עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז אתם מתעסקים מתי לקחת את הקריאטין ? 😛
תרופות זה נחמד, אבל גנטיקה ואימונים קשים זה NUMBER 1, זה כמו משולש הזהב.כן אבל לא בהשפעה בלעדית של אנאבולים.
אנאבולים זה סמים ישנים ( מעל 30 שנה) , אני לא חושב שהיום האליטה משתמשת רק בזה, היום יש דברים הרבה יותר מתקדמים דברים שההשפעה שלהם בלתי נתפסת. והם אילו שהביאו לשיפור אדיר בכל התחום הזה של הספרינט . אין ספק שהיום התחרות האמיתית היא לא על המסלול , היא בין חברות התרופות , הרופאים והכימאים שעומדים מאחורי נבחרות האתלטיקה וקבוצות האתלטיקה ברחבי העולם ( מה שמסביר את הפריצה האדירה של הג'מייקנים ב4-5 שנים האחרונות , מלבד הגנטיקה האדירה שלהם ) .
הייתי שם גנטיקה במקום מס' 1:)
תרופות ואימונים קשים וכל השאר(תזונאי,מעסה,כירופרקט,מעבדת סמים,פיזיותרפיסט,רופא וכו') אחכ
בכל מקרה הכל יכול הוא איטי ולא יעזור לו קריאטין
קריאטין עוזר לנו לשפר ביצועים במסלול ובחדר כושר , מה שישפר אותנו בתחרויות בסופו של דבר בגלל היכולת להתאמן מעט טוב יותר .
זאת עונה ראשונה שאנחנו משתמשים בקריאטין , עד השנה הנוכחית לא מצאתי לנכון מכיוון שלא התאמנתי יותר מ3-4 פעמים בשבוע . יהיה מעניין לעדכן אותכם בשיפור של הגדלת כמות האימונים מ4-3 בשבוע , ל6 + קריאטין + ויטמינים ומגנזיום.
אני חושב שזה יפתיע.
אתה בנבחרת לא (מצטט סטטוס של מישהי "אלכס ספוטאי מספר 1 של נבחרת ישראל")?
יצא לך להשתתף בתחרות בין ארצית?
נ.ב
מזל טוב
אותו ציטוט מבוסס על מישהי שההבנה שלה באתלטיקה היא כמו ההבנה שלי בספורט שהיא עוסקת בו, אם אפשר לקרוא לזה ספורט .
הוא בהחלט אתלט נבחרת , אבל בוא נגיד שיש פער בין מס' 1 בנבחרת לשאר הרצים .
אז אל תאמין לכל מה שכותבים 😉
Getting bigger and stringer....
עושים לכם בדיקות סמים בתחרויות האלה?
יצא לך לעבור בדיקה כזאת?
כי אם לא אז....
---------- התגובה התווספה ב 00:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:43 ----------
אני לא מאמין לאף נקבה גם ככה....
לא! קריאטין הוא חומר שקיים לך בגוף ברמות מסוימות , נילת קריאטין מעלה את הרמה של הקריאטין בגוף והדבר מסייע לך לשפר את הביצועים באימונים , בעקבות תהליך שמתרחש בשריר ( משהו שקשור לפירוק כלשהו שמתעכב / או מתבצע שוב בגלל הקריאטין) .
זה מאמר ממש מקצועי על קריאטין :
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3042396,00.html
הבחור שכתב את המאמר הוא אחד האנשים המוערכים והמבינים בפיזיולוגיה (היה אתלט בעברו) .
זה כל מה שעושים לכם? בדיקות שתן? מה הבעיה לזייף בדיקות שתן, תביא בדיקת שתן מהבית של חבר, חשבתי כבר מדובר בדברים יותר רציניים כמו בדיקות דם וכאלו.