הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זמן ספיגת קריאטין מהו?

• פותח/ת השרשור -=ALX=-
  • פורסם בתאריך
אז אתם מתעסקים מתי לקחת את הקריאטין ? 😛

קריאטין עוזר לנו לשפר ביצועים במסלול ובחדר כושר , מה שישפר אותנו בתחרויות בסופו של דבר בגלל היכולת להתאמן מעט טוב יותר .

זאת עונה ראשונה שאנחנו משתמשים בקריאטין , עד השנה הנוכחית לא מצאתי לנכון מכיוון שלא התאמנתי יותר מ3-4 פעמים בשבוע . יהיה מעניין לעדכן אותכם בשיפור של הגדלת כמות האימונים מ4-3 בשבוע , ל6 + קריאטין + ויטמינים ומגנזיום.

אני חושב שזה יפתיע.

כן אבל לא בהשפעה בלעדית של אנאבולים.
אנאבולים זה סמים ישנים ( מעל 30 שנה) , אני לא חושב שהיום האליטה משתמשת רק בזה, היום יש דברים הרבה יותר מתקדמים דברים שההשפעה שלהם בלתי נתפסת. והם אילו שהביאו לשיפור אדיר בכל התחום הזה של הספרינט . אין ספק שהיום התחרות האמיתית היא לא על המסלול , היא בין חברות התרופות , הרופאים והכימאים שעומדים מאחורי נבחרות האתלטיקה וקבוצות האתלטיקה ברחבי העולם ( מה שמסביר את הפריצה האדירה של הג'מייקנים ב4-5 שנים האחרונות , מלבד הגנטיקה האדירה שלהם ) .
תרופות זה נחמד, אבל גנטיקה ואימונים קשים זה NUMBER 1, זה כמו משולש הזהב.
חומרים, גנטיקה ואימונים (בידדתי תזונה כי זה מובן מאליו)

• פותח/ת השרשור
הייתי שם גנטיקה במקום מס' 1:)
תרופות ואימונים קשים וכל השאר(תזונאי,מעסה,כירופרקט,מעבדת סמים,פיזיותרפיסט,רופא וכו') אחכ

בכל מקרה הכל יכול הוא איטי ולא יעזור לו קריאטין

הייתי שם גנטיקה במקום מס' 1:)
תרופות ואימונים קשים וכל השאר(תזונאי,מעסה,כירופרקט,מעבדת סמים,פיזיותרפיסט,רופא וכו') אחכ

בכל מקרה הכל יכול הוא איטי ולא יעזור לו קריאטין

חחחחחח נראה השנה 🖕

• פותח/ת השרשור
הבעיה שהכל יכול כ"כ איטי שהוא צריך המון אנאבוליים , כפי שנאמר:
"אז מה אם נולדת ילדה ועכשיו, שיער לך צומח היישר מהגב"

אלכס, אני לא מבין איך בכלל יכולת לטעון שאנאבוליים לא תורמים ל-100 מטר...
בן ג'ונסון לקחת את האמא של האנאבוליים (ויניסטרול\סטנוזולול)...וזה מאוד עזר לו, לא??

http://en.wikipedia.org/wiki/Ben_Johnson_%28sprinter%29

---------- התגובה התווספה ב 00:14 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:11 ----------

קריאטין עוזר לנו לשפר ביצועים במסלול ובחדר כושר , מה שישפר אותנו בתחרויות בסופו של דבר בגלל היכולת להתאמן מעט טוב יותר .

זאת עונה ראשונה שאנחנו משתמשים בקריאטין , עד השנה הנוכחית לא מצאתי לנכון מכיוון שלא התאמנתי יותר מ3-4 פעמים בשבוע . יהיה מעניין לעדכן אותכם בשיפור של הגדלת כמות האימונים מ4-3 בשבוע , ל6 + קריאטין + ויטמינים ומגנזיום.

אני חושב שזה יפתיע.

קח בחשבון שהקריטאין ימלא אותך בנוזלים...חח...אז תהיה יותר איטי....

• פותח/ת השרשור
ממש לא טענתי ככה

אמרתי שאנאבוליים לא יורידו לך שניה שלמה מה-100 מטר
אבל ברור שזה משפר אותך בצורה מטורפת(גם 3 עשיריות ל100 מטר זה מטורף)

קריאטין באמת מכביד עליך אבל מה שאנחנו עושים זה לקחת את זה במהלך העונה כדי לסחוב אימונים טוב יותר ולהתחזק במשקלי עבודה ואז לפני תחרות מטרה אתה מפסיק לקחת ומגיע לתחרות חזק + 2 קילו קל יותר:)

רווח נקי

• פותח/ת השרשור
יש לנו ליגה 10 לאפריל מחזור א'
אליפות הארץ 30 ליוני+1 ליולי

אממ זהו בעיקרון באמצע יש תחרויות קטנות + גרנד פרי ו2 מחזורים נוספים של ליגה

וגביע אירופה ביוני + אליפות אירופה באוגוסט שזה החלום:)

אתה בנבחרת לא (מצטט סטטוס של מישהי "אלכס ספוטאי מספר 1 של נבחרת ישראל")?
יצא לך להשתתף בתחרות בין ארצית?

נ.ב
מזל טוב

• פותח/ת השרשור
כן שנה שעברה היתי בנבחרת
ייצגתי אותנו בגביע אירופה(דרג ג' חח) ב-100
השנה יהיה דרג ב'😃

תודה על המזל טוב חח אני מזדקן
מה איתך איך האימונים???

אתה בנבחרת לא (מצטט סטטוס של מישהי "אלכס ספוטאי מספר 1 של נבחרת ישראל")?
יצא לך להשתתף בתחרות בין ארצית?

נ.ב
מזל טוב

אותו ציטוט מבוסס על מישהי שההבנה שלה באתלטיקה היא כמו ההבנה שלי בספורט שהיא עוסקת בו, אם אפשר לקרוא לזה ספורט .
הוא בהחלט אתלט נבחרת , אבל בוא נגיד שיש פער בין מס' 1 בנבחרת לשאר הרצים .

אז אל תאמין לכל מה שכותבים 😉

Getting bigger and stringer....

עושים לכם בדיקות סמים בתחרויות האלה?
יצא לך לעבור בדיקה כזאת?

כי אם לא אז....

---------- התגובה התווספה ב 00:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:43 ----------

אותו ציטוט מבוסס על מישהי שההבנה שלה באתלטיקה היא כמו ההבנה שלי בספורט שהיא עוסקת בו, אם אפשר לקרוא לזה ספורט .
הוא בהחלט אתלט נבחרת , אבל בוא נגיד שיש פער בין מס' 1 בנבחרת לשאר הרצים .

אז אל תאמין לכל מה שכותבים 😉

אני לא מאמין לאף נקבה גם ככה....

Getting bigger and stringer....

עושים לכם בדיקות סמים בתחרויות האלה?
יצא לך לעבור בדיקה כזאת?

כי אם לא אז....

---------- התגובה התווספה ב 00:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:43 ----------

אני לא מאמין לאף נקבה גם ככה....

מילים כדורבנות!

בדיקות שתן , לוקחים 2 מבחנות ובודקים . אם המבחנה ה1 נגועה בודקים גם את השניה , אם שניהן נגועות אז אכלת אותה.

לא! קריאטין הוא חומר שקיים לך בגוף ברמות מסוימות , נילת קריאטין מעלה את הרמה של הקריאטין בגוף והדבר מסייע לך לשפר את הביצועים באימונים , בעקבות תהליך שמתרחש בשריר ( משהו שקשור לפירוק כלשהו שמתעכב / או מתבצע שוב בגלל הקריאטין) .

זה מאמר ממש מקצועי על קריאטין :
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3042396,00.html
הבחור שכתב את המאמר הוא אחד האנשים המוערכים והמבינים בפיזיולוגיה (היה אתלט בעברו) .

זה מאמר גרוע ואתה חייב להפסיק להתלהב ממולי אפשטיין. הבנאדם נוכל. מציג את עצמו כפיזיולוג של המאמץ בזמן שהוא בחיים לא למד את זה. הוא פיזיולוג נטו. ההבדל הוא גדול בין השניים.
מה שגם שהוא כותב שם שטויות כמו לקחת קריאטין עם מיץ ממותק כדי להגביר ספיגה ולהשתמש בשיטת העמסה בלבד.
ראיתי מה הוא עשה עם שחר פאר ומכבי תל אביב. לא סתם כולם זרקו אותו.
בדיבורים בYNET ובערוץ 5 הוא טוב

• פותח/ת השרשור
בטח שעושים, לא עשו לי עוד אבל בתכלס מי שרוצה לוקח, זה לא בעיה מאף בחינה
יש אתלטים ישראלים חלקם ברמה בינלאומית שלוקחים חופשי, בארץ מן הסתם האינטרס של האיגוד לגונן עליהם(אחרת אפשר יהיה לסגור את הבסטה די מהר) אז יבדקו מישהו שברור שלא לוקח ויגנו על אלה שלוקחים.

יחד עם זה אפשר להתפס אם אתה נורא "מוכשר"...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3618393,00.html

זה כל מה שעושים לכם? בדיקות שתן? מה הבעיה לזייף בדיקות שתן, תביא בדיקת שתן מהבית של חבר, חשבתי כבר מדובר בדברים יותר רציניים כמו בדיקות דם וכאלו.

• פותח/ת השרשור
זה כל הקטע לא בעיה
אפילו יש סיפור מפורסם על 2 אתלטיות שאחת לקחה והשניה הייתה נקייה באותה תקופה אז הנקייה השתינה במקום המסוממת והכל יצא תקין...
או סיפור ששמעתי שאתלט שתה את השתן שלו השתין ושוב שתה וככה כמה סייקלים כדי להתנקות
או משהו מגעיל דומה, לא יודע אם נכון ולא יודע מה ההיגיון בזה

זה כל מה שעושים לכם? בדיקות שתן? מה הבעיה לזייף בדיקות שתן, תביא בדיקת שתן מהבית של חבר, חשבתי כבר מדובר בדברים יותר רציניים כמו בדיקות דם וכאלו.

אסור לבצע בדיקות דם! גם לא בתחרויות גדולות כמו אולימפיאדה ואליפויות עולם .
יש חוק שקובע שלא ניתן לבצע בדיקות פולשניות (בדיקות דם) לאתלט שלא בהסכמתו , לעומת בדיקות שתן שחובה עליו לתת .

ברור שכל דבר אפשר לרמות ולתחמן , צריך להיות די מטומטם כדי להתפס בארץ. מהבחינה הזו , מדינת ישראל היא חממה מצוינת להעמסות סמים , אתלטם בעלי שם עולמי היו מגיעים לכאן ושוהים תקופות ממושכות מתאמנים ונוטלים חומרים אסורים , על מנת להמנע מבדיקות פתע במהלך תקופות האימונים (העמסה) , שהן התקופות האפקטיביות לנטילת סטרואידים ושאר ירקות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית