הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם שריר נבנה גם כאשר אנחנו תקועים על אותו משקל עבודה?

Enforcer

משתמש פעיל
673
1
נק' מוניטין:
163
673
1
עניין אותי לדעת אם כאשר בנאדם נתקע בבנץ' או בתרגילים אחרים, כאשר במשך תקופה הוא עושה תרגיל מסוים עם אותו משקל עבודה, האם עדיין יש גירוי לשריר? אם הוא ממשיך להבנות?
או שהשריר נבנה יותר והגירוי הוא יותר חזק ויעיל כאשר יש עליה במשקלים?

אתה יכול להגדיל גם נפח (סטים/חזרות) ולא רק עצימות
יותר יעיל זה הוספת משקל
שינוי של הנפח יתאים למתאמנים מתקדמים יותר

לא צריך לעלות במשקל, השריר יכול לגדול גם בלי זה, השריר יגדל יותר מהר עם זה (כל עוד אתה במאזן חיובי).

יש הבדל בין להרים משקל שקל לך כל אימון ללהרים משקל שהוא המקסימום שלך, אמנם אתה לא תוסיף משקל באימון הבא אבל אולי תצליח עוד חזרה-2 וככה העומס גדל, בעיקרון כל עוד יש גירוי השריר יגדל כמובן בהתאמה לאוכל אבל צריך לשאוף להתקדם במשקלי העבודה גם כן.

לא צריך לעלות במשקל, השריר יכול לגדול גם בלי זה
זה לא עובד לאורך זמן, בסופו של דבר כדי להתקדם צריך לעלות עומסים וכמו שאמרו אפשר גם לשחק עם הווליום אבל הדרך העדיפה יותר תהיה עליה במשקלים או עליה במשקלים בנוסף לשינויים בנפח האימון כשמדובר במתאמנים מתקדמים יותר.

זה לא עובד לאורך זמן, בסופו של דבר כדי להתקדם צריך לעלות עומסים וכמו שאמרו אפשר גם לשחק עם הווליום אבל הדרך העדיפה יותר תהיה עליה במשקלים או עליה במשקלים בנוסף לשינויים בנפח האימון כשמדובר במתאמנים מתקדמים יותר.
זה עדיין יעבוד בצורה כלשהי כי עדיין תהיה הסתגלות מסוימת של הגוף, גם להרים 10 קילו זו לא תנועה טבעית (כל זה במאזן חיובי כמובן).

זה עדיין יעבוד בצורה כלשהי כי עדיין תהיה הסתגלות מסוימת של הגוף, גם להרים 10 קילו זו לא תנועה טבעית (כל זה במאזן חיובי כמובן).

אתה כנראה לא מבין את העקרון של שיווי משקל .
אם לא תגרום לערעור אתה לא תצא ממנו , ותדרוך במקום , אין שום משמעות למה ש "טבעי " .

אה ובאופן כללי לאנשים כאן תפסיקו לזיין תשכל בנושאים שאתם לא מבינים בהם .

אתה כנראה לא מבין את העקרון של שיווי משקל .
אם לא תגרום לערעור אתה לא תצא ממנו , ותדרוך במקום , אין שום משמעות למה ש "טבעי " .

אה ובאופן כללי לאנשים כאן תפסיקו לזיין תשכל בנושאים שאתם לא מבינים בהם .
למה אתה צריך להפר את ההומאוסטאסיס בשביל גדילה?
לא תגדל מבנצ' פרס של 40 קילו ומאזן חיובי?

למה אתה צריך להפר את ההומאוסטאסיס בשביל גדילה?
לא תגדל מבנצ' פרס של 40 קילו ומאזן חיובי?

אתה יודע מה הומאוסטאזיס אומר? הרי אם לא תפר אותו, ההומאוסטאזיס (הומו = אותו דבר; סטאזיס = מצב) ישאר, לא תהיה גדילה אבל דווקא כן תהיה ירידה לאורך זמן (כי אין באמת מצב של הומאוסטאזיס מבחינת שימור הכוח).

כל אימון גם לייצנות יוציא את הגוף מההומאוסטאזיס (ליצנות יכול גם להיות פילאטיס, כן כן מה שאתם שומעים)

מה שאתם טוענים (חוץ ממשה) זה שאימון עם משקל קל לא יגרום לשום קרעים מיקרוסקופיים? הרי גם המספר הכי קטן יגרום לגדילה במאסת שריר ושימו לב שלא אמרתי בשום מקום שזה יביא לגדילה משמעותית.
בקשר למשפט עם ההומאוסטאסיס באמת לא יודע מה חשבתי, עכשיו נקלט לי כמה מטומטם היה מה שכתבתי שם.

מה שאתם טוענים (חוץ ממשה) זה שאימון עם משקל קל לא יגרום לשום קרעים מיקרוסקופיים? הרי גם המספר הכי קטן יגרום לגדילה במאסת שריר ושימו לב שלא אמרתי בשום מקום שזה יביא לגדילה משמעותית.
בקשר למשפט עם ההומאוסטאסיס באמת לא יודע מה חשבתי, עכשיו נקלט לי כמה מטומטם היה מה שכתבתי שם.
יגרום אבל הם לא בהכרח יבנו יותר גדולים אם האימונים לא יהיו כאלה שיצריחו את הגוף להסתגל.
לאורך זמן גם תהיה ירידה בכוח

הדרך של הגוף לתקן את הקרעים המיקרוסקופיים זה לבנות שריר גדול יותר, זו היא הסתגלות...
בכל מכון יש את האנשים שעושים בנצ' של 90 קילו כשהם שוקלים 100 קילו על 10%.

הדרך של הגוף לתקן את הקרעים המיקרוסקופיים זה לבנות שריר גדול יותר, זו היא הסתגלות...
בכל מכון יש את האנשים שעושים בנצ' של 90 קילו כשהם שוקלים 100 קילו על 10%.

אבל אם היה שריר גדול יותר מלכתחילה ופתאום חתכת לו את הגירוי לבנץ' 40 קילו
השריר ממש לא יבנה גדול יותר אלה תחול ירידה חדה מאוד הן בכוח והן בגודל..
מהסיבה הפשוטה שאין סיבה לגוף להחזיק מסת שריר שאין לה שימוש..

אני לא מדבר על בן אדם שחתך בעומס שהוא מרים.
אני מדבר על בן אדם שהתחיל ממשקל מסוים ולאט לאט הוסיף משקל ושם נעצר, כאשר הוא נשאר על אותו נפח ועצימות.
לא רואה סיבה שהבן אדם הזה לא ימשיך לגדול (וכן אני יודע שמעט מאוד ובשלב מסוים הרבה שומן).

אני לא מדבר על בן אדם שחתך בעומס שהוא מרים.
אני מדבר על בן אדם שהתחיל ממשקל מסוים ולאט לאט הוסיף משקל ושם נעצר, כאשר הוא נשאר על אותו נפח ועצימות.
לא רואה סיבה שהבן אדם הזה לא ימשיך לגדול (וכן אני יודע שמעט מאוד ובשלב מסוים הרבה שומן).

תלוי איזה משקל זה ביחס לפוטנציל הגנטי של הבנאדם..
מתאמן מתחיל שכרגע מגיע לכשל ב40 קילו.
או מתאמן מתקדם שלוחץ 180.
המתאמן המתחיל במקרה הזה יגיע מהר מאד למצב שהוא משמין ולא גדל לעומת זאת המתאמן המתקדם יכול לגדול גם שנה בלי להוסיף גירוי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית