הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,432
מנהל
נק' מוניטין:
58,709
103,293
12,432
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה במה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
המשך לאשכול הקודם: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=5978

טוב זאת בהחלט שאלה מפגרת...
קרה מקרה ששכחתי המבורגרים במיקרו למשך שבוע וכשהוצאתי אותם הם היו מלאים תולעים... זה היה ממש מפחיד.
איך זה קורה ולמה מישהו יודע?

זה הטבע עושה את שלו

הגוף שלנו כל הזמן נלחם נגד חיידקים ובקטריות וזבובים (תולעים) וכל דבר אחר שרוצה לאכול אותו. כשאתה מת, הם מנצחים 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אחלה הודעה לקרוא בזמן חיטוב. מדכא תאבון מספר 1.

מישו ניסה את הגיינר של ISS בטעם וניל?
הזנמתי היום וניל כי אין במלאי קרם עוגיות :(

טעים
היתרון שלו שלוניל אפשר להוסיף פירות בשייק אם אתה לדוגמא עושה אותו בבלנד.

גם אני ראיתי בזמן אוכל. אם אין אוכל אני לא נכנס לפורום.

למישהו יש באמת הסבר איך באמת מוצר מזון שנשכח כמו שתיאר הבחור במיקרו אטום לחלוטין ומהאוכל מתפתחות תולעים?

כי המיקרו לא אטום לחלוטין וגם האוכל שלך לא סטרילי.

מה שאתה אומר זה שהחיידקים שנמצאים במזון גורמים להתפתחות של תולעים גדולות? הרי החיידק לא הופך לתולעת, מסקרן אותי איך מהמבורגר כזה מתחפתח תולעת, הרי התולעת לא משתחלת לה פנימה לתוך המיקרו ובטח שלא כמה תולעים עושות הליכה לתוך המיקרו.

אני לא יודע מה הוא "מגדיר" תולעים. אבל לא משנה מה זה- יש לזה הסבר הגיוני.

היצורים החיים האלה כבר שם. הם רק מתפתחים ומתרבים.

על ירקות אני יכול להבין אבל המבורגר קצת היה נראה לי מוזר( למרות שבטח עכשיו יענו לי שעדיף לי לא לדעת מימה עושים את ההמבורגר)🤡

בעיה מאוד דפוקה שזקוקה לרעיון גאון :D

יש לי שייקר שיכול להכיל עד 500 מ"ל מים...עכשיו הבעיה שהיום קיבלתי תגיינר של ISS וראיתי שצריך לערבב 4 כפות מדידה עם 500 מ"ל מים..חשבתי לעצמי איפה לעזאזל אני יכול להכניס את כל זה בשייקר???

מה עושים מצב כזה בלאט נאחוי (ואני לא רוסי!) :S

לא צריך לקחת 4 כפות במכה, לוקחים 2 כל פעם על 400-500 מ"ל חלב.
תשים קודם את החלב ואז למעלה 2 כפות ותערבב, אתה בעצם מחלק את ה 4 כפות האלה לפעמיים 2 כפות.

לא צריך לקחת 4 כפות במכה, לוקחים 2 כל פעם על 400-500 מ"ל חלב.
תשים קודם את החלב ואז למעלה 2 כפות ותערבב, אתה בעצם מחלק את ה 4 כפות האלה לפעמיים 2 כפות.

סבבה אבל אפילו 2 כפות לא נכנסות..רק 1 וגם אז אני צריך לסגור תשייקר עם פטיש 5 קילו :S קיצר אני יתארגן על שייקר חדש וזהו..

אני רוצה להזמין המבורגר. מה יותר אנטי קטב1לי: טלה, בקר רגיל או אסאדו?

🤡

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית