עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עשיתי fbw כדי להרגיש קצת מוטות אחרי שלא התאמנתי הרבה זמן ..תלוי במטרה שלך ובמשקלים
בדרך כלל זה הולך בסדר הפוך אבל
לא, אבל מומלץ לאכול בפלוס קלורי, שהפלוס משתנה בין אדם לאדם, קשה לי להאמין אם אתה בחור רזה שתעבור את ה3500 קלוריות לקראת סוף התוכנית.עשיתי fbw כדי להרגיש קצת מוטות אחרי שלא התאמנתי הרבה זמן ..
אני בחור רזה ומנסה להשיג מסה אז שמעתי על הss הזה , זה באמת נכון שב ss צריך לאכול 4000-5000 קלוריות ?
לך על ss. זה נכון שבשלב מסויים תצטרך לאכול הרבה(ביחס לתוכניותאחרות), אבל זה לא אומר שאתה צריך לאכול זבל.עשיתי fbw כדי להרגיש קצת מוטות אחרי שלא התאמנתי הרבה זמן ..
אני בחור רזה ומנסה להשיג מסה אז שמעתי על הss הזה , זה באמת נכון שב ss צריך לאכול 4000-5000 קלוריות ?
עם כמה קלןריות להתחיל ? 3000 זה בסדרלך על ss. זה נכון שבשלב מסויים תצטרך לאכול הרבה(ביחס לתוכניותאחרות), אבל זה לא אומר שאתה צריך לאכול זבל.
בהצלחה
מה צריך להעלות כל פעם קלוריות , כל כמה זמן ? מה זאת אומרת לקראת סוף התוכנית כאילו צריך להוסיף למספר קלוריות מסויים?לא, אבל מומלץ לאכול בפלוס קלורי, שהפלוס משתנה בין אדם לאדם, קשה לי להאמין אם אתה בחור רזה שתעבור את ה3500 קלוריות לקראת סוף התוכנית.
ואיך אני יודע מתי אני צריך לאכול הרבה ? ואיך אני מוסיף קלוריות ? (בהדרגתיות או במכה )לך על ss. זה נכון שבשלב מסויים תצטרך לאכול הרבה(ביחס לתוכניותאחרות), אבל זה לא אומר שאתה צריך לאכול זבל.
בהצלחה
יש מחשבונים של זה באינטרנט. תוסיף 200 קל, ואם זה לא עוזר תוסיף עודמה צריך להעלות כל פעם קלוריות , כל כמה זמן ? מה זאת אומרת לקראת סוף התוכנית כאילו צריך להוסיף למספר קלוריות מסויים?
ואיך אני יודע מתי אני צריך לאכול הרבה ? ואיך אני מוסיף קלוריות ? (בהדרגתיות או במכה )
אני לא יודע זה יהיה ממש קשה להרים משקלים כבדים עם איזה 300 ומשהו קלוריותיש מחשבונים של זה באינטרנט. תוסיף 200 קל, ואם זה לא עוזר תוסיף עוד
לא 300 קלוריות. 300 קלוריות מעל הRmr שלך.( או bmr d אני תמיד מתבלבל)אני לא יודע זה יהיה ממש קשה להרים משקלים כבדים עם איזה 300 ומשהו קלוריות
התבלבלתי *3000 קלןריותלא 300 קלוריות. 300 קלוריות מעל הRmr שלך.( או bmr d אני תמיד מתבלבל)