הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שיפור כוח ללא עלייה בשומן

Grizzly Bear

משתמש קבוע
1,837
648
נק' מוניטין:
1,554
1,837
648
אני החלטתי שאני מתחטב פעם אחת כמו שצריך כי נמאס להיות באחוז שומן גבוהה ואני רוצה לשמור על החיטוב לאחר מכן. האם אני אצליח להתקדם במורכבים בלי לעלות בשומן בכלל או להשאר על אותו אחוז שומן? בנץ׳ זה התרגיל שהכי חשוב לי להתקדם בו. ואם כן אייך הייתם עושים את זה? לאכול נייטראלי או להיות בפלוס של 300? לאכול בפלוס רק בימים שיש אימון ובאחרים נייטרלי? זה אפשרי בכלל?

תחזור אחורה. רשמתי שאני משלב גם נפח וגם עצימות. וזה אומר 5*5 ו 8-10 חזרות. אתה יכול לא להאמין עד מחר אבל אנשים בפורום הזה הוכיחו שזה כן אפשרי. כמו שאמרתי, אם אין לך מושג איך להתאמן בחיטוב ולשמר משקלי עבודה, לא אומר שזה לא אפשרי. שיהיה לילה טוב והמשך שבוע נפלא.
אני מקווה שאתה יודע מה אתה אומר ומרוצה ויודע מה אתה עושה כי אני כן אז מה שנותר זה לאחל לך בהצלחה, ולילה טוב

איך בדיוק המשקלים שלי יוכיחו את טענותיכם? אני לא מתכוון לזרוק משקלים לאוויר ולפרסם כמה אני חזק בלי שום הוכחות (כמוך בדיוק דרך אגב).לא מתעסק בשטויות האלה - אנחנו ברשת ואפשר לחרטט פה חופשי. זה שאתה והבחור השני כנראה לא יודעים לשמור על משקלי עבודה בזמן חיטוב לא אומר שכל השאר לא יכולים לעשות את זה. רוצים תאמינו רוצים לא אבל כן אפשר לשמור ואף להתחזק בחיטוב במידה ועושים את זה נכון נקודה.
המשקל גוף שלך, והמשקלים שאתה מרים ישקפו באופן ברור אם אתה מתחיל או מתקדם.
מתחילים יכולים לדעתי לרדת במשקל ולהתחזק, לעומת מתקדם שיתקשה.
אז ההימור שלי שהיית מאוד שמן (כדי לרדת 17 ק"ג, בלי להעליב, זה כבוד), וגם שאתה מתחיל, ושמשקלי העבודה שלך היו נמוכים יחסית, ולכן הצלחת להתחזק.
אני כל כך אשמח לישמוע שאני טועה, אז תספר לי אם כן.
אני חושב ש liranstar יסכים איתי שלמתחילים אפשר להתקדם אולי בחיטוב. אבל למתקדמים נראה לי שכדאי להתנחם במה שנישמר אחרי חיטוב.
בדיוק ככה .

לכל מי שטוען פה שאי אפשר להמשיך להתרכז בכח בחיטוב וכל השטויות האלו הנה הניסיון שלי מהפעם האחרונה שחיטבתי (בכוונה לפחות) לפני 3 שנים.
הורדתי 8 קילו ב4 חודשים והמשקלים שלי נשארו כמעט זהים. בבנץ היה לי 117.5 ל4X3 לפני החיטוב. שבועיים לפני סוף החיטוב לחצתי 120X2X2. סקוואט היה לי 212.5X5 ונתתי 210X5 חודש לפני סוף החיטוב. בדדליפט היו לי כל מני 205X5F ו210X5F וחודש לפני סוף החיטוב נתתי 205X5F.
המ.ג ההתחלתי היה 89.5 הסופי 81.5. סרטונים ופירוטים אפשר יכול למצוא בלוג שלי בעמודים 59-60
לוג Hertzel Method

חודשיים אחרי החיטוב הזה אגב התחרתי ולמרות שירדתי קטגוריה שיפרתי את הסקוואט שלי מ232.5 ל250, ואת הטוטאל מ567.5@90 ל [email protected]

לכל מי שטוען פה שאי אפשר להמשיך להתרכז בכח בחיטוב וכל השטויות האלו הנה הניסיון שלי מהפעם האחרונה שחיטבתי (בכוונה לפחות) לפני 3 שנים.
הורדתי 8 קילו ב4 חודשים והמשקלים שלי נשארו כמעט זהים. בבנץ היה לי 117.5 ל4X3 לפני החיטוב. שבועיים לפני סוף החיטוב לחצתי 120X2X2. סקוואט היה לי 212.5X5 ונתתי 210X5 חודש לפני סוף החיטוב. בדדליפט היו לי כל מני 205X5F ו210X5F וחודש לפני סוף החיטוב נתתי 205X5F.
המ.ג ההתחלתי היה 89.5 הסופי 81.5. סרטונים ופירוטים אפשר יכול למצוא בלוג שלי בעמודים 59-60
לוג Hertzel Method

חודשיים אחרי החיטוב הזה אגב התחרתי ולמרות שירדתי קטגוריה שיפרתי את הסקוואט שלי מ232.5 ל250, ואת הטוטאל מ567.5@90 ל [email protected]

איפה עלית כאן במשקלים? שזה הדיון

לוג Hertzel Method

תודה רבה על השיתוף שלך. וכל הכבוד על ירידה כה משמעותי, ושמירה על המשקלים שלך.
אני מגדיר את זה עליה בפני עצמו שהצלחת לשמור על המשקלים שלך.
אבל הוכחת את הנקודה שלנו. שלמתאמנים רציניים יהיה קשה ולא מומלץ לנסות להתקדם משמעותית במשקלים בזמן חיטוב.
השמירה, היא ההצלחה.

נ.ב. אחי מרשים מאוד, בטח היית מקום ראשון.

לוג Hertzel Method

קודם כל אף אחד לא אמר שאי אפשר להתמקד בכוח, כל הדיון פה היה על שימור מסת שריר ולמזער את הירידה, והתמקדות בכוח והתקדמות במשקלי עבודה בחיטוב כן תפגע במסת השריר!! כנראה לא הבנת על מה מדובר
בבאדיבילדנג אנו משווים לפי תמונות של לפני ואחרי
מוזמן לעלות כאן ואנחנו נחליט כמה שריר וכמה אחוז שומן ירדת, אבל מצד שני אתה בכלל התאמנת כוח בחיטוב,אז אתה ליפטר ולא בלדר , אז לא יודע איך קראת לזה חיטוב בכלל אבל נניח וכן..תוצאות בסוף חיטוב נמדדות לפי כמה מסה הצלחת לשמור ולא כמה משקלים הרמת, תרצה לא תרצה אתה לא סופרמן , בגרעון קלורי הגוף נפגע בכל מני היבטים שכבר ציינתי בתגובות הקודמות, גם אני יכול להתאמן כוח בחיטוב ולהגיד שמרתי על כוח אבל השאלה איך אני נראה בסוף החיטוב נראה לי את זה אתה יודע כבר

איפה עלית כאן במשקלים? שזה הדיון
תודה רבה על השיתוף שלך. וכל הכבוד על ירידה כה משמעותי, ושמירה על המשקלים שלך.
אני מגדיר את זה עליה בפני עצמו שהצלחת לשמור על המשקלים שלך.
אבל הוכחת את הנקודה שלנו. שלמתאמנים רציניים יהיה קשה ולא מומלץ לנסות להתקדם משמעותית במשקלים בזמן חיטוב.
השמירה, היא ההצלחה.

נ.ב. אחי מרשים מאוד, בטח היית מקום ראשון.
הסקוואט עלה מ232.5 ל250 והטוטאל מ567.5 ל612.5. זה שבזמן החיטוב עצמו לא הרמתי שיאים לא אומר שלא התחזקתיי, כי איך שהחזרתי את הפחמימות רק בניתי פיק והגעתי לprים
קודם כל אף אחד לא אמר שאי אפשר להתמקד בכוח, כל הדיון פה היה על שימור מסת שריר ולמזער את הירידה, והתמקדות בכוח והתקדמות במשקלי עבודה בחיטוב כן תפגע במסת השריר!! כנראה לא הבנת על מה מדובר
בבאדיבילדנג אנו משווים לפי תמונות של לפני ואחרי
מוזמן לעלות כאן ואנחנו נחליט כמה שריר וכמה אחוז שומן ירדת, אבל מצד שני אתה בכלל התאמנת כוח בחיטוב,אז אתה ליפטר ולא בלדר , אז לא יודע איך קראת לזה חיטוב בכלל אבל נניח וכן..תוצאות בסוף חיטוב נמדדות לפי כמה מסה הצלחת לשמור ולא כמה משקלים הרמת, תרצה לא תרצה אתה לא סופרמן , בגרעון קלורי הגוף נפגע בכל מני היבטים שכבר ציינתי בתגובות הקודמות, גם אני יכול להתאמן כוח בחיטוב ולהגיד שמרתי על כוח אבל השאלה איך אני נראה בסוף החיטוב נראה לי את זה אתה יודע כבר
הכותרת של הפוסט זה "שיפור כח ללא עליה בשומן" אז איך בדיוק הדיון הזה הוא לא על שימור/שיפור כח?

הבעיה בדיון הזה היא שאף אחד לא מגדיר מה זה להתחזק בחיטוב.

1) יש להתחזק: שזה לשבור שיאים אישיים של כל הזמנים במהלך חיטוב כמתאמן בינוני מתקדם - ואני מנחש שאף אחד לא עשה דבר כזה כאן
2) ויש להתחזק שזה: להתחיל חיטוב אחרי שפרשת מאימונים ואתה במהלך החיטוב עולה בכח אל משקלים שכבר הייתה בהם בעבר או להתחזק כמתאמן מתחיל - והאופציות של 2 סבירות מאד ולא יוצאות דופן במיוחד.

כל מי שהתחזק בחיטוב כאדם טבעי עשה את זה כאופציה 2, ואם מישהו ינסה לטעון אחרת אז הוא פשוט טועה בהגדרה שלו למתאמן בינוני מתקדם.

דבר נוסף לקחת בחשבון הוא עניין המשאבים.
תאורתית, אני מנחש שאופציה "1" היא אפשרית אם בחיטוב כולו יתמקד בתרגיל אחד בודד, לדוגמא, לעשות רק סקוואט. ואני משער שהכח יעלה בו לשיאים של כל הזמנים גם בחיטוב.

הבעיה בדיון הזה היא שאף אחד לא מגדיר מה זה להתחזק בחיטוב.

1) יש להתחזק: שזה לשבור שיאים אישיים של כל הזמנים במהלך חיטוב כמתאמן בינוני מתקדם - ואני מנחש שאף אחד לא עשה דבר כזה כאן
2) ויש להתחזק שזה: להתחיל חיטוב אחרי שפרשת מאימונים ואתה במהלך החיטוב עולה בכח אל משקלים שכבר הייתה בהם בעבר או להתחזק כמתאמן מתחיל - והאופציות של 2 סבירות מאד ולא יוצאות דופן במיוחד.

כל מי שהתחזק בחיטוב כאדם טבעי עשה את זה כאופציה 2, ואם מישהו ינסה לטעון אחרת אז הוא פשוט טועה בהגדרה שלו למתאמן בינוני מתקדם.

דבר נוסף לקחת בחשבון הוא עניין המשאבים.
תאורתית, אני מנחש שאופציה "1" היא אפשרית אם בחיטוב כולו יתמקד בתרגיל אחד בודד, לדוגמא, לעשות רק סקוואט. ואני משער שהכח יעלה בו לשיאים של כל הזמנים גם בחיטוב.
הסברת את זה נפלא.

קל מאוד לזרוק הכל על ״סטרואידים״. כל מה שלא מבינים או לא יודעים להסביר - זה בטוח סטרואידים.

בכל התקופה שאני מתאמן ומתחרה פאוורליפטינג - לא עליתי הרבה במשקל.
תחרות ראשונה 2012 נשקלתי 85 עם טוטאל 547, תחרות אחרונה 2018 נשקלתי 90 עם טוטאל 737.

עכשיו למי ששוב יצעק סטרואידים !!!!!! ... ב2015 התחריתי במשקל 80 (שעתיים לפני שקילה) ונתתי טוטאל של 637 - ללא חומרים.

אני יכול לתת עוד המון דוגמאות מחברים שלי טבעיים ולא טבעיים שהתחזקו בזמן גרעון קלורי. ספציפית תחרות כמו פרורו עם קטגוריות משקל שונות (80 קילו, שזה אומר שאנשים שמתחרים עד 82 ושוקלים 87 צריכים לרדת במשקל כדי להכנס לעד 80 שקילה שעתיים לפני, אותו דבר מתחרים עד 100 שיורדים לקטגוריה עד 95 שקילה שעתיים לפני).

בפאוורליפטינג צריך למקסם את התחרותיות שלך, זה כולל למקסם את המאסת שריר שלך בקטגורית המשקל הנתונה, זה לא כל כך שונה מבילדינג רק שבפאווליפטינג לרוב יש נקודה שמשם תהיה יותר חלש, שונה מכל אחד אבל לרוב סביב 8-14 אחוז שומן.

בפאוורליטינג באופן אידיאלי ה״מאסה״ תהיה מאוד מתונה עם עודף קלורי מתון לאורך רוב השנה והירידה במשקל תהיה יחסית קצרה ולא אגרסיבית. על מנת לאפשר התקדמות לכל אורך הזמן. במיוחד בזמן פיקינג לא צריך הרבה אוכל כדי להתחזק כי אתה לא מבצע הרבה נפח, ההתחזקות היא התייעלות עצבית ותרגול עצימות, לא צריך המון קלוריות בשביל זה.

• פותח/ת השרשור
קל מאוד לזרוק הכל על ״סטרואידים״. כל מה שלא מבינים או לא יודעים להסביר - זה בטוח סטרואידים.

בכל התקופה שאני מתאמן ומתחרה פאוורליפטינג - לא עליתי הרבה במשקל.
תחרות ראשונה 2012 נשקלתי 85 עם טוטאל 547, תחרות אחרונה 2018 נשקלתי 90 עם טוטאל 737.

עכשיו למי ששוב יצעק סטרואידים !!!!!! ... ב2015 התחריתי במשקל 80 (שעתיים לפני שקילה) ונתתי טוטאל של 637 - ללא חומרים.

אני יכול לתת עוד המון דוגמאות מחברים שלי טבעיים ולא טבעיים שהתחזקו בזמן גרעון קלורי. ספציפית תחרות כמו פרורו עם קטגוריות משקל שונות (80 קילו, שזה אומר שאנשים שמתחרים עד 82 ושוקלים 87 צריכים לרדת במשקל כדי להכנס לעד 80 שקילה שעתיים לפני, אותו דבר מתחרים עד 100 שיורדים לקטגוריה עד 95 שקילה שעתיים לפני).

בפאוורליפטינג צריך למקסם את התחרותיות שלך, זה כולל למקסם את המאסת שריר שלך בקטגורית המשקל הנתונה, זה לא כל כך שונה מבילדינג רק שבפאווליפטינג לרוב יש נקודה שמשם תהיה יותר חלש, שונה מכל אחד אבל לרוב סביב 8-14 אחוז שומן.

בפאוורליטינג באופן אידיאלי ה״מאסה״ תהיה מאוד מתונה עם עודף קלורי מתון לאורך רוב השנה והירידה במשקל תהיה יחסית קצרה ולא אגרסיבית. על מנת לאפשר התקדמות לכל אורך הזמן. במיוחד בזמן פיקינג לא צריך הרבה אוכל כדי להתחזק כי אתה לא מבצע הרבה נפח, ההתחזקות היא התייעלות עצבית ותרגול עצימות, לא צריך המון קלוריות בשביל זה.
הקטע הוא שכשמדברים על תכניות עם שלב נפח ואז עצימות תמיד אומרים לאכול כמה שאפשר כדי להתאושש. במיוחד חברי הכת של ריפטו (לא שהוא קשור לפאוורליפטינג כל כך). אז בעצם אתה אומר שאפשר נגיד בתכנית של גלן פנדליי להיות על פלוס 300-500 בשלב הנפח ואז נייטרלי או מינוס של 300 בשלב העצימות והיא תעבוד ותהיה התקדמות טובה? סתם תכנית לדוגמא.

הקטע הוא שכשמדברים על תכניות עם שלב נפח ואז עצימות תמיד אומרים לאכול כמה שאפשר כדי להתאושש. במיוחד חברי הכת של ריפטו (לא שהוא קשור לפאוורליפטינג כל כך). אז בעצם אתה אומר שאפשר נגיד בתכנית של גלן פנדליי להיות על פלוס 300-500 בשלב הנפח ואז נייטרלי או מינוס של 300 בשלב העצימות והיא תעבוד ותהיה התקדמות טובה? סתם תכנית לדוגמא.
כשהתחלתי ליפטינג בחודשיים הראשונים שלי הסקוואט והדדליפט שלי עלו מ130 לשישיות ל180 לשלשה סקוואט ו185X4 דדליפט כשבזמן הזה עליתי קילו וחצי בערך במ.ג שלי. בשום שלב בקריירה לא חייבים לאכול כמו אדיוט בתירוץ שחייבים את זה כדי להיות חזקים
אז לתשובה חד משמעית - כן. אפשר לעשות דבר כזה

תמיד אומרים לאכול כמה שאפשר כדי להתאושש
מי שאומר את זה לא מבין כלום, צריך לאכול בהתאם, אין לגוף שלך מה לעשות עם אקסטרה מטורף של קלוריות.
רק 2 סוגי אנשים יכולים לאכול בפרעות: מתחילים רזים מאוד, שחייבים להתחיל לאכול, ואנשים על הרבה חומרים, שהגוף שלהם יכול להתמודד עם אקסטרה גדול של קלוריות

מי שאומר את זה לא מבין כלום, צריך לאכול בהתאם, אין לגוף שלך מה לעשות עם אקסטרה מטורף של קלוריות.
רק 2 סוגי אנשים יכולים לאכול בפרעות: מתחילים רזים מאוד, שחייבים להתחיל לאכול, ואנשים על הרבה חומרים, שהגוף שלהם יכול להתמודד עם אקסטרה גדול של קלוריות
יש משהו אחד שאני למדתי על הבשר שלי ש-2800 קלוריות ואפילו 3500 לא מספיקות כדי להתאושש מאימונים עצימים כשהמשקלים עולים. כשריפטו אמר שבחור צעיר ששוקל מתחת ל 80 קילו ונראה כמו מקל עם קרס קטנה צריך לאכול 5000-6000 קלוריות ואפילו לצרוך אותם מגלון של חלב אז הוא צודק לגמרי. ככה ההתאוששות תהיה מקסימלית וההתקדמות בהתאם. הרעיון של להתקדם בחיטוב נשמע קצת לא כיפי והמילה חיטוב גם לא כזאת משהו. עדיף לגדול
יש דבר כזה שנקרא GOMAD וזה דבר שהוכ בעייתי כי זה תאכל מכל הבא ליד דהיינו חטיפים שוקולדים המבורגרים שווארמות פיצות... עם שילוב של בשרים, דגים, חלב , ירקות, פירות... אז עקרון חשוב כשאתה מעלה ליותר מ 4000 קלוריות ביום הוא לעקוב אחרי המשקל וקו המותניים שלך. אם קו המותניים גדל יתר על המידה זה באמת יותר מדי קלוריות ואם לא אז זה מספיק כדי להתאושש ולשמור על א"ש תקין

יש משהו אחד שאני למדתי על הבשר שלי ש-2800 קלוריות ואפילו 3500 לא מספיקות כדי להתאושש מאימונים עצימים כשהמשקלים עולים. כשריפטו אמר שבחור צעיר ששוקל מתחת ל 80 קילו ונראה כמו מקל עם קרס קטנה צריך לאכול 5000-6000 קלוריות ואפילו לצרוך אותם מגלון של חלב אז הוא צודק לגמרי. ככה ההתאוששות תהיה מקסימלית וההתקדמות בהתאם. הרעיון של להתקדם בחיטוב נשמע קצת לא כיפי והמילה חיטוב גם לא כזאת משהו. עדיף לגדול

יש דבר כזה שנקרא GOMAD וזה דבר שהוכ בעייתי כי זה תאכל מכל הבא ליד דהיינו חטיפים שוקולדים המבורגרים שווארמות פיצות... עם שילוב של בשרים, דגים, חלב , ירקות, פירות... אז עקרון חשוב כשאתה מעלה ליותר מ 4000 קלוריות ביום הוא לעקוב אחרי המשקל וקו המותניים שלך. אם קו המותניים גדל יתר על המידה זה באמת יותר מדי קלוריות ואם לא אז זה מספיק כדי להתאושש ולשמור על א"ש תקין

''תאכל 5000-6000 קלוריות ביום אם אתה שוקל מתחת ל80 למקסם התאוששות''

גם:

''אם המותניים גדלות יתר על המידה זה באמת יותר מידי קלוריות''

או שאתה מטומטם או שאתה מטומטם

ההתאוששות תיהיה אולי מהירה יותר אבל גם העליה בשומן תיהיה בהתאם (שאגב יש פה כמה חבר׳ה מהפורום שעשו את הטעות הזאת כולל אותי). אם אין לך בעיה להראות כמו שק חרא מהלך שיהיה לך לבריאות. למיטב ידעתי, ריפטו הוא לא העיפרון הכי חד בקלמר בכל מה שקשור לתזונה ככה שלא הייתי לוקח ממנו עצות. להביא למתאמן לטחון 5000 ק׳, במיוחד אם הוא מתאמן מתחיל, פשוט חוסר אחריות. אבל היי, העיקר שהוא התאושש מהר וירים יותר משקל..

ההתאוששות תיהיה אולי מהירה יותר אבל גם העליה בשומן תיהיה בהתאם (שאגב יש פה כמה חבר׳ה מהפורום שעשו את הטעות הזאת כולל אותי). אם אין לך בעיה להראות כמו שק חרא מהלך שיהיה לך לבריאות. למיטב ידעתי, ריפטו הוא לא העיפרון הכי חד בקלמר בכל מה שקשור לתזונה ככה שלא הייתי לוקח ממנו עצות. להביא למתאמן לטחון 5000 ק׳, במיוחד אם הוא מתאמן מתחיל, פשוט חוסר אחריות. אבל היי, העיקר שהוא התאושש מהר וירים יותר משקל..

לא ממש צריך לענות לו ברצינות

''הרעיון של להתקדם בחיטוב נשמע קצת לא כיפי והמילה חיטוב גם לא כזאת משהו'' שמע יש לו טענות חזקות.

אוקי, אז התאוששת יום אחד לפני נגיד, ועכשיו אתה מסיים את המסה מהר יותר ועם עודף משקל לא קטן, עכשיו אתה צריך לעשות חיטוב ולעכב משמעותית את ההתקדמות. בפועל יצא שהגעת לאותן תוצאות באותו זמן, אבל איכות החיים שלך גרועה יותר בדרך שאתה מתאר

--- עידכון הודעה, היום ב- 21:47, תאריך ההודעות המקורית: היום ב- 21:41 --- יש דבר כזה שנקרא GOMAD וזה דבר שהוכ בעייתי כי זה תאכל מכל הבא ליד דהיינו חטיפים שוקולדים המבורגרים שווארמות פיצות... עם שילוב של בשרים, דגים, חלב , ירקות, פירות... אז עקרון חשוב כשאתה מעלה ליותר מ 4000 קלוריות ביום הוא לעקוב אחרי המשקל וקו המותניים שלך. אם קו המותניים גדל יתר על המידה זה באמת יותר מדי קלוריות ואם לא אז זה מספיק כדי להתאושש ולשמור על א"ש תקין
לא יודע למה התנפלתם עליו. זה דעה רווחת של פאוורליפטינג. זה כמו בודיבילדינג וזריקות.
פאוורליפטר לא מתחשבן במה שהוא אוכל.
אני אישית לא מסכים עם שני הרעיונות. אבל זה סוג של מסלול מסוים.

לא יודע למה התנפלתם עליו. זה דעה רווחת של פאוורליפטינג. זה כמו בודיבילדינג וזריקות.
פאוורליפטר לא מתחשבן במה שהוא אוכל.
אני אישית לא מסכים עם שני הרעיונות. אבל זה סוג של מסלול מסוים.

כי הוא טוען שאתה צריך לאכול כמו בהמה כדי להתאושש מאימונים למרות שבפועל אנשים טוענים שהם מתקדמים בכוח יפה גם בלי להשמין כמו חיות
ואתה ביניהם (אמרת שאף פעם לא עשית חיטוב ואתה לא שמן) אנשים כאן עם משקלים מאוד מכובדים לא בדיוק עשו מסה שהם שוקלים פחות מ80 ואוכלים 6000 קלוריות ביום, ועוד הוא מדבר עלק על ''לעקוב אחרי קו המותניים'' שהבן אדם מכניס איזה 2000-3000 קלוריות מעל הניטרלי פאקינג בדיחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית