הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שינוי תוכנית

Osher19

משתמש מתחיל
143
0
נק' מוניטין:
0
143
0
עשיתי במכון fbw מפוצל מהפורטל למשך חודש וחצי , השאלה שלי היא אם לעבור ל ss
ואם כן אז כמה קלוריות צריך לאכול ? אני אוכל עכשיו בסביבות ה 2700 משהו כזה ..

גובה : 1.73
משקל : 53

תלוי במטרה שלך ובמשקלים
בדרך כלל זה הולך בסדר הפוך אבל

• פותח/ת השרשור
תלוי במטרה שלך ובמשקלים
בדרך כלל זה הולך בסדר הפוך אבל
עשיתי fbw כדי להרגיש קצת מוטות אחרי שלא התאמנתי הרבה זמן ..
אני בחור רזה ומנסה להשיג מסה אז שמעתי על הss הזה , זה באמת נכון שב ss צריך לאכול 4000-5000 קלוריות ?

אני בחור רזה ומנסה להשיג מסה אז שמעתי על הss הזה , זה באמת נכון שב ss צריך לאכול 4000-5000 קלוריות ?
לא, אבל מומלץ לאכול בפלוס קלורי, שהפלוס משתנה בין אדם לאדם, קשה לי להאמין אם אתה בחור רזה שתעבור את ה3500 קלוריות לקראת סוף התוכנית.

לך על ss. זה נכון שבשלב מסויים תצטרך לאכול הרבה(ביחס לתוכניותאחרות), אבל זה לא אומר שאתה צריך לאכול זבל.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
לא, אבל מומלץ לאכול בפלוס קלורי, שהפלוס משתנה בין אדם לאדם, קשה לי להאמין אם אתה בחור רזה שתעבור את ה3500 קלוריות לקראת סוף התוכנית.
מה צריך להעלות כל פעם קלוריות , כל כמה זמן ? מה זאת אומרת לקראת סוף התוכנית כאילו צריך להוסיף למספר קלוריות מסויים?
לך על ss. זה נכון שבשלב מסויים תצטרך לאכול הרבה(ביחס לתוכניותאחרות), אבל זה לא אומר שאתה צריך לאכול זבל.
בהצלחה
ואיך אני יודע מתי אני צריך לאכול הרבה ? ואיך אני מוסיף קלוריות ? (בהדרגתיות או במכה )

מה צריך להעלות כל פעם קלוריות , כל כמה זמן ? מה זאת אומרת לקראת סוף התוכנית כאילו צריך להוסיף למספר קלוריות מסויים?

ואיך אני יודע מתי אני צריך לאכול הרבה ? ואיך אני מוסיף קלוריות ? (בהדרגתיות או במכה )
יש מחשבונים של זה באינטרנט. תוסיף 200 קל, ואם זה לא עוזר תוסיף עוד

תתחיל באזור ה3000 ותעלה עם הזמן. קח בחשבון שיש כאלה שהגיעו כבר ל4000+

Back
למעלה תחתית