הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,432
מנהל
נק' מוניטין:
58,709
103,293
12,432
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

בלתי אפשרי. הקופון דורש סכום קניה מינימלי של 50$, לא כולל משלוח.

כן אבל המשלוח עולה 5 דולר. משמע ההזמנה שלו עלתה 50 דולר נטו

ההזמנה עלמה עולה 35 דולר,המשלוח עועלה 19.80.
ניסיתי את הקופון,אבל הוא מראה שזה רק עם סאבטוטאל של 50+.
מה שכן מצאתי קופון של 5% הנחה,לא רשום אם זה מהסכום הכללי,כי אם כן זה מוריד לי את הכל מייחד ל 51 דולר,אבל עדיין אני דואג שלא אפול על ביורוקרטיה שיתחשבנו איתי על פארש.

E - ממתי המשלוח 5 דולר? :|
VIB - ההנחה תמיד מסכום המוצרים בלבד, המשלוח מחושב בנפרד.
תוריד חפיסת אומגה אחת ממהזמנה וככה תוכל להזמין ללא דאגת מעמ.

כשמזמינים כדורים תמיד יוצא לי משלוח 4.9 דולר. ISAL
ואם לא תשחק עם זה עד שיצא.

ההזמנה עלמה עולה 35 דולר,המשלוח עועלה 19.80.
ניסיתי את הקופון,אבל הוא מראה שזה רק עם סאבטוטאל של 50+.
מה שכן מצאתי קופון של 5% הנחה,לא רשום אם זה מהסכום הכללי,כי אם כן זה מוריד לי את הכל מייחד ל 51 דולר,אבל עדיין אני דואג שלא אפול על ביורוקרטיה שיתחשבנו איתי על פארש.

מה הקופון?

כמה שוקל מגש פיצה? כמות של מגש 8חתיכות XL [בפיצא רומאם מישהו יודע ]

שייק של 70SBIG כולל גלידה, עכשיו יש לי כאן גלידה זולה כנראה ואני רואה שהערכים ממש חרא,
אז רציתי לדעת מה הערכים הרגילים של הגלידה (יחסית ובערך), נגיד בשייק עצמו, לאיזה ערכים של גלידה התכוונו בחישוב.

תודה רבה.

האם יש הבדל בערכים בין בוטנים טריים לבין בוטנים קלויים(אותם הבוטנים הטריים רק אחרי מן טיגון על מחבת בבית,בלי מלח,לא מה שמוכרים בחנויות שמלא בנתרן)?
האם זה אותו העקרון כמו לחם טרי לעומת לחם אחרי טוסטר קופץ?(אותם ערכים)

בדיוק המקום לשאלה שלי - בהעמסה יוצא לי שכמעט כל העמסה אני נכנס לשירותים 10000 פעם ביום ומלא שלשולים - השאלה היא: איך אפשר לדעת אם כל הקלוריות נספגות בהעמסה או לא? שמתי לב שאני תמיד עולה נוזלים מן הסתם בהעמסה, אבל משום מה לא נראה לי שהכל נספג, כן כן שאלה דפוקה לכן רשמתי אותה פה.

בהעמסות של AD,עד כמה חמור לשתות בירה(בקבוק או 2),אם זה בכלל חמור?😃

שאלה לא קשורה אבל יש מצב מתאימה לפה- עד כמה משחק כדורגל עצים במהלך שבוע מנוחה טוטלית מאימונים ,יכול להשפיע על המנוחה וההתאוששות? והאם זה פוגע בכל הפואנטה של השבוע שבוע וחצי מנוחה והתאוששות הורמונים?

אחרי יהומבין אסור לאכול שומדבר 4 שעות,יש בעיה בלשתות תה למשל עם ממתיק?
או בכלל משהו דיאט כמו קולה זירו במהלך השעות האלה?

לא כדאי לאכול או לשתות משו מתוק כי זה מעלה את רמות האינסולין בגוף,כל אכילה של פחמימות או חלבונים מעלה את האינסולין.אם אתה רוצה ליהות ממש קפדן אל תוכל כלום 4 שעות.

רגע רגע רגע............
ממתיקים מלאכותיים גם מעלים אינסולין???

בנוגע לקפאין וחילוף חומרים.
שמעתי משהו על זה שקפאין מגביר חילוף חומרים... בכל אופן הייתכן שזה ממש קיצוני?
לרוב אני פעם ביום מבקר בשירותים
בימי שישי כשאני חוזר ומתאמן, אני לרוב לוקח את הקפאין אחרי השירותים (בגלל ההשפעות שלו עליי)
מה שיצא לי מזה עד כה זה 4 פעמים הלכתי לשירותים במסגרת של 7 שעות בערך. מה לעזאזל? יש מצב שקפאין משפיע עליי עד כדי כך?

אגב מינונים אני לוקח 200~ מ"ג קפאין. (ע"פ חישוב של 3 כפיות קפה)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית