עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה מאמר גרוע ואתה חייב להפסיק להתלהב ממולי אפשטיין. הבנאדם נוכל. מציג את עצמו כפיזיולוג של המאמץ בזמן שהוא בחיים לא למד את זה. הוא פיזיולוג נטו. ההבדל הוא גדול בין השניים.
מה שגם שהוא כותב שם שטויות כמו לקחת קריאטין עם מיץ ממותק כדי להגביר ספיגה ולהשתמש בשיטת העמסה בלבד.
ראיתי מה הוא עשה עם שחר פאר ומכבי תל אביב. לא סתם כולם זרקו אותו.
בדיבורים בYNET ובערוץ 5 הוא טוב
משה ענה על זה היום כבר למישהו. זה מיתוס מפגר שמשום מה לא נשבר. זה לא משנה עם מה תיקח את זה או מתי תקח את זה.האם קריאטין עם מיץ ממותק לא מגביר את הספיגה? ההיגיון הבריא דווקא אומר לי שכן.
אשמח אם תסביר למה זה לא נכון .
לגבי השאר אני לא מתייחס מכיוון שאיני מעורה בפרטים.
משה ענה על זה היום כבר למישהו. זה מיתוס מפגר שמשום מה לא נשבר. זה לא משנה עם מה תיקח את זה או מתי תקח את זה.
המלצה שלי: כל מה ששפת המקור שלו הוא עברית- אפשר לזרוק לפח
אין לי מושג במחשבים, אני בא מתחום של רפואה וביולוגיה, אבל אני מניח שזה תופס בכל תחום.אז למה לעזאזל אתם נשארים מאחור עם קריאטין?
---------- התגובה התווספה ב 01:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:09 ----------
כמו ספרים של ++C
אז למה לעזאזל אתם נשארים מאחור עם קריאטין?
---------- התגובה התווספה ב 01:10 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:09 ----------
כמו ספרים של ++C
הרבה סיבות
כי צריך אשכרה להתאמן בשביל שיהיה אפקטיבי לקחת(אנחנו כולה עושים 5-6 יח' אימון בד"כ)
כי צריך מישהו שידע לתת לך את זה כמו שצריך עם מינימום פגיעה בריאותית ומינימום תופעות לוואי
ומינימום סיכוי להתפס
לאף אחד מהמאמנים הקודמים שלי לא היה מושג ירוק בזה ולמאמן הנוכחי שהוא מאמן מעולה אני בחיים לא אגש עם כזאת שאלה(זה נושא טאבו, זה לא כמו בתחום שלכם)
אם כבר בהנחה שהוא מבין(ואני לא יודע אם כן או לא) אז הוא יהיה זה שיגש אליי עם זה וזה יהיה בחדרי חדרים
כי מה זה כבר יתן לי לרוץ 10.30 או 10.20? ממילא קריירה אי אפשר לעשות מרמה כזאת אז מה הטעם?
הטעם הוא לנצח תחרויות,
סמים הם חלק בלתי נפרד מספורט תחרותי...בחרת בספורט תחרותי , בחרת בניצחון , בחרת במשפרי ביצועים.
מאמן מקצוען צריך לדעת איזה משפרי ביצועים לתת לך וכמה...אם הוא לא יודע, אז תתחליף אותו.
בנוגע לכמות האימונים , אני מסכים איתך...צריך להתאמן קשה.
כמה שטויות בפוסט אחד , חבל שהוא לא נותן לי אפשרות להוריד לך מוניטין שנמוך מאוד גם ככה חחח
1. לא יודע מהיכן ההשואה של המאמן שלי למאמנים אחרים בעולם. איפה הוא נופל מהם?
2. מעל 70 ירדו מ10 שניות, לא חושב שרובם עשו את זה "בקלות"
3. לרוץ 10.28 בלי סמים ולהגיע לאליפות עולם לספרינטר לבן זה לא קל בכלל
אז למה לעזאזל אתם נשארים מאחור עם קריאטין?
כמו ספרים של ++C
ספרים ב C++ באופן כללי מומלץ לזרוק לפח.
Fuck C++.
1. לא תוכל להוכיח שזה לא נכון , רבים יסכימו איתי ורבים לא , ככה שזה לא רלוונטי .
2. יש מצב שגם מעל 100 , הפואנטה היתה להראות את היחס וב"קלות" זה מושג יחסי 😃 . ברור שזה לא קל (אולי רק לבולט זה קל) .
3. אין כמעט ספרינטרים לבנים שרצים 10.28 בלי סמים ושנינו יודעים את זה.
זה משפט המיועד לסטודנטים שנתקלו אי פעם במרצה למת"מ (קימחי) ממדמ"ח....
בכל מקרה, ++C שפת האם שלי, אני מבקש לא לקלל...
זה משפט המיועד לסטודנטים שנתקלו אי פעם במרצה למת"מ (קימחי) ממדמ"ח....
בכל מקרה, ++C שפת האם שלי, אני מבקש לא לקלל...
---------- התגובה התווספה ב 12:19 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:18 ----------
יאללה אמיר, קח סייקל קטן ותעקוף את אלכס....אם תעשה תואר שני אז יהיה לך זמן ל-12 יחידות אימון בשבוע.
ברמה הזו אפשר גם לקרוא לתכניות שמתוכננות היטב עם הגיון מאחוריהן משפרי ביצועים. אולי צריך בכלל לאסור על מאמנים טובים לאמן, או להוציא מחוץ לחוק תכניות טובות. בעצם, אם אנחנו הולכים על הקטע של שיפור ביצועים התחרויות צריכות להיות מורכבות ממתחרים שאין להם שום ניסיון קודם בריצה מקצועית. ככה תקבל את התוצאות הכי אמינות נטולות עזרים.
אם לאמא שלך קוראים במקרה Bjarne Stroustrop, אני ממליץ למצוא הורים מאמצים 😛