סטרואידים בן 16 ואו אחר

מצב
השרשור נעול

martialarts

משתמש מתחיל
14
2
נק' מוניטין:
5
14
2
היי חברה זה פעם ראשונה שלי בפורום כן אין לי הבנה מטורפת בתחום הפיתוח גוף בתזונה יש לי אני עברתי קורס אני בן 16 אוטוטו 17 יש לי רקע של 7 שנים באומניות לחימה וחצי שנה פיתוח גוף קראתי מאמרים וזה נראה שיש לכם המון הבנה בתחום הספציפי הזה אני רוצה להתחיל לקחת סטרואידים יש ברשותי את הכסף ואת המקום להשיג אבל האם זה משפר מלבד האצת פיתוח הגוף גם את התחום שאני עוסק בו לדוגמה סיבולת יותר בקרבות בועט יותר מהר בלי להתעייף מלפני השימוש אני אשמח גם לשמוע עד כמה זה יזיק לי לגוף במידה ואשתמש יש לי בן אדם שאני מכיר הוא זכה במר ישראל ומתאמן אצלי באומניות לחימה אני מדריך אותו כן תתפלאו והוא אמר לי שהוא מוכן ללמד אותי ולהשגיח עליי כשאני אקח ויש לו רופא פרטי מוסמך שעזר לו במעקב והוא אמר שהוא יפנה אותו אליי אל אותו רופא פרטי כסף לא חסר לי אני עובד מלא ויודע לחשב שלא יהיה לי חוסר קיצר אשמח שתעזרו וכמובן שבלי שינה טובה ותפריט תזונה מתאים וגם תוכנית אימונים מתאימה לא אראה תוצאות אבל מכוון שיש לי תוכנית אימונים טובה ע"י הבן אדם מוסמך ששילמתי לו הרבה על תזונה והתאמת תוכנית אימונים אז לא יהיה לי בעיה זה בן אדם מקצועי הוא התאים לי הכל לפי משקל גובה וכו' אם אני אקח את הסטרואידים אשתמש לפי ההנחיות אשן טוב ואוכל טוב זה לא קסם תאמינו לי אני יודע

נערך לאחרונה:
אני יודע שזה לא קשור אבל אבא שלי ואימא שלי לא עשו ספורט תמידי בחיים שלהם וגם בדור שלפניהם הגנטיקה נקבעת מראש או שהיא משתנה אם נגיד עכשיו אני אהפוך לבאדי בילדר ויהיה לי אישה שעוסקת בספורט וההורים שלה כמוני וגם הצאצאים שלי יהיה ככה דוגמה מפגרת אבל לצורך הבנה משהו ישתנה?
כנראה יש איזשהם שינויים בילדים אם ההורים ספורטיביים או לא, אבל זה תחום מחקר שעדיין בחיתולים

הבנתי אז לשלב עם משקולות או פשוט לעשות אימוני כוח מתפרץ שקי איגרוף וכזה?
תשלב אימוני כוח עם מה שאתה כבר עושה

כי אני מפחד שזה יפגע לי בטווח התנועה אני בן אדם לא גמיש מטבעו ולקח לי 4 שנים ביסורים ובכאבים עזים שאתה לא יכול לתאר לעצמך עד שישבתי על שפאגט מלא
כל עוד תמשיך לעבוד על הגמישות אז אתה לא תאבד אותה.
היתרון יהיה שאתה גם כנראה תהיה חק יותר בטווחי התנועה הקיצוניים, ככה שלא רק תהיה גמיש, גם תוכל לנצל את הגמישות הזו לאומנויות לחימה

martialarts - סתם עצה ידידותית לחיים בלי קשר לנושא, אתה חייב להתחיל להשתמש בסימני פיסוק כשאתה כותב. במיוחד כשאתה כותב פסקה של 10 שורות והכל נראה כמו משפט אחד ארוך ולא מובן.

ממליץ בחום להתפתח במקביל במה שבא לך - אומנויות לחימה, כוח והיפרטרופיה. עם הזמן תגלה מה אתה מעדיף ומה חשוב לך יותר.

אם אתה לא מחפש להיות מפלצת, אפשר לקבל גוף טוב מאוד בלי עבודה ישירה על היפרטרופיה.

אם אתה מחפש דרכים להשכיל בתחום, דווקא לא הייתי ממקד את כל תשומת הלב לפורומים. יש המון ספרים מעולים באנגלית וגם פודקאסטים מעולים באנגלית. רק צריך למצוא את האנשים הנכונים לעקוב אחריהם.

טיפשי לחלוטין ואתה לא צריל להעלב לחשוב על סטרואידים בגילך הצעיר אתה יכול להסב לעצמך נזק רציני, אתה רחוק כמו שכתבו כאן שנות אור מהפוטנציאל הגנטי שלך , אתה יכול להתפתח יפה מאוד עם אימונים מסיביים ותזונה נכונה הדבר היחידי שאתה יכול לשקול זה פריוורקאוט וזה הכל , דעתי האישית שלא תעיז לגעת בחומרים , אני לא מייעץ לך בשום צורה זה בטוח , תמצה את הפוטנציאל הגנטי שלך עד גיל 24 לפחות תתאמן חזק ואז תשקול שימוש בחומרים , תנעלו את הפוסט.

• פותח/ת השרשור
כנראה יש איזשהם שינויים בילדים אם ההורים ספורטיביים או לא, אבל זה תחום מחקר שעדיין בחיתולים

תשלב אימוני כוח עם מה שאתה כבר עושה

כל עוד תמשיך לעבוד על הגמישות אז אתה לא תאבד אותה.
היתרון יהיה שאתה גם כנראה תהיה חזק יותר בטווחי התנועה הקיצוניים, ככה שלא רק תהיה גמיש, גם תוכל לנצל את הגמישות הזו לאומנויות לחימה
מה זאת אומרת אני יהיה יותר גמיש ממה שאני כבר אם אני אשלב אימוני כוח לא כל כך הבנתי אותך אחי.
מה זאת אומרת אני יהיה יותר גמיש ממה שאני כבר אם אני אשלב אימוני כוח לא כל כך הבנתי אותך אחי.
.

.
גמישות זה היכולת להגיע לטווחי תנועה קיצוניים יותר מהנורמה, אבל באומנויות לחימה צריך להבדיל בין גמישות וטווח תנועה פונקציונלי.
אם אתה גמיש מספיק אתה יכול להתחמק מנעילות או ממצבים בעיתיים, אבל אם יש לך טווח תנועה פונקציונלי גדול יותר זה אומר שלא רק שאתה מסוגל להגיע לטווח תנועה גדול יותר, אלא אתה גם יכול להפעיל כוח מאותו טווח תנועה, מה שיכול לתת לך יתרון גדול, ואופציות לבצע יותר מהלכים

גמישות זה היכולת להגיע לטווחי תנועה קיצוניים יותר מהנורמה, אבל באומנויות לחימה צריך להבדיל בין גמישות וטווח תנועה פונקציונלי.
אם אתה גמיש מספיק אתה יכול להתחמק מנעילות או ממצבים בעיתיים, אבל אם יש לך טווח תנועה פונקציונלי גדול יותר זה אומר שלא רק שאתה מסוגל להגיע לטווח תנועה גדול יותר, אלא אתה גם יכול להפעיל כוח מאותו טווח תנועה, מה שיכול לתת לך יתרון גדול, ואופציות לבצע יותר מהלכים
יש לך רקע בתחום?

שמע בגיל הזה ההורמונים שלך משתוללים ואתה רק מתפתח עם תכניס חומרים לפני שהגוף סיים להתפתח זה יוביל לנזק שאתה רק תצטער על זה עצה שלי לך תלמד את הגוף שלך תתאמן חזק ותחזור לפה האחרי גיל 21 עם קצת יותר ידע

דבר ראשון - אל תקח סטרואידים , זה יכול לפגוע בך קצת , יכול לא לפגוע , ויכול לגרום לך לנזקים בלתי הפיכים.
דבר שני - אם במידה וחהלטת שהכבד שלך והזרע שלך וכל מיני תופעות לוואי נוספות עדיין פחות חשובות מעוד שירירים, לא בגיל הזה , אתה בטוח יכול לגדול בלי.
דבר שלישי - מאכלים שישפרו לך את ההורמונים - בטח שיש.
תקרא , לרוב זה ירקות , אבל למשל חלבון מי גבינה מעלה את ייצור הורמון הגדילה הטבעי של הגוף , כך שיתן לך בוסט קטן ( אני אומר טקן בכוונה , זזה ישפר אותך אבל לא תראה כמו מרקוס רול) ובצורה בטוחה לחלוטין.
אם עדיין החלטת שזה כדאי , תראה קצת מקרים של אנשים שנפגעו מזה , קח למשל את מר אולימפיה , לא ישראל , מר אולימפיה כמה שנים ברציפות , רוני קולמן.
הבן אדם נפגע מהחומרים ועכשיו יש ספק האם הוא יוכל ללכת אי פעם.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית