטוב בזמן הקרוב
מה שאני רוצה לעשות זה מסה נקייה למשך תקופה ארוכה והכי חשוב, לעלות את רמת הכח בצורה משמעותיתאחרי הסבב הזה אתה תצטרך. אתה תעלה המון מאסת שריר וגם קצת שומן. אבל אם זה לא מפריע לך לא חייב חיטוב.
אתה יכול לעשות את זה במסה נקייה. ולגבי הכוח, אל תדאג אתה תתחזק מאוד.מה שאני רוצה לעשות זה מסה נקייה למשך תקופה ארוכה והכי חשוב, לעלות את רמת הכח בצורה משמעותית
תודה רבה על העזרה אחיאתה יכול לעשות את זה במסה נקייה. ולגבי הכוח, אל תדאג אתה תתחזק מאוד.