עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא עובד לאורך זמן, בסופו של דבר כדי להתקדם צריך לעלות עומסים וכמו שאמרו אפשר גם לשחק עם הווליום אבל הדרך העדיפה יותר תהיה עליה במשקלים או עליה במשקלים בנוסף לשינויים בנפח האימון כשמדובר במתאמנים מתקדמים יותר.לא צריך לעלות במשקל, השריר יכול לגדול גם בלי זה
זה עדיין יעבוד בצורה כלשהי כי עדיין תהיה הסתגלות מסוימת של הגוף, גם להרים 10 קילו זו לא תנועה טבעית (כל זה במאזן חיובי כמובן).זה לא עובד לאורך זמן, בסופו של דבר כדי להתקדם צריך לעלות עומסים וכמו שאמרו אפשר גם לשחק עם הווליום אבל הדרך העדיפה יותר תהיה עליה במשקלים או עליה במשקלים בנוסף לשינויים בנפח האימון כשמדובר במתאמנים מתקדמים יותר.
זה עדיין יעבוד בצורה כלשהי כי עדיין תהיה הסתגלות מסוימת של הגוף, גם להרים 10 קילו זו לא תנועה טבעית (כל זה במאזן חיובי כמובן).
למה אתה צריך להפר את ההומאוסטאסיס בשביל גדילה?אתה כנראה לא מבין את העקרון של שיווי משקל .
אם לא תגרום לערעור אתה לא תצא ממנו , ותדרוך במקום , אין שום משמעות למה ש "טבעי " .
אה ובאופן כללי לאנשים כאן תפסיקו לזיין תשכל בנושאים שאתם לא מבינים בהם .
למה אתה צריך להפר את ההומאוסטאסיס בשביל גדילה?
לא תגדל מבנצ' פרס של 40 קילו ומאזן חיובי?
למה אתה צריך להפר את ההומאוסטאסיס בשביל גדילה?
לא תגדל מבנצ' פרס של 40 קילו ומאזן חיובי?
יגרום אבל הם לא בהכרח יבנו יותר גדולים אם האימונים לא יהיו כאלה שיצריחו את הגוף להסתגל.מה שאתם טוענים (חוץ ממשה) זה שאימון עם משקל קל לא יגרום לשום קרעים מיקרוסקופיים? הרי גם המספר הכי קטן יגרום לגדילה במאסת שריר ושימו לב שלא אמרתי בשום מקום שזה יביא לגדילה משמעותית.
בקשר למשפט עם ההומאוסטאסיס באמת לא יודע מה חשבתי, עכשיו נקלט לי כמה מטומטם היה מה שכתבתי שם.
הדרך של הגוף לתקן את הקרעים המיקרוסקופיים זה לבנות שריר גדול יותר, זו היא הסתגלות...
בכל מכון יש את האנשים שעושים בנצ' של 90 קילו כשהם שוקלים 100 קילו על 10%.
אני לא מדבר על בן אדם שחתך בעומס שהוא מרים.
אני מדבר על בן אדם שהתחיל ממשקל מסוים ולאט לאט הוסיף משקל ושם נעצר, כאשר הוא נשאר על אותו נפח ועצימות.
לא רואה סיבה שהבן אדם הזה לא ימשיך לגדול (וכן אני יודע שמעט מאוד ובשלב מסוים הרבה שומן).