עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה אתה שוקל ? מה הגובה ? גיל ?
תביא סרטונים של ההרמות
תפריט כולל ערכים
התחלת חיטוב ? באמצע ?
תן פרטים
בגדול אם אתה אוכל מספיק חלבון ושומן זה בסדר, תוכל לבצע אימון בעצימות בינונית
אם אתה לא אוכל מספיק שומן (כמו בUD2) אתה לא תוכל להתאמן עצים, אלא רק אימוני דילול גליקוגן
את האימון העצים אתה יכול לבצע אחרי העמסת פחמימות אז המאגרי גליקוגן מתמלאים ויהיה לך הרבה כוח
moo למה אתה ישר התחלת AD בחיטוב?אתה לא עונה לשאלות שלי
כן אתה תאבד כוח
חיטוב ראשון ? ערכים של התפריט ? כמה זמן אתה בחיטוב והאם קיצצת כבר ?
אני לא יודע, אז לא יודע להמליץ לך
בגדול תמשיך עם תפריט רגיל (כמו המדריך של משה) עם העמסות פעם בשבועיים (וגם העמסות קלות לא אלפי קלוריות של פחמימות כי אתה לא בתפריט דל) כשתגיע לא.ש נמוך אולי תעבור לדל פחמימות.
אם בא לך משהו אחר אתה יכול לנסות AD/CC לדעתי מיותר לך בשלב זה
כי AD זה חיטוב עם הרבה קלוריות אני צורך 2900 שבספר אני צריך להתחיל עם יותר.
ואני מתפקד טוב בלי פחמימה והרבה חלבון/שומן. (200 שומן,250 חלבון, 50 פחמימה מירקות ~)
תפריט של CC/UD2 הוא מאוד קשה כיוון שגם את השומן מקצצים לך (בUD2 ל20-40 גרם) בCC תלוי בך(אני הייתי שנה שעברה על 60 שומן ~).
לכן כדאי תפריט רגיל ולאחר מכן מעבר לדל.
הערכים 60%-55 שומן הם מבחינה קלורית לא מבחינת גרמים...בגרם שומן אחד יש 9 קלוריות בחלבון 4 ...כך שבגרמים אמור ליהות יותר חלבון.היחסים לא אמורים להיות לטובת השומן? (55-60% שומן~, 45%-40%~ חלבון 30 גרם / 5% פחמימה?)
אז אתה מתכוון לעבור לתפריט דל פחמימות+שומן בהמשך?כי AD זה חיטוב עם הרבה קלוריות אני צורך 2900 שבספר אני צריך להתחיל עם יותר.
ואני מתפקד טוב בלי פחמימה והרבה חלבון/שומן. (200 שומן,250 חלבון, 50 פחמימה מירקות ~)
תפריט של CC/UD2 הוא מאוד קשה כיוון שגם את השומן מקצצים לך (בUD2 ל20-40 גרם) בCC תלוי בך(אני הייתי שנה שעברה על 60 שומן ~).
לכן כדאי תפריט רגיל ולאחר מכן מעבר לדל.
אז אתה מתכוון לעבור לתפריט דל פחמימות+שומן בהמשך?