הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
המסלול האישי שלי

המסלול האישי שלי

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-14/1/23
צודק. לכפור בטענה ש295 קילו דדליפט זה קצה גבול היכולת האנושית זה דבר חסר ערך ולא חשוב.
תשב בשקט.
אין צורך לריב, במיוחד לא בלוג שלי.
אשמח אם תשאירו את הלוג שלי נקי ממריבות כמה שאפשר, אפשר לדון בדברים גדולים יותר בפרטי.

נראה לי שהקטע עם הגבול האנושי היה פירגון, ולא נסיון לקבוע עובדה.

אין צורך לריב, במיוחד לא בלוג שלי.
אשמח אם תשאירו את הלוג שלי נקי ממריבות כמה שאפשר, אפשר לדון בדברים גדולים יותר בפרטי.
מקבל באהבה. אני מתנצל.
.
נראה לי שהקטע עם הגבול האנושי היה פירגון, ולא נסיון לקבוע עובדה.
לא נראה לי, אבל בהתחשב בבקשה שלך להשאיר את הלוג נקי ממריבות אני מבליג.

נערך לאחרונה:
@Texas Method יכולת לשלוך הודעה פרטית.
אשמח אם תמחוק את ההודעה שלך.

@Texas Method יכולת לשלוך הודעה פרטית.
אשמח אם תמחוק את ההודעה שלך.
בשמחה, אבל אם הבחור הנחמד מעליי יעשה זאת קודם.
כפי שכבר כתבתי, הסיבה שעניתי לו היא כי אני לא מתכוון לסבול הכפשות כאלה.
שבוע טוב אחי 😃

בשמחה, אבל אם הבחור הנחמד מעליי יעשה זאת קודם.
כפי שכבר כתבתי, הסיבה שעניתי לו היא כי אני לא מתכוון לסבול הכפשות כאלה.
שבוע טוב אחי 😃
לצערי אני לא יכול לערוך/למחוק את ההודעה אז דיווחתי למנהלים.

@elchonon בעיה נפתרה, אם תרצה שאני אמחק עוד הודעות תגיד לי
תודה רבה. במבט לאחור בהחלט לא היה ראוי שאפרסם אותה כאן אלא היה עדיף שאשלח אותה בהודעה פרטית.

ב"אימון קצר" אתה מתכוון ל3 או 4 שעות אימון? 😆
חחחח סתםם ;)
אני אוהבת אימוני מוצ"ש. הם עוזרים לי להתגבר על הדיכאון שנגמרה שבת ומחר יום ראשון 🫤
שעה בסך הכל, כי היה עם מי לפטפט.

elchonon עדכן/ה את הלוג ״המסלול האישי שלי״:

עדכון לוג: 05/01/20

יום ראשון

המשכתי את החצי השני של האימון של מוצ"ש.

בנץ' תחרותי רחב - 120 ק"ג, 5 סטים, 5 חזרות.
דדסטארט בנץ' צר - 105 ק"ג, 5 סטים, 5 חזרות.
חתירה - 120 ק"ג, 5 סטים, 5 חזרות.
מתח - עם 25 ק"ג, 5 סטים, 5 חזרות.
דדליפט - 170 ק"ג, 5 סטים, 5 חזרות.

בסך הכל פחות משבוע הפסקה מאז התחרות, אבל ממש מרגיש את השרירים (חומצת חלב או איך שקוראים לזה).
אני חושב שזה בגלל שגם לפני התחרות התאמנתי עם אצימות מאוד גבוה אבל נפח ממש נמוך.
אז אני חוזר לנפח עם משקלים די נמוכים כדי להיכנס לזה לאט לאט.

מתאמן כרגע על שיפור טכניקה (או נסיון טכניקה חדשה) בסקוואט. מקווה לראות אותו עולה קצת.
מוריד הילוך מהדדליפט כרגע גם בגלל שאין לי כל כך עניין להתקדם בו למרות שזה מפתה, (עוד 7.5 ק"ג זה שיא עולם בפדרציה שלנו), וגם בגלל שאני רוצה לקדם את שרירי הגב שלי עם חתירה ומתח על חשבון הדדליפט כרגע, ובהמשך זה כנראה גם יעזור לדדליפט שלי.

יש לי כרגע מטרה להביא את הסקוואט שלי לרמה סבירה פלוס, אני ממש רוצה לקלוט את הטכניקה ולראות את המשקל המכובד עליו גם כן.

גם יש לי חשק שביום מן הימים יהיה לי בנץ' 200 ק"ג, אז כרגע המטרה קרובת הטווח היא 180 ק"ג, כיוון שגם זה שיא עולם בפדרציה שלנו.

זה פשוט תרגיל ממש מפתה.
אבל אני יודע שזה יהיה ממש קשה כל המטרות שלי, אבל הצלחתי עד עכשיו, מקווה להמשיך להתקדם.
אני מודע לכך שככל שהמשקל עולה, ההתקדמות קשה יותר, בנוסף אני לא רוצה לעלות יותר מ 3 ק"ג מ"ג כרגע, כי אני צריך להישאר מתחת ל 90 ק"ג משקל גוף.

אבל מקסימום אעשה חיטוב (אני שונא חיטוב).

דבר אחרון, היה תענוג להרגיש את הבייספס בפעם הראשונה בשנתיים בתרגילי החתירה והמתח.
אתם מאמינים ששנתיים לא התפתאתי לעבוד עליהם כדי להשקיע את כל המאמצים שלי בפאוורליפטינג?

תענוג לחזור אליהם, אולי אתפתה גם להוציא את 4 הקוביות האחרונות שמכוסות שומן אצלי, אי אפשר לדעת.

אבל כרגע שאני כבר לא חושב על תחרות ופאוורליפטינג, אפשר לנסות להתקדם בכוח כללי יותר, ופחות ספציפי אבל עדיין ספציפי (אולי זה לא נשמע הגיוני, אבל זה הראש שלי).

קרא את שאר עדכון הלוג...

יאלללה ק1ביות!!! 🤪
חחח... זה מה שהוצאת מכל מה שכתבתי?
😆
אני רק אוציא אותם אם המשקל שלי בטעות יגלוש מעל 90, מה שלא סביר שיקרה.
פעם האחרונה שהייתי כמעט 90 היה לפני 7 שנים, אז ירדתי ל 64.5 ולאט לאט טיפסתי ל 86.9.

אני מעדיף לשמור על רמת שומן מחממת לחורף הזה, אבל אולי התפילות שלך יתקבלו.
וגם אז לעולם לא אהיה מסופרי הקלוריות הארורות, מקסימום אוריד פחמימות ואוסיף גזר.
אין לי בעיה לרדת או לעלות במשקל ברוך ה'.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית