הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת תוכנית AB

אז איך הוא יכול להשוות,הוא אפילו לא הגיע לרטיו של 1/1 עם הבנץ שלו,אני מתאמן חצי מהזמן שהוא מתאמן ויש לי בחלק משקלים יותר טובים(OHP,BENCH) הסקוואט שלנו כמעט אותו דבר(שלי 92.5 אבל טס ככה שעוד שבועיים אני בצפי להיות ב100).
והוא שוקל 80.....
סבבה בוא נדבר עלי אם זה מה שעוזר לך להשתפר בתוכנית ובתרגילים, אני אישית מסתכל על עצמי מול עצמי אבל אם אתה ממש בקטע שלי אז בוא נשווה הכל אחד אצל השני.

דרך אגב, ראיתי תמונות שלך ולא יודע אם אתה בפוזיציה להשוות עם מישהו 180+.

• פותח/ת השרשור
סבבה בוא נדבר עלי אם זה מה שעוזר לך להשתפר בתוכנית ובתרגילים, אני אישית מסתכל על עצמי מול עצמי אבל אם אתה ממש בקטע שלי אז בוא נשווה הכל אחד אצל השני.

דרך אגב, ראיתי תמונות שלך ולא יודע אם אתה בפוזיציה להשוות עם מישהו 180+.

אתה אומר שעשית Fbw חצי שנה ואומר שזה אפקטיבי,פשוט הוכחנו לך שזה שטויות+ אתה עדיין עם משקלים שהם לא משהו בכלל לנתונים שלך.
והעובדה שאתה 1.80+ וגם שוקל מעל 80 ועם המשקלים של מישהו ששוקל 60 ו20 סמ ומתאמן חצי מהזמן אומר הכל(שוב,זה לא בקטע רע,פשוט להכניס לך קצת פרספקטיבה).

אתה אומר שעשית Fbw חצי שנה ואומר שזה אפקטיבי,פשוט הוכחנו לך שזה שטויות+ אתה עדיין עם משקלים שהם לא משהו בכלל לנתונים שלך.
והעובדה שאתה 1.80+ וגם שוקל מעל 80 ועם המשקלים של מישהו ששוקל 60 ו20 סמ ומתאמן חצי מהזמן אומר הכל(שוב,זה לא בקטע רע,פשוט להכניס לך קצת פרספקטיבה).
שמח שאתה דואג להתקדמות שלי, כי אני נורא מרוצה ממנה והיא יותר טובה מהמצופה.
אני אומר שזה אפקטיבי לא בגללי, אבל אתה מוזמן להתווכח עם מדע כפי רצונך.
אם אתה באמת מעוניין ללמוד אבל הייתי מתחיל בללמוד על LEVERAGES של אנשים, ויחס גנטיקה/סביבה בפיתוח גוף, התחלה טובה לסיבה להתרכז בתוצאות שלך ולא של אנשים אחרים(אם בכל זאת אתה מעוניין לדבר עלי בוא נשב על בירה ובכיף נדבר עלי שעות)

• פותח/ת השרשור
אם אתה באמת מעוניין ללמוד אבל הייתי מתחיל בללמוד על LEVERAGES של אנשים, ויחס גנטיקה/סביבה בפיתוח גוף, התחלה טובה לסיבה להתרכז בתוצאות שלך ולא של אנשים אחרים(אם בכל זאת אתה מעוניין לדבר עלי בוא נשב על בירה ובכיף נדבר עלי שעות)

רק לא בירה אחי,אני שומר אתה יודע זה מוריד טסט....

גבר המשקלים שלך לא טובים נקודה תפנים את זה שזה אומר שלפחות אחד מהדברים הבאים אתה לא עושה טוב
אימונים
אוכל
שינה
תבחר מה מהם

יש ב-bb.com כמה תכניות מתחילים שמאוד פופולריות (well, נעוצות) שם, ובהתאם - תת-פורום (לוגים) עם שנים של דגימות של מתחילים, שהתקדמו בתכניות האלה.

• פותח/ת השרשור
יש ב-bb.com כמה תכניות מתחילים שמאוד פופולריות (well, נעוצות) שם, ובהתאם - תת-פורום (לוגים) עם שנים של דגימות של מתחילים, שהתקדמו בתכניות האלה.

אמרתי לך שאני לא רוצה להיות מאלה שקופצים מתוכנית לתוכנית כי "לא הולך להם" יומיים,אני אשאר עם התוכנית הזאת כרגע היא אמורה להיות טובה.
אולי עוד שלושה-ארבעה חודשים שאני אראה שאני משתעמם או שהאפקטיביות תרד אני אשנה,או אולי מסה הבאה..

אמרתי לך שאני לא רוצה להיות מאלה שקופצים מתוכנית לתוכנית כי "לא הולך להם" יומיים,אני אשאר עם התוכנית הזאת כרגע היא אמורה להיות טובה.
אולי עוד שלושה-ארבעה חודשים שאני אראה שאני משתעמם או שהאפקטיביות תרד אני אשנה,או אולי מסה הבאה..
הכל בסדר, כפרה עליך!
רק אמרתי שיש ים עדויות לאפקטיבית של תכניות FBW

FBW היא מתודיקת אימונים, לא תוכנית או סוג תוכניות ספציפי.
אני מתאמן כבר 7 שנים ומתקדם מאוד כבר, וכרגע התוכנית שלי היא סוג של FBW, כי כל אימון אני מאמן את כל הגוף, אבל בגלל הקושי שלי להתקדם כרגע התוכנית מורכבת, וכל אימון אני מתאמן בצורה שונה, וכל שבוע בצורה שונה, אבל בגדול זה FBW.
למתחיל ממש אפשר לתת וצריך לתת לדעתי FBW בסיסי מאוד עם מעט תרגילים בעיקר כדי להשתפר בטכניקה וכדי להתקדם משלב המוט הריק כמה שניתן, בהמשך ניתן לעבוד עם FBW או AB, הבדל גדול לא יהיה, כמובן תלוי בתוכנית ובמטרה, והתוכנית העדיפה תהיה על בסיס מה המתאמן מסוגל להתאושש ממנו.

לפותח הדיון, מה המטרה שלך?
ואיך אתה מתכנן להתקדם בתוכנית?

• פותח/ת השרשור
FBW היא מתודיקת אימונים, לא תוכנית או סוג תוכניות ספציפי.
אני מתאמן כבר 7 שנים ומתקדם מאוד כבר, וכרגע התוכנית שלי היא סוג של FBW, כי כל אימון אני מאמן את כל הגוף, אבל בגלל הקושי שלי להתקדם כרגע התוכנית מורכבת, וכל אימון אני מתאמן בצורה שונה, וכל שבוע בצורה שונה, אבל בגדול זה FBW.
למתחיל ממש אפשר לתת וצריך לתת לדעתי FBW בסיסי מאוד עם מעט תרגילים בעיקר כדי להשתפר בטכניקה וכדי להתקדם משלב המוט הריק כמה שניתן, בהמשך ניתן לעבוד עם FBW או AB, הבדל גדול לא יהיה, כמובן תלוי בתוכנית ובמטרה, והתוכנית העדיפה תהיה על בסיס מה המתאמן מסוגל להתאושש ממנו.

לפותח הדיון, מה המטרה שלך?
ואיך אתה מתכנן להתקדם בתוכנית?

אני מבין,אבל עשיתי כבר את החודשיים של הFBW והגעתי לרטיו של 1:1 בבנץ והיה לי משקלים טובים והתחלתי להתקע אז עברתי לAB.
המטרה בילדינג,וכרגע אני מקווה להתקדם בבנץ 2.5 קילו כל שבועיים ובסקוואט כל שבוע 2.5.
המשקלים שלי הם 90 סקוואט ל8(בקרוב 100,מרגיש שיכול פשוט רוצה התקדמות חינארית)
65 סקוואט
100 דדליפט
מ.ג. 60-1
גובה 162
מתאמן 3 חודשים

Back
למעלה תחתית