הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התקדמות ב5/3/1

Ron.cohen13

משתמש פעיל
892
164
נק' מוניטין:
230
892
164
אני כבר חודשיים (עוד מעט מסיים את השבוע השלישי של הסייקל השני) בתוכנית
מבסוט עד השמיים הדדליפט שלי כבר על 130 לחזרה
הבנצ' 85
הפרס 45 לפחות
והסקוואט 115 ל2 חזרות
אני שוקל 60.6 קילו עליתי עליה מבוקרת של 200 גרם כל שבוע ואוכל 2300 קלוריות
עד לפה הכל טוב ויפה
עכשיו האימונים התחילו להיות כבדים (כן זה לא משקל רציני אני יודע)
אבל אתן דוגמא עכשיו סיימתי בנצ', כדי לשבור את הPR שלי הייתי צריך לעשות 2 חזרות של 85 ולצערי הצלחתי רק אחד
בסווקאט הייתי צריך לעשות 2 של 115 ובשניה כמעט ולא הצלחתי, ממש עוד 100 גרם והייתי נופל
השאלה מה אעשה שאתחיל את הסייקל הבא ואצטרך לעשות 5 של 110 סקוואט
יש לי אפליקציה (מדהימה) שרושמת ומחשבת הכל אבל עדין לא יודע מה לעשות..
להמשיך ככה או מה?
שבוע הבא זה דילואד לפרוטוקול

אני נשאר עם הBbb
והכוונה בתרגילים שאני אוהב זה תרגילים מורכבים ולא במכונות, כל האולדפאשן .. לא אוהב את אלה שקלים לי האמת
תוכניות שמשתמשות במשקולות חופשיות יש מפה עד הודעה חדשה, 531 היא ממש לא ייחודית במובן הזה

• פותח/ת השרשור
תוכניות שמשתמשות במשקולות חופשיות יש מפה עד הודעה חדשה, 531 היא ממש לא ייחודית במובן הזה
רגע רגע יכול להיות שלא כ"כ הובנתי נכון, אמרתי שאני אוהב את התוכנית כי היא מתמקדת בתרגילים שאני אוהב כלומר תרגילים מורכבים ויותר עובדת על כוח
בטוח שיש עוד הרבה אחרות, אני פשוט לא מכיר

רגע רגע יכול להיות שלא כ"כ הובנתי נכון, אמרתי שאני אוהב את התוכנית כי היא מתמקדת בתרגילים שאני אוהב כלומר תרגילים מורכבים ויותר עובדת על כוח
בטוח שיש עוד הרבה אחרות, אני פשוט לא מכיר
כן, זו הייתה הכוונה שלי.
כל תוכנית ממוקדת פאוורליפטינג תעבוד על זה

• פותח/ת השרשור
כן, זו הייתה הכוונה שלי.
כל תוכנית ממוקדת פאוורליפטינג תעבוד על זה
כמו איזה? אני מכיר רק את אלה שבפורטל
עדכונים די רציניים, כבר לפני כמה שנים טובות הוא המליץ למשל
לעשות 2 סייקלים לפני דילואד - למה?
אופציה לסדר את השבועות כ-351 -
ואז לעשות במשקל של ה5 שלוש חזרות
ובמשקל של ה3 חמש חזרות??
לא נראלי אצליח בכלל חח

והכנסה של ג'וקרים שהם אחרי ה-AMRAP אתה מעלה ב-5% ומבצע 5 בשבוע של ה-5, 3 בשבוע של ה-3 ו-1 בשבוע של האחד עד שאתה מרגיש שנשארות לך במיכל חזרה או 2 - לא ממש הבנתי, הבנתי את אופן הביצוע מה הכוונה עד שאתה מרגיש? הרי לעשות עוד סט אחרי זה לחזרה אחת עם יותר משקל לא בטוח שאצליח לא?
השאלות שלי מופיעות במודגש בתוך הציטוט @kotzer

כמו איזה? אני מכיר רק את אלה שבפורטל
גם בפורטל יש לא מעט תכניות ממוקדות פאוורליפטינג, אבל בנוסף יש עוד מיליון שיטות ותוכניות.
לגבי למה 2 סייקלים, כי לקחת דילואוד כל 3 שבועות זה מוגזם, במיוחד בתכנית שלא מביאה אותך לגבול היכולת שלך.
לגבי ה-351, הכוונה היא שאתה פשוט מחליף את המיקום של השבוע של ה-5, ושם אותו אחרי ולא לפני זה של ה-3.
הכוונה של להרגיש את החזרות במיכל הכוונה שאתה נגיד מסיים סט של 3, שאתה מרגיש שהיית יכול לעשות 4 או 5

• פותח/ת השרשור
גם בפורטל יש לא מעט תכניות ממוקדות פאוורליפטינג, אבל בנוסף יש עוד מיליון שיטות ותוכניות.
לגבי למה 2 סייקלים, כי לקחת דילואוד כל 3 שבועות זה מוגזם, במיוחד בתכנית שלא מביאה אותך לגבול היכולת שלך.
לגבי ה-351, הכוונה היא שאתה פשוט מחליף את המיקום של השבוע של ה-5, ושם אותו אחרי ולא לפני זה של ה-3.
הכוונה של להרגיש את החזרות במיכל הכוונה שאתה נגיד מסיים סט של 3, שאתה מרגיש שהיית יכול לעשות 4 או 5

האמת שלפני שהתחלתי הסתכלתי הרבה בפורטל והתלבטתי בינה לבין טקסס מת'וד

שיניתי את הדילואד
ואני כבר התחלתי את הספר, מעניין האמת בלי קשר לתוכנית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית