נק' מוניטין:
5
- 14
- 2
היי חברה זה פעם ראשונה שלי בפורום כן אין לי הבנה מטורפת בתחום הפיתוח גוף בתזונה יש לי אני עברתי קורס אני בן 16 אוטוטו 17 יש לי רקע של 7 שנים באומניות לחימה וחצי שנה פיתוח גוף קראתי מאמרים וזה נראה שיש לכם המון הבנה בתחום הספציפי הזה אני רוצה להתחיל לקחת סטרואידים יש ברשותי את הכסף ואת המקום להשיג אבל האם זה משפר מלבד האצת פיתוח הגוף גם את התחום שאני עוסק בו לדוגמה סיבולת יותר בקרבות בועט יותר מהר בלי להתעייף מלפני השימוש אני אשמח גם לשמוע עד כמה זה יזיק לי לגוף במידה ואשתמש יש לי בן אדם שאני מכיר הוא זכה במר ישראל ומתאמן אצלי באומניות לחימה אני מדריך אותו כן תתפלאו והוא אמר לי שהוא מוכן ללמד אותי ולהשגיח עליי כשאני אקח ויש לו רופא פרטי מוסמך שעזר לו במעקב והוא אמר שהוא יפנה אותו אליי אל אותו רופא פרטי כסף לא חסר לי אני עובד מלא ויודע לחשב שלא יהיה לי חוסר קיצר אשמח שתעזרו וכמובן שבלי שינה טובה ותפריט תזונה מתאים וגם תוכנית אימונים מתאימה לא אראה תוצאות אבל מכוון שיש לי תוכנית אימונים טובה ע"י הבן אדם מוסמך ששילמתי לו הרבה על תזונה והתאמת תוכנית אימונים אז לא יהיה לי בעיה זה בן אדם מקצועי הוא התאים לי הכל לפי משקל גובה וכו' אם אני אקח את הסטרואידים אשתמש לפי ההנחיות אשן טוב ואוכל טוב זה לא קסם תאמינו לי אני יודע
נערך לאחרונה: