הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קיצוץ בפחמימות

• פותח/ת השרשור PoPo
  • פורסם בתאריך

PoPo

משתמש מתחיל
122
1
נק' מוניטין:
163
122
1
מישהו יכל לתת עצה איך אני אני יכל לנסות להמשיך להעלות במשקלי עבודה אחרי שהורדתי פחמימות מהתפריט כמעט באופן מלא?
משקלי עבודה:
דדליפט 140 ק"ג 5 חזרות
סקוואט 125 ק"ג 5 חזרות
בנצ' פרס 125 ק"ג 5חזרות
🆘

בעיקרון, לפני האימון הכבד תעשה העמסת פחמימות, זה יתן בוטס טוב.
אני לא כזה גאון בענייני תזונה, כדאי שתחכה לmoo, האיש והקוביות.

כמה אתה שוקל ? מה הגובה ? גיל ?
תביא סרטונים של ההרמות

תפריט כולל ערכים
התחלת חיטוב ? באמצע ?
תן פרטים

בגדול אם אתה אוכל מספיק חלבון ושומן זה בסדר, תוכל לבצע אימון בעצימות בינונית
אם אתה לא אוכל מספיק שומן (כמו בUD2) אתה לא תוכל להתאמן עצים, אלא רק אימוני דילול גליקוגן

את האימון העצים אתה יכול לבצע אחרי העמסת פחמימות אז המאגרי גליקוגן מתמלאים ויהיה לך הרבה כוח

• פותח/ת השרשור
אוקי אז ככה בן 20 גובה 172 ס"מ שוקל 90 (נמצא כרגע על אחוז שומן גובה) בגלל זה קיצצתי הפחמימות רוצה לרדת קצת במשקל בלי לפגוע במשקלי עבודה ולנסבות גם להעלות אותם.
סרטונים אין פשוט אני לא נוהג לצלם את עצמי אבל אםז ה הכרחי אני אצלם שבוע הבא.
אין תפריט מסודר מה שכן שומר על כמות חלבון רצוי ביום.

אם אתה במאזן קלורי שלילי תשכח מלעלות משקלים, אל תנסה אפילו כי אתה עלול להיפצע ולגרום יותר נזק מתועלת.

כמה אתה שוקל ? מה הגובה ? גיל ?
תביא סרטונים של ההרמות

תפריט כולל ערכים
התחלת חיטוב ? באמצע ?

תן פרטים

בגדול אם אתה אוכל מספיק חלבון ושומן זה בסדר, תוכל לבצע אימון בעצימות בינונית
אם אתה לא אוכל מספיק שומן (כמו בUD2) אתה לא תוכל להתאמן עצים, אלא רק אימוני דילול גליקוגן

את האימון העצים אתה יכול לבצע אחרי העמסת פחמימות אז המאגרי גליקוגן מתמלאים ויהיה לך הרבה כוח

אתה לא עונה לשאלות שלי

כן אתה תאבד כוח
חיטוב ראשון ? ערכים של התפריט ? כמה זמן אתה בחיטוב והאם קיצצת כבר ?

אני לא יודע, אז לא יודע להמליץ לך

בגדול תמשיך עם תפריט רגיל (כמו המדריך של משה) עם העמסות פעם בשבועיים (וגם העמסות קלות לא אלפי קלוריות של פחמימות כי אתה לא בתפריט דל) כשתגיע לא.ש נמוך אולי תעבור לדל פחמימות.

אם בא לך משהו אחר אתה יכול לנסות AD/CC לדעתי מיותר לך בשלב זה

אתה לא עונה לשאלות שלי

כן אתה תאבד כוח
חיטוב ראשון ? ערכים של התפריט ? כמה זמן אתה בחיטוב והאם קיצצת כבר ?

אני לא יודע, אז לא יודע להמליץ לך

בגדול תמשיך עם תפריט רגיל (כמו המדריך של משה) עם העמסות פעם בשבועיים (וגם העמסות קלות לא אלפי קלוריות של פחמימות כי אתה לא בתפריט דל) כשתגיע לא.ש נמוך אולי תעבור לדל פחמימות.

אם בא לך משהו אחר אתה יכול לנסות AD/CC לדעתי מיותר לך בשלב זה
moo למה אתה ישר התחלת AD בחיטוב?

כי AD זה חיטוב עם הרבה קלוריות אני צורך 2900 שבספר אני צריך להתחיל עם יותר.
ואני מתפקד טוב בלי פחמימה והרבה חלבון/שומן. (200 שומן,250 חלבון, 50 פחמימה מירקות ~)

תפריט של CC/UD2 הוא מאוד קשה כיוון שגם את השומן מקצצים לך (בUD2 ל20-40 גרם) בCC תלוי בך(אני הייתי שנה שעברה על 60 שומן ~).
לכן כדאי תפריט רגיל ולאחר מכן מעבר לדל.

ואני מתפקד טוב בלי פחמימה והרבה חלבון/שומן. (200 שומן,250 חלבון, 50 פחמימה מירקות ~)

תפריט של CC/UD2 הוא מאוד קשה כיוון שגם את השומן מקצצים לך (בUD2 ל20-40 גרם) בCC תלוי בך(אני הייתי שנה שעברה על 60 שומן ~).

היחסים לא אמורים להיות לטובת השומן? (55-60% שומן~, 45%-40%~ חלבון 30 גרם / 5% פחמימה?)

מסתכלים על היחסים לפי כמה קלוריות מגיעות מאותו אבל מזון ביחס למספר הקלוריות הכולל.
200גרם שומן*9 =1800 קלוריות ( מהווה 60% בהנחה והוא צורך 3000 קלוריות)
250 גרם חלבון *4 = 1000 קלוריות

נערך לאחרונה:
היחסים לא אמורים להיות לטובת השומן? (55-60% שומן~, 45%-40%~ חלבון 30 גרם / 5% פחמימה?)
הערכים 60%-55 שומן הם מבחינה קלורית לא מבחינת גרמים...בגרם שומן אחד יש 9 קלוריות בחלבון 4 ...כך שבגרמים אמור ליהות יותר חלבון.
עריכה :אזולאי הגדמת אותי בשניה:)

אז אתה מתכוון לעבור לתפריט דל פחמימות+שומן בהמשך?

אז אתה מתכוון לעבור לתפריט דל פחמימות+שומן בהמשך?

כל עוד אני יורד במשקל, מתחטב ולא מאבד כוח אין לי סיבה לשנות את התפריט
אני אנכיס יוהמבין בהמשך שיעשה את העבודה
אם אני אתקע אני אחשוב לשנות לכיוון הCC (לחתוך בשומן כי פחמימה אני כבר סופר דל, לא נראה לי שאני אגיע לזה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית