הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,290
12,431
מנהל
נק' מוניטין:
58,708
103,290
12,431
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

לא רק אחרי יציאה אני רעב..ואוכל בד"כ אבל לפעמים אני חוזר בשש-שבע בבוקר עוד שנייה מת מעייפות אז אני ישר הולך לישון...
אבל לאכול כ"כ הרבה בפעם אחת?חח כאילו גם ככה הארוחות שלי מפוצצות אז לשלב בין שלוש מהן..מסוכן חחחח

תקשיבו שהתחלתי להתאמן שזה היה ב15.4 שקלתי 56 בערך והיום אחרי איזה שלוש שבועות אני שוקל 58.4 עכשיו אנלא יודע עד כמה המשקל הזה נכון.. זה לא כל כך נחשב טוב נכון? להתחיל לאכול עוד יותר?

תקשיבו שהתחלתי להתאמן שזה היה ב15.4 שקלתי 56 בערך והיום אחרי איזה שלוש שבועות אני שוקל 58.4 עכשיו אנלא יודע עד כמה המשקל הזה נכון.. זה לא כל כך נחשב טוב נכון? להתחיל לאכול עוד יותר?

זה בסדר.. אבל אם תאכל יותר יהיה יותר טוב:s49:

שאלה אחת המטומטמות חח
לקיחת חלבון אחרי אימון (מדבר גם על אוכל וגם על תוספים) מה עושה ?
אם אפשר הסבר הגיוני קצר.
תודה 😃

כמה זמן ללא אימונים לוקח לגוף להתחיל לפרק שריר? אם בכלל? כי אני עושה הפסקה קטנה מהאימונים אבל שומר על מאזן ניטרלי... לא הייתי בטוח אם זה יכול לגרום לפירוק שריר או לא 😛

שאלה די מפגרת אבל אני שואל ברצינות!

אם אני ילעס את הטונה טוב טוב החלבון יספג יותר טוב ויותר מהר?!?

תנו לי כמה מאכלים רווי חלבון / שומן או שניהם ביחס גבוה מאוד לעומת פחמימות.

פיסטוקים קלוייםאו קשיו זה מצויין אבל ל100 גרם יש שם בערך 40 שומן -20 חלבון 20 פחמימות, מחפשים מאכלים עםכמות נמוכה של פחמימות.

בשרים שמנים
גבינות שמנות
ביצים

בשאר:
אגוזים, טחינה, חמאת בוטנים וכל אלה
יש פחמימות... מה לעשות 😃

גבנץ, טונה, ביצים, בשר, עוף, דגים, מיונז ואבקות אייזולייט

שאלה אחת המטומטמות חח
לקיחת חלבון אחרי אימון (מדבר גם על אוכל וגם על תוספים) מה עושה ?
אם אפשר הסבר הגיוני קצר.
תודה 😃
אם אכלת חלבון ככה שעתיים שלוש לפני האימון אז בגדול כלום כי סינטוז החלבון יהיה גם ככה גבוהה מאוד ויהיה מספיק חלבון ממקודם

כן כל אלה מוכרים.. תודה
אםמישהו מכיר איזה מתכון או מאכל אחר אשמח לשמוע

זה די אינדיבידואלי, במקרה ואתה על ניטרלי ולא בגירעון אז זה יקח יותר זמן, בעיקרון הגוף סוג של עצלן, הוא לא אוהב להשקיע הרבה אנרגיה ובמקרה ואין לו צורך בנפח מיותר של סיבי שריר אז לאט לאט הנפח ירד.
בקשר לזמן זה יכול להיות שבועיים ויכול להיותהרבה יותר, תלוי בהרבה גורמים, וותק אימונים רמת מתאמן, גנטיקה וכו'.
דרך אגב פירסמת את זה במקום לא נכון, זה קשור לאימונים.

חוץ מפחמימות וכל האוכל שאוכלים במסה, גם שתיה מרובה גורמת להיצתברות נוזלים ?

כן אבל רוב הנוזלים מקבלים מאוכל (פחמימות)

אני צריך קצת סדר בעניין המגנזיום.
הבנתי שמגנזיום ציטראט עדיף על אוקסיד,
אבל באוקסייד יש הרבה יותר מ"ג בכל כדור.
ולפי מה שהבנתי מגנזיום שלא ניספג בעצם משלשלים.
אז עם אני לא משלשל, סביר להניח שהמגנזיום ניספג? (אני לוקח אוקסיד כרגע אם זה לא ברור)

לא. לא לכולם מגנזיום עושה שלשול. ובכל זאת, עדיף ציטראט

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית