הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סטרואידים בן 16 ואו אחר

מצב
השרשור נעול

martialarts

משתמש מתחיל
14
2
נק' מוניטין:
5
14
2
היי חברה זה פעם ראשונה שלי בפורום כן אין לי הבנה מטורפת בתחום הפיתוח גוף בתזונה יש לי אני עברתי קורס אני בן 16 אוטוטו 17 יש לי רקע של 7 שנים באומניות לחימה וחצי שנה פיתוח גוף קראתי מאמרים וזה נראה שיש לכם המון הבנה בתחום הספציפי הזה אני רוצה להתחיל לקחת סטרואידים יש ברשותי את הכסף ואת המקום להשיג אבל האם זה משפר מלבד האצת פיתוח הגוף גם את התחום שאני עוסק בו לדוגמה סיבולת יותר בקרבות בועט יותר מהר בלי להתעייף מלפני השימוש אני אשמח גם לשמוע עד כמה זה יזיק לי לגוף במידה ואשתמש יש לי בן אדם שאני מכיר הוא זכה במר ישראל ומתאמן אצלי באומניות לחימה אני מדריך אותו כן תתפלאו והוא אמר לי שהוא מוכן ללמד אותי ולהשגיח עליי כשאני אקח ויש לו רופא פרטי מוסמך שעזר לו במעקב והוא אמר שהוא יפנה אותו אליי אל אותו רופא פרטי כסף לא חסר לי אני עובד מלא ויודע לחשב שלא יהיה לי חוסר קיצר אשמח שתעזרו וכמובן שבלי שינה טובה ותפריט תזונה מתאים וגם תוכנית אימונים מתאימה לא אראה תוצאות אבל מכוון שיש לי תוכנית אימונים טובה ע"י הבן אדם מוסמך ששילמתי לו הרבה על תזונה והתאמת תוכנית אימונים אז לא יהיה לי בעיה זה בן אדם מקצועי הוא התאים לי הכל לפי משקל גובה וכו' אם אני אקח את הסטרואידים אשתמש לפי ההנחיות אשן טוב ואוכל טוב זה לא קסם תאמינו לי אני יודע

נערך לאחרונה:
אתה בן 16 ולא תקבל פה שום עצה או תמיכה לגבי שימוש בחומרים.
ותתרחק מכל הסובבים אותך שמשדלים אותך לעשות את זה כולל המר ישראל הזה שאני בטוח שהוא אנאלפבית.

• פותח/ת השרשור
אתה בן 16 ולא תקבל פה שום עצה או תמיכה לגבי שימוש בחומרים.
ותתרחק מכל הסובבים אותך שמשדלים אותך לעשות את זה כולל המר ישראל הזה שאני בטוח שהוא אנאלפבית.
.
טוב....... אני לא מבין מה הבעיה נכון שזה מסוכן אבל יש הרבה שיתמכו בי בקטע הזה

• פותח/ת השרשור
לא יודע באיזה נימה אתה אומר את זה,אבל מה שאני אומר זה באמת מדאגה,אתה הולך לדפוק את החיים שלך-אל תעשה את זה.
תשמע אני מודע לסכנות אני גם לא סגור על זה אבל כבר זה לא פעם ראשונה שאני שומע על ילד בן 16 שלקח סטרואידים ואני לא רואה שמשהו קרה לו למרות שתופעות לוואי בטוח היו לו אני שנה הבאה עושה קורס מאיגוד הספורט ההישראלי ווינגייט עוד שנתיים זה קצת ילמד אותי על תחום פיתוח הגוף עד אז אשתמש בפורום הזה

.
טוב....... אני לא מבין מה הבעיה נכון שזה מסוכן אבל יש הרבה שיתמכו בי בקטע הזה
ילד, אין לך מושג קלוש לאיזה נזק וסכנה רפואית אתה תחשוף את עצמך.
באת לשאול מביני עניין? אז המביני עניין אומרים לך כאן אל תעיז לחשוב על חומרים לפני גיל 24.
מה שחסר לך זה מבוגר אחראי בחיים שיגיד לך את זה בפנים. ה-"מר ישראל" הזה שלך הוא אדיוט שדואג לעצמו ולא לך. הוא לא חבר שלך.
@Mike @kotzer @MasterSplitter
בבקשה מנהלים, זרקו איזו מלה כדי לעזור להציל את הילד הזה מעצמו.

• פותח/ת השרשור
אם לא אקח סטרואידים יש לכם משהו אחר שיתן לי בוסט טסטוסטרון תוסםפי תזונה וכאלה אבל משהו ממש שישפר אותי וכבר גינסנג' שיפר אותי לא יודע אם הרגשתי ממש יותר פסיכולוגי אני חושב

אם לא אקח סטרואידים יש לכם משהו אחר שיתן לי בוסט טסטוסטרון תוסםפי תזונה וכאלה אבל משהו ממש שישפר אותי וכבר גינסנג' שיפר אותי לא יודע אם הרגשתי ממש יותר פסיכולוגי אני חושב

באיזה אלמנטים אתה מחפש להשתפר?

• פותח/ת השרשור
באיזה אלמנטים אתה מחפש להשתפר?
אני מחפש משהו שיתן לי בוסט מבחינת כוח מתפרץ פחות להתעייף שאני בקרבות באומניות לחימה שלי ומשהו קטן שיתן לי בוסט ויעצב לי גוף יפה אני עכשיו בחיטוב דרך אגב

אני מחפש משהו שיתן לי בוסט מבחינת כוח מתפרץ פחות להתעייף שאני בקרבות באומניות לחימה שלי ומשהו קטן שיתן לי בוסט ויעצב לי גוף יפה אני עכשיו בחיטוב דרך אגב

אתה פשוט לא יודע להתאמן זה הכל..אתה רחוק שנות אור מהפוטנציאל הטבעי שלך ואין לך מושג אפילו.
תתחיל באימוני כוח ותתחזק,אתה יכול לשלב גם הנפות אולימפיות לכוח מתפרץ(קח בחשבון שכוח מתפרץ זה גם פקטור גנטי וחומרים לא יעזרו פה)
עניין של התעייפות זה סיבולת לב ריאה.
בקיצור הכל עניין של סקילים וכוח רצון,אתה סתם עצלן.

• פותח/ת השרשור
אתה פשוט לא יודע להתאמן זה הכל..אתה רחוק שנות אור מהפוטנציאל הטבעי שלך ואין לך מושג אפילו.
תתחיל באימוני כוח ותתחזק,אתה יכול לשלב גם הנפות אולימפיות לכוח מתפרץ(קח בחשבון שכוח מתפרץ זה גם פקטור גנטי וחומרים לא יעזרו פה)
עניין של התעייפות זה סיבולת לב ריאה.
בקיצור הכל עניין של סקילים וכוח רצון,אתה סתם עצלן.
אני סתם עצלן היית מת בתחום האומניות הלחימה אני אוכל אותך בן אדם כבר ניצחתי אנשים בגיל 40 אני מתחרה כבר הרבה שנים ויש לי הרבה אליפיות דרך אגב אבל אני רעב וזה לא מספיק לי וקרבות של הרבה זמן משתפרות לאט לאט אבל בקצב איטי שהורג אותי

אני סתם עצלן היית מת בתחום האומניות הלחימה אני אוכל אותך בן אדם כבר ניצחתי אנשים בגיל 40 אני מתחרה כבר הרבה שנים ויש לי הרבה אליפיות דרך אגב אבל אני רעב וזה לא מספיק לי וקרבות של הרבה זמן משתפרות לאט לאט אבל בקצב איטי שהורג אותי

וגם טיפש

אחי, קצת ענווה... אתה סתם נשמע פלצן...
זה בגלל הגיל תאמין לי אין לך מה לנסות ללמד אותו זה אולי יקרה לבד בעתיד.
אותו דבר אי אפשר להגיד על הבחור השני שמנסה להוציא את הילד טיפש.

אנשים פה כנראה התעלמו מהעניין הכי חשוב והוא השאלה האם יש לך עתיד תחרותי ברמה עולמית או שזה תחביב לכיף, התשובה לזה יכולה לשנות את היחס לעניין ב180 מעלות בקלות

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית